Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

QUOTE(mecia @ 2009 01 22, 15:06)
Nesupykite, bet Jūs tikrai nepagalvojusi parašėt... Tai, anot Jūsų NIVEA dušo želėse nėra parabenų? Būtų labai malonu sužinoti kas Jus taip informavo g.gif The Body Shop niekada niekur nemačiau, kad būtų parašyta, kad ten natūrali kosmetika, kaip tik visa sudėtis pateikta tiksliai ir aiškiai, neslepiant ir nerašant kažkokių slaptų ingridientų. Ji akcentuoja kitokias vertybes, manau, kad galite apie tai rasti daug informacijos. Ta pati Jūsų giriama NIVEA tikrai nėra kazkokia natūrali kosmetika, o lietuviškose prekėse parabenų taip pat apstu.

Manau zmogus norejo pasakyti ne tai, kad pigiose nera parabenu, o tai, kad didele kaina taipogi nevisada reiskia gera kokybe. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manti: 06 vasario 2009 - 23:09
Naudoju L'Occitane Cherry Blossom:

user posted image

Labai patinka,kvapas labai malonus,tik gaila,kad nusipirkau rudeniui,labai daug gaivumos,siltesnio kazko norisi:)Naudoju jau daugiau nei puse metu,ir liko dar ketvirtadalis.

Pries tai turejau L'Occitane migdolu prausimosi alieju:

user posted image

Cia isvis geriausias dalykas,koki esu turejusi.Nei kvapas nenusibodo, o naudojau beveik METUS.Neitiketinai skalsi,ekonomiska ir visokia kokia priemone.Pirksiu tikrai vel.
Atsakyti
pati geriausia dušo želė man - NIVEA Prausimosi kremas su abrikosų kauliukų aliejumi "apricot creme" 4u.gif

Labai labai kvepia, oda neishsausėja thumbup.gif

NIVEA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildaTU: 28 vasario 2009 - 17:36
QUOTE(MildaTU @ 2009 02 28, 18:35)
pati geriausia dušo želė man - NIVEA Prausimosi kremas su abrikosų kauliukų aliejumi "apricot creme"  4u.gif

Labai labai kvepia, oda neishsausėja  thumbup.gif

NIVEA

Pritariu visomis...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau Linea liekninamąją dušo žele su kofeino kapsulėm.
Nesausino odos, labai patiko kvapas, tikrai pirksiu dar ne kartą ax.gif

Dabar pakaitom (negaliu naudoti vienos tos pačios kasdien) biggrin.gif naudosiu Fa dušo žele su melionais ir ličiais (pirkau vien dėl kvapo) rolleyes.gif ir Palmolive su apelsinų ir pušų eteriniais aliejais smile.gif

Dar labai norėčiau pabandyt L'Occitane migdolų prausimosi aliejų- turbūt jis bus mano kitas pirkinys dušui bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 04 kovo 2009 - 23:06
Naudoju Madara ekologiska metine duso zele. Labai patinka, naturalus kvapas, maloni konsistensija. Siaip anksciau neziuredavau kokia rimktis ir rinkdavaus pagal kvapa, bet dabar vis dazniau i sudeti pasiziuriu smile.gif
Atsakyti
Palmolive su pienu ir medumi wub.gif
Atsakyti
Palmolive su migdolais arba su pienu ir medum, galeciau rinktis brangesnes, bet nematau reikalo, geriau sampuna geresni, ar krema kunui nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaTU @ 2009 02 28, 18:35)
pati geriausia dušo želė man - NIVEA Prausimosi kremas su abrikosų kauliukų aliejumi "apricot creme"  4u.gif

Labai labai kvepia, oda neishsausėja  thumbup.gif

NIVEA

Kazkada toki turejau, tai super wub.gif labai toks svelnus, atrodydavo kaip is po kokio kremo po to oda smile.gif tada buvo akcija, db truputi pigesni koki pasirenku vietoj tokio blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dabar stipriai esu susioptimizavus, kuo labai didziuojuosi rolleyes.gif , tai turiu tik 2: Margarita saltalankiu, na kvapas neipatingas man ir tokia rusiska - SPA, sita labai nebloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manti: 10 kovo 2009 - 17:54
dove go fresh su agurkais ir zaliaja arbata rolleyes.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu tris: TBS alyvuogių, Johnsons dušo ir skutimosi ir oriflame šokoladinę smile.gif Pirmoj vietoj man TBS thumbup.gif
Atsakyti