Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų gamybos rūbai

Susidomėjau lenkų gamybos rūbais. Labai gražios kolekcijos, tik ir kaina atitinkama.

Tik kai pradėjau ieškoti tokių striukų kaip kataloguose visos parduotuvės sako, kad arba jau išpirko blink.gif (dar net rugsėjis neįpusėjo) arba dar laukiama.

Kas įdomiausia, tai visos kolekcijos nei viena parduotuvė neveža ir net negali pasakyti kokie rūbeliai bus, o kokių ne.

Vienoje parduotuvėje patarė kas savaitę ateiti ir patikrinti ar neatsirado ką nors naujo.
Sako jie dar pavasarį žiemos kolekcijos kiekius užsako.

Kol kas dar pirkau pašiltintas kelnes - tokių dar nebuvau mačiusi, nes viršus - velvetas, o pašiltinimas - stora flanelė. Tikrai vaiko užpakaliukas nesušals žiema.

tik nežinau kaip tie lenkiški rūbai skalbiasi. Ar nepraranda prekinės išvaizdos po pirmo plovimo?

P.S Gal jau kas matė parduotuvėse šias Wojcik kolekcijas:

user posted image

Arba tokią striukę

user posted image

Atsakyti
TURIM AMADEO KELNYTES VELVETINES, JAU NE PIRMAS thumbup.gif thumbup.gif NEI VIENOS ,NEI KITOS NUSISKALBE NUO DAZNU SKALBIMU,NEGALIU PASAKYT NE PUSES BLOGO ZODZIO, TAIP PAT IR APIE WOJCEK RUBELIUS
na ne labai matosi, bet cia abejos kelnytes amadeo 4u.gif
nesiotos nemazai

user posted image
user posted image

taip pat kombinezona amadeo thumbup.gif thumbup.gif na galiu pasakyt,kad man jis dar fainesnis uz coocodrillo 4u.gif
cia tik su striukyte kombinezono
user posted image

coocodrillo rubelai, kas liecia megztukus ,kelnytes, neissitampe, nenusiskabe thumbup.gif
cia is coocodrillo megztukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 05 rugsėjo 2007 - 13:02
Wojcik kombinezonai nepavedė nei sykio, o iš Amadeo turėjom tik džnsiukus, tai galiu pasakyti, kad tikrai kokybiški buvo. thumbup.gif Tiesa, dar labai puikiai nešiojosi Wojcik megztinukai, bet mes juos jau senokai esam pirkę, todėl nežinau, gal kas ir pasikeitė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 05 rugsėjo 2007 - 12:53
Na, nezinau.... internetiniame Wojcik puslapy ir kataluogose graziai atrodo, taciau parduotuvese dar nemaciau tu prekiu kurios taip reklamuojamos...ir kokybes bei kainos santykis man regis nera tinkamas.
Atsakyti
O kur jus pirkote Amadeo? Nes pažiūrėjau, kad Čipoline ir Karolyje šiuo metu šios firmos drabužių nėra. unsure.gif

O lyginant su Next kokybe, tai Woicik ir Amadeo prastesni?
Nes man patinka nupirkti gražius (nors ir brangius) drabužėlius vaikui ir kasdien juos uždėti, tai ir skalbti dažnai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 09 05, 15:57)
O kur jus pirkote Amadeo? Nes pažiūrėjau, kad Čipoline ir Karolyje šiuo metu šios firmos drabužių nėra.  unsure.gif

O lyginant su Next kokybe, tai Woicik ir Amadeo prastesni?
Nes man patinka nupirkti gražius (nors ir brangius) drabužėlius vaikui ir kasdien juos uždėti, tai ir skalbti dažnai reikia.

kelnytes pirkau vaiku prekese, siaures miestelyje, antrame aukste o kombinezona karolio parduotuveje, pasilaiciuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 05 rugsėjo 2007 - 14:03
QUOTE(Paja @ 2007 09 05, 11:51)
Wojcik kombinezonai nepavedė nei sykio, o iš Amadeo turėjom tik džnsiukus, tai galiu pasakyti, kad tikrai kokybiški buvo. thumbup.gif Tiesa, dar labai puikiai nešiojosi Wojcik megztinukai, bet mes juos jau senokai esam pirkę, todėl nežinau, gal kas ir pasikeitė. smile.gif

Nu Wojcik megztais gaminiais tai aš nusivyliau verysad.gif Kepurės išsitampė, apsibumbuliavo labai greit, megztukas irgi ištyso doh.gif
Kombinzonai, striukės tai nieko, fainos... Bet su mezginiais mums nepasisekė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 05, 17:26)
Nu Wojcik megztais gaminiais tai aš nusivyliau  verysad.gif Kepurės išsitampė, apsibumbuliavo labai greit, megztukas irgi ištyso  doh.gif
Kombinzonai, striukės tai nieko, fainos... Bet su mezginiais mums nepasisekė  schmoll.gif

wojcek megztuku neturejau, tik kelnes, bliuzkutes, tai siu rubeliu kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 05 rugsėjo 2007 - 15:29
Bent jau cocodrillo rubeliu kokybe tai tikrai puiki ir kolekcijos labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
mes šiai žiemai pirkom Wojcek firmos kombinezoną. man tai jis labai patinka, nemanau, kad bus šalta apsirengus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 09 05, 15:26)
Nu Wojcik megztais gaminiais tai aš nusivyliau  verysad.gif Kepurės išsitampė, apsibumbuliavo labai greit, megztukas irgi ištyso  doh.gif
Kombinzonai, striukės tai nieko, fainos... Bet su mezginiais mums nepasisekė  schmoll.gif

Nežinau, kaip dabar jų kokybė, nes mūsų pirktieji buvo prieš gerus 5 m. ax.gif Tada Wojcek buvo galima nusipirkti tik "Kotrynoj" ir Mindaugo Maximos antram aukšte buvusioj parduotuvėj (neatsimenu pavadinimo). Per tą laiką galėjo ir pasikeisti, bet, va, kainą pirmojo megztuko laaabai gerai atsimenu - 89 Lt. Aišku, manęs niekas tada nesuprato... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 09 rugsėjo 2007 - 19:51
As lenkiskiems rubams galiu pasakyti tik komplimentus 4u.gif
Dominka megztukas nusivele gumuliukais kuriuos galima nuimti, atrodo kaip naujas. Palyginimui, kai po plovimo nusivelia Gymboree mezginiai, matos, kad nesiota, tiesiog nusivelia be gumulu.

Dar turim Dominka silta striuke, nesiosim antra sezona ir nera susidevejimo zymiu. Be to alpstu nuo detaliu-gelyciu, deja lietuviu prekese to dar nemaciau.

Wojcik turime striukyte, nesiojama jau trecia sezona antro vaiko, kaip nauja thumbup.gif Prie jos medvilnine kepuryte NENUSIVELE VISAI, turint omeny as ja plaunu kas savaite kai nesiojam minimum. Ir grozis wub.gif

As manau jau praejo laikai kai reikia ziureti kur preke pagaminta. Yra zymiu olandu-pranucuzu firmu kur zmones vertina autentiskuma nes kojines po pirmo skalbimo pasivelia doh.gif Tiesiog jiems svarbus vardas. As tom lenku firmom kurias isvardyjau tikrai nenusivyliau 4u.gif Dar paminekim batukus thumbup.gif
Atsakyti