dabar naudoju Alterros su citrinomis ir alijosiais man patinka, pries tai vietoj duso zeles naudojau Logonos balta moli (jis neputoja, bet nuprausia oda) irgi labai patiko. mano oda sausa tai tu sodium laureal sulfat vengiu

Nusipirkau firmos Declor Alguaromes tonizuojantis su essencijos aliejumi ir augalu extraktais. Prausiantis, kazin kokio skirtumo, nepastebiu, bet jau kvapas visi namai prakvimpa...
žurnale radau PALMOLIVE su kašmyru dušo želė mėginuką, tai išbandžiau ir nusivyliau: toks bjaurus kvapas.....................
siuo metu turiu Logona Tropic duso zele, visai nieko tokia, bet man Weleda su saltalankiai zymiai labiau patiko

Man tai is TBS greipfrutine 
Papildyta:
Idomu butu pauostyti kaip kvepia, bet dar jos niekur neradau,nors specialiai ir neieskojau

Papildyta:
QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 13:19)
Dabar vis reklamuoja per tv Dove duso zele su greifrutu ir citrusiniu vaisiu aromatu, tai sakyciau uzsikabinau, nes tikrai reklama tokia gaivos proverziu dvelkia
Kai isbaigsiu savaja, nusipirksiu ta Dove tikriausiai

Idomu butu pauostyti kaip kvepia, bet dar jos niekur neradau,nors specialiai ir neieskojau

QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 14:19)
Dabar vis reklamuoja per tv Dove duso zele su greifrutu ir citrusiniu vaisiu aromatu, tai sakyciau uzsikabinau, nes tikrai reklama tokia gaivos proverziu dvelkia
Kai isbaigsiu savaja, nusipirksiu ta Dove tikriausiai

kai isbandysi, parasyk, idomu. Man greipfrutu kvapas ir citrusu labai patinka. Kaip tik pradesiu TBS su greipfrutais. Tik niekur DOVE nemaciau reklamos

QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 19:42)
o be kvapo jinai dar ka nors daro? bent drekina?
KAZKIEK DREKINA TIKRAI, BET NEREALAUS STEBUKLO NESITIKEK.PUIKIAI ATGAIVINA IR PAKELIA NUOTAIKA

Stai cia sena tema http://www.supermama...
Norejau atsakyti, bet buvo uzdaryta.
Dabar naudoju keleta, nes viena greit nusbosta.
tai avon senses tropical zing
adidas sensitive for women
si labai patinka, lengvo, gaivaus aromato 
neseniai gavau dovanu rinkinuka ir jame buvo estee lauder duske beatiful
, si labai patinka, kvepia labai
tai naudojamos siuo metu.
Norejau atsakyti, bet buvo uzdaryta.

Dabar naudoju keleta, nes viena greit nusbosta.
tai avon senses tropical zing

neseniai gavau dovanu rinkinuka ir jame buvo estee lauder duske beatiful

tai naudojamos siuo metu.

mano siuo metu megstamiausia,del kvapo