Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Siuo metu megstamiausias prausiklis ax.gif My Webpage
Atsakyti
user posted image

siuo metu naudoju si dušo geli 4u.gif man jis labai patinka, gerai , putoja, skaniai kvepia...

vienu metu pirkau si ir palmolive user posted image

tai FA daug labiau patiko, kiek esu bandzius Fa produkcija man labiau patinka thumbup.gif

na tik sisuser posted image
irgi labai gera ispudi paliko thumbup.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu pamėgau "Margaritos" dušo želė su levandom, kažkaip raminamai veikia tas kvapas. Dar norėjau paklaust: koks pojūtis prausiantis tuo prausimosi aliejum? Juk jis turbūt visai kitokios konsistencijos, nei dušo želės?
Atsakyti
man patinka Yves Rocher duso zele su kavos kvapu wub.gif
Atsakyti
palmolive, man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
as, kai pabandziau Fenjal drekinamaji, tai kol kas tik ji ir perku, kvapas ,toks svaros, neikyrus, odele svelni, visas drauges pripratinau
Atsakyti
Dabar naudoju šitą. Patinka, labai skaniai kvepia, nesausina odos visiškai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Siuo metu turiu ir pakaitom naudoju:

YR su zaliaja arbata - favorite siuo metu

Nivea kremine abrikosu kvapo - kvapas gana intensyvus, kartais norisi ir tokios ax.gif

Palmolive su migdolais ir drekinanciu pieneliu - nesusipratimas kazkoks doh.gif skysta ir siaip kazkas " ne to"

Dove su citrinzolem - but gal ir nieko, bet sunaudojus daugiau nei puse ner lengva ja is butelkos iskrapstyt biggrin.gif

Atsakyti
As siuo metu naudoju is Avon Wonderful labai skaniai kvepia cinamonais biggrin.gif
Atsakyti
nesenai atradau BIONSEN šveičiamąją dušo želę. Su grūdeliais tokia. Ir kvapas neįkyrus thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kažko nepatiko tie "Margaritos" schmoll.gif
Atsakyti
Man labai patinka Palmolive SPA,kur auksciau nuotrauka ideta wub.gif
Atsakyti