Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Man tai labai patinka "Under 20" dusho zele su kofeinu kuri stangrina ir dar lieknina oda.Tokiam ruzavam buteliuke...ir kvapas labai liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darija16: 17 gegužės 2008 - 13:44
dabar naudoju Alterros su citrinomis ir alijosiais man patinka, pries tai vietoj duso zeles naudojau Logonos balta moli (jis neputoja, bet nuprausia oda) irgi labai patiko. mano oda sausa tai tu sodium laureal sulfat vengiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau firmos Declor Alguaromes tonizuojantis su essencijos aliejumi ir augalu extraktais. Prausiantis, kazin kokio skirtumo, nepastebiu, bet jau kvapas visi namai prakvimpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatrix: 22 gegužės 2008 - 19:56
žurnale radau PALMOLIVE su kašmyru dušo želė mėginuką, tai išbandžiau ir nusivyliau: toks bjaurus kvapas.....................
Atsakyti
siuo metu turiu Logona Tropic duso zele, visai nieko tokia, bet man Weleda su saltalankiai zymiai labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Dabar vis reklamuoja per tv Dove duso zele su greifrutu ir citrusiniu vaisiu aromatu, tai sakyciau uzsikabinau, nes tikrai reklama tokia gaivos proverziu dvelkia biggrin.gif Kai isbaigsiu savaja, nusipirksiu ta Dove tikriausiai
Atsakyti
Man tai is TBS greipfrutine thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 13:19)
Dabar vis reklamuoja per tv Dove duso zele su greifrutu ir citrusiniu vaisiu aromatu, tai sakyciau uzsikabinau, nes tikrai reklama tokia gaivos proverziu dvelkia biggrin.gif Kai isbaigsiu savaja, nusipirksiu ta Dove tikriausiai

Idomu butu pauostyti kaip kvepia, bet dar jos niekur neradau,nors specialiai ir neieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 24, 14:41)
Man tai is TBS greipfrutine  thumbup.gif
Papildyta:

o be kvapo jinai dar ka nors daro? bent drekina?
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 14:19)

kai isbandysi, parasyk, idomu. Man greipfrutu kvapas ir citrusu labai patinka. Kaip tik pradesiu TBS su greipfrutais. Tik niekur DOVE nemaciau reklamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 05 24, 19:42)
o be kvapo jinai dar ka nors daro? bent drekina?

KAZKIEK DREKINA TIKRAI, BET NEREALAUS STEBUKLO NESITIKEK.PUIKIAI ATGAIVINA IR PAKELIA NUOTAIKA thumbup.gif O JAU KVAPAS wub.gif
Atsakyti
Stai cia sena tema http://www.supermama...

Norejau atsakyti, bet buvo uzdaryta. smile.gif

Dabar naudoju keleta, nes viena greit nusbosta.
tai avon senses tropical zing smile.gif adidas sensitive for women smile.gif si labai patinka, lengvo, gaivaus aromato smile.gif
neseniai gavau dovanu rinkinuka ir jame buvo estee lauder duske beatiful smile.gif , si labai patinka, kvepia labai drinks_cheers.gif

tai naudojamos siuo metu. smile.gif
Atsakyti
mano siuo metu megstamiausia,del kvapo

user posted image
Atsakyti