Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų gamybos rūbai

Va pažiūrėjau, mūsų striukė Wojcik 220 Lt kainavo, nu tai tikrai panašiai kaip UCB. Bet labai man faina ta striukė wub.gif Šiaip daugiau šios firmos rūbų neturėjom
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 22:57)
Va pažiūrėjau, mūsų striukė Wojcik 220 Lt kainavo, nu tai tikrai panašiai kaip UCB. Bet labai man faina ta striukė  wub.gif  Šiaip daugiau šios firmos rūbų neturėjom

doh.gif na jo kainytes neblogos ju blink.gif ucb net pigiau, 4u.gif
Atsakyti
Nu Wojcek grazus rubai, kokybiski bet ir kaina gera blink.gif Sia ziema atnesiojom Wojceko kombindzona, tai tikrai liuksusinis thumbup.gif Pavasari nuejau i parde galvoju gal ir pavasariui kokia prigriebsiu striukele, nu bet kai 50lt brangiau nei UCB kainuoja tai ka as zinau, blink.gif o bent jau man UCB vistiek fainiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 03 30, 09:37)
Nu Wojcek grazus rubai, kokybiski bet ir kaina gera  blink.gif  Sia ziema atnesiojom Wojceko kombindzona, tai tikrai liuksusinis  thumbup.gif  Pavasari nuejau i parde galvoju gal ir pavasariui kokia prigriebsiu striukele, nu bet kai 50lt brangiau nei UCB kainuoja tai ka as zinau,  blink.gif o bent jau man UCB vistiek fainiau  rolleyes.gif

butent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 03 30, 08:37)
Nu Wojcek grazus rubai, kokybiski bet ir kaina gera  blink.gif  Sia ziema atnesiojom Wojceko kombindzona, tai tikrai liuksusinis  thumbup.gif  Pavasari nuejau i parde galvoju gal ir pavasariui kokia prigriebsiu striukele, nu bet kai 50lt brangiau nei UCB kainuoja tai ka as zinau,  blink.gif o bent jau man UCB vistiek fainiau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif UCB tikrai rūbai gražesni. Pirkom striukę tik dėl to kad UCB kažkaip gražių nebuvo ir man jos plonokos pasirodė, o plonesnę jau turėjom
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 29, 18:08)

stai, paprastas, bet man patiko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 30, 10:01)
stai, paprastas, bet man patiko 4u.gif
user posted image

Gražus thumbup.gif
Aš dabar jau be kelnių perku, didesniems ir nelabai būna. O čia koks dydis?
Atsakyti
Mes iš lenkų gamybos perkam Coccodrillo firmos. Kokybe esam labai patenkinti thumbup.gif O ir rūbeliai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 03 30, 11:43)
Mes iš lenkų gamybos perkam Coccodrillo firmos. Kokybe esam labai patenkinti  thumbup.gif O ir rūbeliai gražūs  wub.gif

bigsmile.gif gerai kad priminei, cocodrillo mums irgi labai patinka, ypac kombinezonai atskiri isbandyta, labai patiko, nei silta vaikui su juo, nei salta, vidutiniai thumbup.gif musu ziemai tokiai pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 30, 12:51)
bigsmile.gif  gerai kad priminei, cocodrillo mums irgi labai patinka, ypac kombinezonai atskiri isbandyta, labai patiko, nei silta vaikui su juo, nei salta, vidutiniai  thumbup.gif musu ziemai tokiai pats tas  biggrin.gif

Dukrytė nešalo su šios firmos kombinezonu ir prie -15. Išbandėm mirksiukas.gif Ir dar kas man labai patinka, kad tie kombinezonai (striukė ir kelnės-kombinezoninės) gerai skalbiasi ir greitai džiūna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 03 30, 10:25)
Gražus  thumbup.gif
Aš dabar jau be kelnių perku, didesniems ir nelabai būna. O čia koks dydis?

kelnes reikalingos tik po kiema voliotis, o i miesta niekad nemaunu kombinezoniniu kelniu, per silta paskui i pardej 4u.gif
cia jis 116 tai bus matyt, jei bus dar didokas, pagules, nes dar turi striuke mariquitos 110 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 03 30, 11:16)
kelnes reikalingos tik po kiema voliotis, o i miesta niekad nemaunu kombinezoniniu kelniu, per silta paskui i pardej 4u.gif
cia jis 116 tai bus matyt, jei bus dar didokas, pagules, nes dar turi striuke mariquitos 110 biggrin.gif

Bus geras, pamatysi mirksiukas.gif
O va tvarkiau spintą ir radau cocodrillo striukę, irgi pirkau jau per išpardavimą, tik pas mus plona, dvipusė, viena pusė ruda, o kita oranžinė, nu negalėjau praeit pro šalį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 30 kovo 2008 - 11:23