Man labiausiai patinka Margaritos duso zeles ir Generos. Va, dabar naudoju sia atpalaiduojancia dušo želė su levandų, rožių ir pačulių eteriniais aliejais.

QUOTE(andraja @ 2007 11 23, 10:36)
gerai putoja
As kai pirkau TBS duso zele tai man aiskino pardaveja- kuri duso zele maziau putoja tai ji maziau sausina oda. O kuri daug putoja tai ten prideta visokiu medziagu kurios sausina oda. Nzn tiesa tai ar ne

Bet man patinka po duso issitepti kremuku

As naudoju is Oriflame- persikai su baltaja arbata, citrina su zenceniu- jos labai sausina oda, bet kaip kvepia

aš naudoju dove, tada ten kažkokį iš faberlic, nes kvapas žemuogių, o dar mama kaž-kį lietuvišką atnešė, bet nepamenu pavadinimo, tai mažai jis putoja, su šaltalankiais kažkos, bet nėra blogas, šiaip visai dove patinka

naudoju palmolive turkiskos pirties duso zele
man labai skaniai kvepia

siuo metu naudoju TBS levandu ir mandarinu duso geliu is aromatherapy serijos, neblogi, bet antra karta nepirkciau

Labiausiai patinka FA kokosu duso zele

dabar naudoju camay,bet vel noriu nusipirkti fa su vanile,man taip skaniai ir saldziai kvepia,labai faina tokia praustis kai saltu oru,saldus kvapas susildo

QUOTE(vixen @ 2007 12 15, 22:22)
dabar naudoju camay,bet vel noriu nusipirkti fa su vanile,man taip skaniai ir saldziai kvepia,labai faina tokia praustis kai saltu oru,saldus kvapas susildo 

man is FA patinka su uogom

Dabar naudoju Yves Rochers - patinka, bet išsirinkau per saldų kvapą.
Pagal kvapus labiausiai patinka Palmolive dušo želės, bet po jų labai sausa oda būna
Pagal kvapus labiausiai patinka Palmolive dušo želės, bet po jų labai sausa oda būna

QUOTE(Malena @ 2007 09 05, 22:08)
O as niekada stengiuosi nepirkti nukainuotu prekiu arba smarkiai reklamuojamu prekiu. Visada norisi sau ir savo kuno prieziurai pirkti tik kokybiskiausius produktus.
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 19, 11:45)
Dabar naudoju Yves Rochers - patinka, bet išsirinkau per saldų kvapą.
kokia naudoji? tau is kart kvapas buvo per saldus ar po kurio laiko?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 12 19, 15:02)
kokia naudoji? tau is kart kvapas buvo per saldus ar po kurio laiko?

šitą. Iš karto per saldus buvo