Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo želė

pribaigineju dabar savo 'margarita' su pienu ir medum, dabar laukiu is avon 'senses' su mandarinais (re-charge). man jokiu pribumbasu nereikia, svarbu, kad praustu ir maloniai kvepetu, todel sitos pacios geriausios. pirmenybe visgi avon 'senses' serijai thumbup.gif
Atsakyti
o man geriausia dove duso zele man ir kvapas patinka ir oda buna labai svelni smile.gif
Atsakyti
Man avon su vanile ir soju pienu wub.gif dar kuno losjonas ir kuno purskiklis tokio paties kapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 11 28, 14:48)
man cia jau kvepia reklama irnesakyk.gif jau skelbesi  ir kazkoki stebuklinga sampuna su aloe naudoja, jei domina irgi rasykit  lotuliukas.gif  doh.gif cia  poster_offtopic.gif
naudoju palmolive duso zele su alyvuogem tai patinka, na dar paemiau is avon duske, ziuresim kaip jinai bus...

Jei naudoju ir labai patinka,o tuo labiau ,kaip zmonės sužino,jei nieks nereklamuoja?Jums dar tinka produktai iš AVON (o čia kas,nereklama?),aš jau iš to amžiaus išaugau ir ieškau natūralių produktų ir "nepapigiai" tai yra 60litu,bet labai ilgam užtenka ir nereikia po prausimosi jokių kremų.Ir visi produktai su aloe yra tikrai geri ir šampūnai ,ir pasta,ir dezodorantai ir daug visako.Kadangi per Tv reklamos labai brangios,tai reklama vyksta iš lupų į lupas.Vat ir viskas.pagarbiai-reklamuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 11 28, 19:53)
Man avon su vanile ir soju pienu  wub.gif  dar kuno losjonas ir kuno purskiklis tokio paties kapo  thumbup.gif

Prisiminiau, kad pas mane toks kuno sveitiklis stovi ax.gif bet jau kvapas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bartuske @ 2007 11 28, 21:52)
Jei naudoju ir labai patinka,o tuo labiau ,kaip zmonės sužino,jei nieks nereklamuoja?Jums dar tinka produktai iš AVON (o čia kas,nereklama?),aš jau iš to amžiaus išaugau ir ieškau natūralių produktų ir "nepapigiai" tai yra 60litu,bet labai ilgam užtenka ir nereikia po prausimosi jokių kremų.Ir visi produktai su aloe yra tikrai geri ir šampūnai ,ir pasta,ir dezodorantai ir daug visako.Kadangi per Tv reklamos labai brangios,tai reklama vyksta iš lupų į lupas.Vat ir viskas.pagarbiai-reklamuotoja smile.gif

Tai jei nereklamuojate, tai cia rasykite pavadinima ir placiau papasakokite, ir viskas g.gif kam cia dabar tu, "jei domina - rasykit "
Atsakyti
siuo metu naudoju TBS spanguoliu duso zele, labai man patinka kvapas wub.gif ir seip TBS duso zeles man labai patinka, nors kainos nemazos, bet ilgam uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 01, 17:35)
siuo metu naudoju TBS spanguoliu duso zele, labai man patinka kvapas  wub.gif  ir seip TBS duso zeles man labai patinka, nors kainos nemazos, bet ilgam uztenka  smile.gif

drinks_cheers.gif vakar pabaigiau greifruktų, dabar į trasą slyvų wub.gif
Atsakyti
o man tai kazkaip vienodai prausia TBS ar kokia Palmolive g.gif ziursim ar ilgam uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 12 02, 19:27)
o man tai kazkaip vienodai prausia TBS ar kokia Palmolive  g.gif ziursim ar ilgam uzteks  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as tai dabar naudoju kelias - Yves rocher migdolu thumbup.gif thumbup.gif , kazkokia siaip migdoline ir Palmolive su shea ax.gif
Atsakyti
Avon planet spa su alyvuogem : nepatinka nes labai daug reikia norint kad normaliai putotu.
Avon planet spa su ruduoju cukrumi - vien del kvapo imciau antra.
Lietuviska duso zeme Smile su pienu ir medum, kaina kazkur apie 3lt bet mano megstamiausia bigsmile.gif Ir putoja labai gerai, ir drekina, ir kvapas labai patinka.
Atsakyti
Oriflame šveitiklis su vyšnių žiedais ir granatu - mmm, bet užsimaniau ko nors rūgštesnio, tad įsigijau NIVEA su citrinžole smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Nivea Happy time duso krema - fainumelis wub.gif o jau kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti