Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

As naudoju jau antra Oriflame duso krema "Silk and Cashmere" thumbup.gif Anksciau man tikdavo tiktai Fenjal drekinamieji duso kremai -labai problematiska ir jautria oda turiu, nuo visokiu prikvepintu duso zele sakes buna doh.gif
Atsakyti
man tai siuo metu pacios pacios TBS duso zeles- patinka kvapas ir tai kad jis ilgai islieka, tai kad labai gerai putoja, ir kad tinka odelei... thumbup.gif
Atsakyti
Isrikiuosiu turimas pagal megstamuma:

1.YR su gervuogem wub.gif wub.gif
2.Palmolive su alyvuogem wub.gif
3.TBS braskine wub.gif
4.YR su zaliaja arbata wub.gif
Atsakyti
Sanex duske wub.gif
Atsakyti
dove su vertingaisiais aliejais, kiek esu bandzius tai sitos prilipo geriausiai. mb jas vadina tinginio dusgeliu nes po dove bent jau man papildomai kremu teptis nereikia
Atsakyti
Aš vėl nusipirkau Fruttini vanilinę, juolab kad radau ją su nuolaida...
Vėl saldinsiuos, tsakant...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 18, 16:47)

1.YR su gervuogem wub.gif  wub.gif

4.YR su zaliaja arbata wub.gif

Kokios ju kainos LT blush2.gif
Atsakyti
Uzsisakiau nauja AVON gervuogini (su dar kazkuom) dusiuka smile.gif mmm wub.gif labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 09 24, 10:27)
Kokios ju kainos LT  blush2.gif

Tos su zaliaja arbata nepamenu gal 12 ar 14,bet mazyte pakuote,o toji su gervuogem cia is kitos serijos kainavo 16,bet ten 400ml ir ji fantastiska wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu Malena 4u.gif O maza pakuote tai 200ml? Ir gal ka is Jardins du Monde serijos naudojai? Uzsiprasiau kakavos pupeliu duso krema tai dabar pradedu abejoti del savo pasirinkimo g.gif
Atsakyti
man tai patinka margaritos duskes... ypac su saltalankiais thumbup.gif kvapas neerzinantis, putoja, valo gerai... tik gaila kad asortimentas svelniai tariant mazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 26, 21:41)
Tos su zaliaja arbata nepamenu gal 12 ar 14,bet mazyte pakuote,o toji su gervuogem cia is kitos serijos kainavo 16,bet ten 400ml ir ji fantastiska wub.gif  wub.gif

O kur ju galima isigyti?
Atsakyti