Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Labas mergaites. As pati platinu Avon, ir galiu pasakyti, kad man Avon duso zele yra pati paciausia thumbup.gif . Jus cia gal pamanysit, kad bandau ipirst pirkti preke, taciau tikrai ne, nes ne Lietuvoj gyvenu. As isbandziau visokiu kvapu, ir man visos savotiskai patinka. Vos tik atidarius buteliuka pasklinda aromatas po visa vonia.
Atsakyti
aha, avon geros zeles. mama platina, tai vis kokia uzsisakau, labiausiai patinka mandarinine ir juros kvapo. smile.gif dar turiu margarita su pienu ir medum - irgi gera thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai tinka Dove - del kvapu ir del odos... labai tokia svelni patampa.. O siaip, tai dar neatradau tokio super, kad ir kvapas ir rezultatas butu... Dar body shop dusho zele perku, vanilini, labai skaniai kvepia...
Atsakyti
dabar turiu Eurecin duso aliejuka, bet nematau skirtumo tarp Nivea aliejuko ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Margaritos dušo žele su pienu ir medumi- oda išsimaudžius labai švelni būna, bet kvapas neįpatingas schmoll.gif , pvz Palmolive su pienu ir medumi daug daug skaniau kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 28, 12:46)
, labiausiai patinka mandarinine ir juros kvapo. smile.gif

Čia iš SENSES serijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 10 28, 15:03)
Čia iš SENSES serijos? ax.gif

taip
Atsakyti
Gal kas iš bandėte šiuos <------šveičiamąją ir --------->gaivinamaja dušo žele?ar patiko?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidu-te: 29 spalio 2007 - 16:51
Man tai nereali yra Saape duso zele, avietine thumbup.gif nu jau kvapas tai pasakiskas wub.gif ir oda tokia svelni ir kvepianti lieka... bigsmile.gif dar labai patinka Avon Planet Spa su juros dumbliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar Avon SENSES madarinų kvapouser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 29, 20:12)
Man tai nereali yra Saape duso zele, avietine thumbup.gif  nu jau kvapas tai pasakiskas wub.gif ir oda tokia svelni ir kvepianti lieka... bigsmile.gif dar labai patinka Avon Planet Spa su juros dumbliais mirksiukas.gif

O kur jos galima gauti ir kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2007 11 13, 12:19)
O kur jos galima gauti ir kiek kainuoja? smile.gif

Man ja drauge padovanojo tai nezinau kiek kainuoja, bet lygtais Vilniuje "Gedimino 9" ta parduotuve ax.gif tik vienas minusiukas kad nelabai putoja, na normaliai bet buna ir geriau siuo atzvilgiu unsure.gif
Atsakyti