Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų gamybos rūbai

Aš pirkau lenkų gamybos KIKI berods maikutę ilgom rankovėm. Labai maloni medvilnė ir gera kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Mums siandien atnese dovanu nuostabia suknele Wojcik firmos. Kokybe tikrai labai faina, modelis superinis. Esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2008 03 28, 23:44)
Mums siandien atnese dovanu nuostabia suknele Wojcik firmos. Kokybe tikrai labai faina, modelis superinis. Esu labai patenkinta. thumbup.gif

Wojcik kokybė tikrai labai gera, bet kainos didelės verysad.gif Pirkau sūnui striukę žiemai, tikrai labai šilta, jam su ja per karšta būdavo, bet kaina nepamenu tiksliai bet 200 tai tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2008 03 28, 23:44)

drinks_cheers.gif wojce gera kokybe, bet ir kaina blink.gif
man uz vaikiska kombinezona ziemini, nekyla ranka moket vos ne 400 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 16:07)
drinks_cheers.gif wojce gera kokybe, bet ir kaina blink.gif
man uz vaikiska kombinezona ziemini, nekyla ranka moket vos ne 400 lt blush2.gif

oho blink.gif Nu mes striukę pirkom didesnę, kad ir kitiems metams užtektų nes tikrai brangu
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 16:26)
oho  blink.gif  Nu mes striukę pirkom didesnę, kad ir kitiems metams užtektų nes tikrai brangu

vava, kombinezonas kaip ant maniskio siais metais kainavo 360 su biskuliuka, man cia tai jau atrodo per daug 4u.gif
pernai pirom amadeo, tai 260 mokejau, bet kaip dviems metais, tai visai gerai, po 130 lt, tai nebrangiai
o be to kai pas mus symet ziemos nebuvo, tai vos kelis kart aprengiau, taip ir kabo vos ne naujas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 17:05)

o be to kai pas mus symet ziemos nebuvo, tai vos  kelis kart aprengiau, taip ir kabo vos ne naujas doh.gif  doh.gif

Tikiuosi kitais metais bus normali žiema ax.gif Nes neperseniausiai per išpardavimą aš irgi saviškiui Wojcek striukę nupirkau kitai žiemai...Kaip su nuolaida tai dar pusė velnio kaina gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 29, 17:50)
Tikiuosi kitais metais bus normali žiema  ax.gif  Nes neperseniausiai per išpardavimą aš irgi saviškiui Wojcek striukę nupirkau kitai žiemai...Kaip su nuolaida tai dar pusė velnio kaina gavosi  ax.gif

biggrin.gif as tai nenoriu saltos ziemos, man gerai ir tokia
kitai ziemai ir turiu kombinezna, bet jis pirktas gal 3m atgal, per ispardavimus thumbup.gif nuolaida buvo ir man ji slabai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 29, 17:55)
biggrin.gif as tai nenoriu saltos ziemos, man gerai ir tokia
kitai ziemai ir turiu kombinezna, bet jis pirktas gal 3m atgal, per ispardavimus  thumbup.gif nuolaida buvo ir man ji slabai patiko 4u.gif

Parodyk mirksiukas.gif
Man irgi gerai tokia žiema biggrin.gif
Sakiau vyrui kad reikia nupirkti vaikams šiltas striukes nes bus šalta žiema, o jis sako kad gal ir nebus, bet sakau kad geriau jau nupirksiu ir nebus negu nenupirksiu ir bus biggrin.gif
Tai vienam Wojcik striukę nupirkau o kitai lenne paltuką, išleidau beveik 500 Lt nu o žiemos tai nebuvo lotuliukas.gif
Va paltukas tai turbūt mažas bus kitais metais verysad.gif nes mergina auga kaip ant mielių. Bet atrodo kaip naujas, blogiausiu atveju parduosiu (tikiuosi)
Kai paskaičiuoju žiemai vaikus aprengt 2 kainuoja apie 1000 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 18:08)
Parodyk  mirksiukas.gif
Man irgi gerai tokia žiema  biggrin.gif
Sakiau vyrui kad reikia nupirkti vaikams šiltas striukes nes bus šalta žiema, o jis sako kad gal ir nebus, bet sakau kad geriau jau nupirksiu ir nebus negu nenupirksiu ir bus  biggrin.gif
Tai vienam Wojcik striukę nupirkau o kitai lenne paltuką, išleidau beveik 500 Lt nu o žiemos tai nebuvo  lotuliukas.gif
Va paltukas tai turbūt mažas bus kitais metais  verysad.gif  nes mergina auga kaip ant mielių. Bet atrodo kaip naujas, blogiausiu atveju parduosiu (tikiuosi)
Kai paskaičiuoju žiemai vaikus aprengt 2 kainuoja apie 1000 Lt  blink.gif

paskui kada nufotkinsiu, nes dabar i parde planuojam vaziuot 4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vaikiska apranga ne is pigiuju
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 10:58)
Wojcik kokybė tikrai labai gera, bet kainos didelės  verysad.gif  Pirkau sūnui striukę žiemai, tikrai labai šilta, jam su ja per karšta būdavo, bet kaina nepamenu tiksliai bet 200 tai tikrai  doh.gif

taip taip, pritariu, kad Wojcik kokybė labai gera, bet ir kainos neblogos doh.gif
Atsakyti
man ir is lenku woijcek patinka thumbup.gif ale geriau ucb perku nei ju rubus uz tokias kainas, treningas apie 180 lt siaipsmetais kainavo, jai ne daugiau, jau net nepamenu... doh.gif
o del ziemos, tai oi gera ziema buvo lotuliukas.gif nereikejosiltai labai renktis, pasaka cool.gif tik gaila, kad gap kelnes buvo uzdetos tik 2 kart verysad.gif o kitamet mazos bus 100 procentu blink.gif doh.gif
Papildyta:
pernai kepure su saliku DaDa pirkau, labai reikejo su salotine spalva tik sios firmos radau,deficitas buvo,tai kokybe likau patenkinta labai thumbup.gif o siemet vien salotines splavos figuravo, pikta buvo, nes mums jos nereikejo lotuliukas.gif
Atsakyti