Man ypatingai putojančios atrodo Dove duškės. ir poveikis jų man labai patinka, nesausina odos nė kieks.
Dar patiko Bionsen dušo želė, nes kvapas buvo tikras "švaros kvapas", nežinau kaip jį apibūdint, man toks labai patinka.
O šiaip renkuosi pagal kvapą ir gamintoją
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 12, 19:35)
paiekoje neradu tokios temos, o mane ji labai domina 
kokias Duso zele naudojate, kas jums svarbu ar kvapas ar naturalumas, kur dazniausiai perkate , issakykite viska ka apie tai galvojate
as duze zele perku pagal kvapa , man visiskai nesvarbu ar tai zinoma firma ar ne, kiekviena karta perku vis kotokia duso zele, bet stengiuosi nepirkti iskart pora ( jau pora menesiu
_
siuo metu naudoju Cleo yogurt, sokolado kvapa, kvapas nerelaus, labai patinka konsistencija, odos nesausina , tik va kvapas nesilaiko ilgai duodu 8 is 10 balu

kokias Duso zele naudojate, kas jums svarbu ar kvapas ar naturalumas, kur dazniausiai perkate , issakykite viska ka apie tai galvojate
as duze zele perku pagal kvapa , man visiskai nesvarbu ar tai zinoma firma ar ne, kiekviena karta perku vis kotokia duso zele, bet stengiuosi nepirkti iskart pora ( jau pora menesiu

siuo metu naudoju Cleo yogurt, sokolado kvapa, kvapas nerelaus, labai patinka konsistencija, odos nesausina , tik va kvapas nesilaiko ilgai duodu 8 is 10 balu

ir as perku tik pagal kvapa

siaip is tiesu net nesu turejusi tokios, kurios kvapas ilgai issilaikytu, tik kol prausiuosi maloniai kvepia, o kai nusisluostau ir viskas... ir is viso man duso zele nera toks produktas is kurio as kazkokiu stebuklu tikeciausi

siuo metu frutini coco banana ir heitur pottur su juros dumbliais gavus dovanu rinkiny atsidziaugti negaliu koks geras

QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 21, 15:05)
siuo metu frutini coco banana ir heitur pottur su juros dumbliais gavus dovanu rinkiny atsidziaugti negaliu koks geras

cia as gal ne i tema, bet nepirkit priedo ir frutini coco banana kuno losjono... nes mano drauge toki rinkini nusipirko tai tas losjonas tik is pradziu labai kvepia o po to tai taip smirda

aciu uz patarima

Ka tik isigijau Fa jogurtine misko uogu kvapo duso zele - labai gerai putoja, visiskai nesausina odos, o kvapas tiesiog dieviskas
. Siaip megstu nuolat kaitalioti duso zele, nors vienu metu buvau prisirisusi prie Nivea. Renkuosi jas daugiausia pagal kvapa, nors nemaziau svarbu ir tai, ar nesausina odos

QUOTE(minik @ 2008 04 23, 17:00)
Ka tik isigijau Fa jogurtine misko uogu kvapo duso zele - labai gerai putoja, visiskai nesausina odos, o kvapas tiesiog dieviskas
. Siaip megstu nuolat kaitalioti duso zele, nors vienu metu buvau prisirisusi prie Nivea. Renkuosi jas daugiausia pagal kvapa, nors nemaziau svarbu ir tai, ar nesausina odos 

kazkada pirkdavau sia zele, patikdavo man ji, kvapas irgi super

Nusipirkau šiandien TBS aqua lily
nekantrauju išbandyt

man patinka RELAX firmos duso zele ir Dove

nutariau ir as pasidalinti savo priemonem visai neseniai atradau kosmetika cote bastide prancuzu
naudoju greipfrutini duso geli tai jau kvapas
ir oda kokia faina
ci akazkas jau minejo gedimino 9 ten ir perku ir tikrai nesigailiu kaina verta kokybes. atrodo antram aukste randasi
zodziu kur dekoro namai yra pabandykit

TBS geriausios duskes
Man patinka su arbatmedzio aliejum...nes mano riebi kuno oda ir kartais ant nugaros spuogiuku buna tai pagydo juos