Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Labai neblogas, dabar turiu "Dove", su baltuoju imbieru ir nektarinu smile.gif

user posted image

Atsakyti
As prausiuosi tik Fa. Mano vaikinas man isrenka varianta. Siuo metu ji "veza" Fa Cocos&Cacao oil. Oda svelni ir kvapas labai malonus, bet nera stiprus. Po maudyniu vonia taip maloniai kvepia irgi ax.gif
Atsakyti
naudoju Bvlgari green Tea, arba Palmolive is Aroma serijos, raudona, zele renkuosi pagal kvapa, nes siaip tinka praktiskai visos be isimties
Atsakyti
As naudoju namie Rasos duso zele, drekinama, visia neblogas produktas. o kai einu sportuot, turiu maza buteliuuka su body shopo zele. visai irgi patinka:)kvepia:)
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta @ 2009 06 10, 20:53)
As prausiuosi tik Fa. Mano vaikinas man isrenka varianta. Siuo metu ji "veza" Fa Cocos&Cacao oil. Oda svelni ir kvapas labai malonus, bet nera stiprus. Po maudyniu vonia taip maloniai kvepia irgi  ax.gif

Mes su mylimuoju taip pat ta pacia issirinkom biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
siand gavau dovanu jonson. smagi tokia:)
Atsakyti
Nusipirkau papigiai kažkokią juodųjų serbentų- niam niam smile.gif Šiaip mėgstu praustis kaskart vis kita- pagal nuotaiką, vonioj dar stovi N.Campbel- Mistery ir Organic su agurkais šveičiamoji ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju Gucci Envy Me dušo žele, labai kvepia wink.gif
Atsakyti
Neseniai atradau Nivea Happy Time, labai patinka. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą. Gal kas matėte kur galima nusipirkti šio muilo? Į a.ž parašykite, jei nesunku, būsiu dėkinga, nes niekur neberandu sad.gif
user posted image
Atsakyti
Naudoju Margaritos dušo želė su pienu ir medumi rolleyes.gif
Atsakyti
anksciau Margaritos labai patikdavo ir tikdavo, bet dabar kazko nebepatinka man jie
Atsakyti