Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Dabar baigineju Body shopo prausimosi zele, galvoju kokia kita dabar isigyt ax.gif
Atsakyti
user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 01 10, 19:19)
Jis toks.. toks... na toks  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Su aliejuku, tai  labai malonus, ir skaniai kvepia  4u.gif

o man kvapa šiaip sau , tas kur su aliejum skaniau kvepia bent jau man , o vyriškas tai mmm wub.gif
Atsakyti
aš dažniausiai perku lietuviškas dušo želė. Ir visai patinka. Dabar su šaltalankiais turiu thumbup.gif
Atsakyti
Dabar pakaitomis, pagal nuotaiką prausiuosi:
user posted image
ir prancūziškuoju "MAY" su medvilnės pienu ir šilko milteliais, skirtu jautriai odai. Drėkina puikiai ir kvepia nuostabiai. (pirkta "IKI" parduotuvėje ir nebrangi)

Taip pat dar yra dvejos dušo želės vonioje, pirmoji ("Creme soft" beveik sunaudota, nebe daug liko, o antroji (lemongrass) dar nenaudota) blush2.gif
user posted imageir user posted image

ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 11 sausio 2009 - 17:42
PALMOLIVE THERMAL SPA MASSAGE... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif KVAPAS... wub.gif O DAR SU GRANULEM TOKIOM, MALONIOMS MAUDYNEMS PATS TAS mirksiukas.gif
Papildyta:
http://e-styl.com/ph...6d1be951a06.jpg
Atsakyti
Man patinka Dove ir Nivea Creme Soft, tokia kvepianti oda po to lieka... wub.gif
Atsakyti
Gal pasirodys keista, bet kažkaip kažkada atsitiko (kažkokioj kelionėj), kad mano žmona pabandė mano elementarų vyrišką Nivea dušo žele... Ir ką sau manot? Dabar jinai ne tik mano Gillette putas ir skustuką kojoms naudoja, bet ir dušo žele tenka dalintis... doh.gif Ir jokia kita jai taip neįtinka drinks_cheers.gif
Sunkus tas šeimyninis gyvenimas kartais... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 15, 02:31)
Gal pasirodys keista, bet kažkaip kažkada atsitiko (kažkokioj kelionėj), kad mano žmona pabandė mano elementarų vyrišką Nivea dušo žele... Ir ką sau manot? Dabar jinai ne tik mano Gillette putas ir skustuką kojoms naudoja, bet ir dušo žele tenka dalintis...  doh.gif Ir jokia kita jai taip neįtinka  drinks_cheers.gif
Sunkus tas šeimyninis gyvenimas kartais...  cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as naudoju nivea apricot creme duso krema, vien kvapas dieviskas, o ir oda puikia drekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 13, 17:20)
PALMOLIVE THERMAL SPA MASSAGE... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  KVAPAS... wub.gif  O DAR SU GRANULEM TOKIOM, MALONIOMS MAUDYNEMS PATS TAS mirksiukas.gif
Papildyta:
http://e-styl.com/ph...6d1be951a06.jpg

aš irgi už palmolive tik su medumi ir pienu biggrin.gif nes nusiprausus oda būna švelni ir nesausėja, o tai ypač aktualu žiemą thumbup.gif
Atsakyti
Ash jau kokius trejus metus The Body shop duskes naudoju - tik kvapus pasirenku pagal nuotaika ir metu laika smile.gif smile.gif
Atsakyti