o man geriausia dove duso zele man ir kvapas patinka ir oda buna labai svelni

Man avon su vanile ir soju pienu
dar kuno losjonas ir kuno purskiklis tokio paties kapo

QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 14:48)
man cia jau kvepia reklama
jau skelbesi ir kazkoki stebuklinga sampuna su aloe naudoja, jei domina irgi rasykit
cia
naudoju palmolive duso zele su alyvuogem tai patinka, na dar paemiau is avon duske, ziuresim kaip jinai bus...

naudoju palmolive duso zele su alyvuogem tai patinka, na dar paemiau is avon duske, ziuresim kaip jinai bus...
Jei naudoju ir labai patinka,o tuo labiau ,kaip zmonės sužino,jei nieks nereklamuoja?Jums dar tinka produktai iš AVON (o čia kas,nereklama?),aš jau iš to amžiaus išaugau ir ieškau natūralių produktų ir "nepapigiai" tai yra 60litu,bet labai ilgam užtenka ir nereikia po prausimosi jokių kremų.Ir visi produktai su aloe yra tikrai geri ir šampūnai ,ir pasta,ir dezodorantai ir daug visako.Kadangi per Tv reklamos labai brangios,tai reklama vyksta iš lupų į lupas.Vat ir viskas.pagarbiai-reklamuotoja

QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 19:53)
Man avon su vanile ir soju pienu
dar kuno losjonas ir kuno purskiklis tokio paties kapo 

Prisiminiau, kad pas mane toks kuno sveitiklis stovi

Papildyta:
QUOTE(bartuske @ 2007 11 28, 21:52)
Jei naudoju ir labai patinka,o tuo labiau ,kaip zmonės sužino,jei nieks nereklamuoja?Jums dar tinka produktai iš AVON (o čia kas,nereklama?),aš jau iš to amžiaus išaugau ir ieškau natūralių produktų ir "nepapigiai" tai yra 60litu,bet labai ilgam užtenka ir nereikia po prausimosi jokių kremų.Ir visi produktai su aloe yra tikrai geri ir šampūnai ,ir pasta,ir dezodorantai ir daug visako.Kadangi per Tv reklamos labai brangios,tai reklama vyksta iš lupų į lupas.Vat ir viskas.pagarbiai-reklamuotoja 

Tai jei nereklamuojate, tai cia rasykite pavadinima ir placiau papasakokite, ir viskas

siuo metu naudoju TBS spanguoliu duso zele, labai man patinka kvapas
ir seip TBS duso zeles man labai patinka, nors kainos nemazos, bet ilgam uztenka

QUOTE(Palomina @ 2007 12 01, 17:35)
siuo metu naudoju TBS spanguoliu duso zele, labai man patinka kvapas
ir seip TBS duso zeles man labai patinka, nors kainos nemazos, bet ilgam uztenka 

o man tai kazkaip vienodai prausia TBS ar kokia Palmolive
ziursim ar ilgam uzteks

QUOTE(Lalaa @ 2007 12 02, 19:27)

as tai dabar naudoju kelias - Yves rocher migdolu

Avon planet spa su alyvuogem : nepatinka nes labai daug reikia norint kad normaliai putotu.
Avon planet spa su ruduoju cukrumi - vien del kvapo imciau antra.
Lietuviska duso zeme Smile su pienu ir medum, kaina kazkur apie 3lt bet mano megstamiausia
Ir putoja labai gerai, ir drekina, ir kvapas labai patinka.
Avon planet spa su ruduoju cukrumi - vien del kvapo imciau antra.
Lietuviska duso zeme Smile su pienu ir medum, kaina kazkur apie 3lt bet mano megstamiausia

Oriflame šveitiklis su vyšnių žiedais ir granatu - mmm, bet užsimaniau ko nors rūgštesnio, tad įsigijau NIVEA su citrinžole