Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

Man labiausiai patinka Margaritos duso zeles ir Generos. Va, dabar naudoju sia atpalaiduojancia dušo želė su levandų, rožių ir pačulių eteriniais aliejais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 11 23, 10:36)
gerai putoja

As kai pirkau TBS duso zele tai man aiskino pardaveja- kuri duso zele maziau putoja tai ji maziau sausina oda. O kuri daug putoja tai ten prideta visokiu medziagu kurios sausina oda. Nzn tiesa tai ar ne g.gif

Bet man patinka po duso issitepti kremuku rolleyes.gif

As naudoju is Oriflame- persikai su baltaja arbata, citrina su zenceniu- jos labai sausina oda, bet kaip kvepia rolleyes.gif Ir is SPA minerals serijos (taip pat Oriflame)- va cia tai faina, labai svelni odyte rolleyes.gif
Atsakyti
aš naudoju dove, tada ten kažkokį iš faberlic, nes kvapas žemuogių, o dar mama kaž-kį lietuvišką atnešė, bet nepamenu pavadinimo, tai mažai jis putoja, su šaltalankiais kažkos, bet nėra blogas, šiaip visai dove patinka smile.gif
Atsakyti
naudoju palmolive turkiskos pirties duso zele thumbup.gif man labai skaniai kvepia
Atsakyti
siuo metu naudoju TBS levandu ir mandarinu duso geliu is aromatherapy serijos, neblogi, bet antra karta nepirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka FA kokosu duso zele wub.gif
Atsakyti
dabar naudoju camay,bet vel noriu nusipirkti fa su vanile,man taip skaniai ir saldziai kvepia,labai faina tokia praustis kai saltu oru,saldus kvapas susildo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 15, 22:22)
dabar naudoju camay,bet vel noriu nusipirkti fa su vanile,man taip skaniai ir saldziai kvepia,labai faina tokia praustis kai saltu oru,saldus kvapas susildo wub.gif

man is FA patinka su uogom wub.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Yves Rochers - patinka, bet išsirinkau per saldų kvapą.
Pagal kvapus labiausiai patinka Palmolive dušo želės, bet po jų labai sausa oda būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 09 05, 22:08)
o cia gera ideja prisipirkti duskiu per akcijas thumbup.gif

O as niekada stengiuosi nepirkti nukainuotu prekiu arba smarkiai reklamuojamu prekiu. Visada norisi sau ir savo kuno prieziurai pirkti tik kokybiskiausius produktus.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 19, 11:45)
Dabar naudoju Yves Rochers - patinka, bet išsirinkau per saldų kvapą.

kokia naudoji? tau is kart kvapas buvo per saldus ar po kurio laiko?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 19, 15:02)
kokia naudoji? tau is kart kvapas buvo per saldus ar po kurio laiko?

user posted image
šitą. Iš karto per saldus buvo cool.gif
Atsakyti