Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(Ausra88 @ 2011 01 12, 11:39)
Kiera, buvau pas neurologus, kaune dare tyrimus, miego ir paprasta encefolograma rodo, kad esu sveikas zmogus. dare ir tomografija, ir i kapsule kiso, niekas nepadeda, visi tyrimai rodo kad esu sveika, nebezinau ko griebtis, esu jauna, noriu kurti savo seima, bet sveikata neleidzia. gerai kad bent suzadetinis matydamas visa ta sveikatos sutrikima nepabega, o palaiko...

Ausra, anglų k. gerai mokate, arba gal pažįstate kas moka?
Parašyčiau jums per a.ž gyd kontaktus, jis atvažiuojantis, ne pastoviai būna Vilniuje. Kiek žinau, padėjo ne vienam kenčiančiam be aiškios priežasties. Tik gali tekti ilgokai palaukti.
Atsakyti
Kazkada esu buvusi,is smalsumo,bet nelaikau to dideliu ivykiu savo gyvenime. lotuliukas.gif Bet daugiau nejau ir neisiu.Jeigu buciau uzsiciklinusi ant tu visu nesamoniu,kuriu man prisnekejo,jau buciau issiskyrusi su vyru,pagimdzius kazkokiam blondinui vaika ir prisidirbus kitokiu nesamoniu. lotuliukas.gif Bet yra zmoniu,kurie aklai tiki kiekvienu zodziu,paskui kaip uzprogramuoti pradeda tvarkyti savo gyvenima,visai ne i ta puse,samoningai iesko tokiu situaciju ir sako paskui"va jau pildosi!" blink.gif thumbup.gif Pazistu viena moteriske,kuri yra taip priklausoma nuo tu visu bureju,kad nei vieno menko sprendimo pas jas nenuejus nepriima,tai cia jau ziauru,beprotybe blink.gif
Atsakyti
Taigi ka tik per tv3 per Akistata parode daug sauniu bureju lotuliukas.gif Viena tokia cia aptarta, aiskiai aptare, apkalbejo gyvo ir nedingusio zmogaus mirimo istorija...Zodziu nesamones. Kita isikunijo i jo kuna. Slykstu taip manipuliuot. Kodel jiems istatymai negalioja, aferistams.
Papildyta:
QUOTE(daivamik @ 2010 01 03, 16:55)
Sveikos mergaites wink.gif Gal kuri turite Varniu burejos kontaktus? wink.gif

va va, ir sita rode, pilnas priimamasis biggrin.gif klienciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 09 vasario 2011 - 20:46
Gal kas turite ziniuones is Vilkyciu - Jovitos Kubertavicienes kontaktus? Dekui
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 09, 20:44)
Taigi ka tik per tv3 per Akistata parode daug sauniu bureju  lotuliukas.gif Viena tokia cia aptarta, aiskiai aptare, apkalbejo gyvo ir nedingusio zmogaus mirimo istorija...Zodziu nesamones. Kita isikunijo i jo kuna. Slykstu taip manipuliuot. Kodel jiems istatymai negalioja, aferistams.
Papildyta:

va va, ir sita rode, pilnas priimamasis biggrin.gif klienciu

Specialiai pažiūrėjau laidos kartojimą, nes susilaukiau ir skambučių, ir sms-ų...
Akivaizdžiai pagal užsakymą padaryta laida.
Audronė labai teisingai pasakė: atėjai su melu- gavai melą...
Linkiu niekam nepakliūti į purvinus žiniasklaidos nagus- jie iš bet kokio žmogaus gali padaryti nusikaltėlį...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 20:28)
Audronė labai teisingai pasakė: atėjai su melu- gavai melą...

Puikus būdas pasiteisinti dėl nepateisinamo.

Ir nesvarbu, kad čia žiniasklaidos žaidimai. Akivaizdžių faktų nenuneigsi - jie nepamatė to, ką turėjo (arba teigė galintys) pamatyti. Dar daugiau - net jei jau melas duoda melą, tai bent jau tai, kad žmogus yra gyvas tokie "daug galintys ir matantys" turėtų sugebėti nustatyti. Visos kitos aplinkybės tebūnie jau tik detalės. Šlykštu yra pelnytis iš žmonių skausmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 14 vasario 2011 - 09:14
QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 14, 09:14)

Ir nesvarbu, kad čia žiniasklaidos žaidimai. Akivaizdžių faktų nenuneigsi - jie nepamatė to, ką turėjo (arba teigė galintys) pamatyti. Dar daugiau - net jei jau melas duoda melą, tai bent jau tai, kad žmogus yra gyvas tokie "daug galintys ir matantys" turėtų sugebėti nustatyti. Visos kitos aplinkybės tebūnie jau tik detalės. Šlykštu yra pelnytis iš žmonių skausmo.

Kiekvienas vertina pagal savo sugedimo laipsnį mirksiukas.gif
Atsakyti
Man asmeniškai labiausiai įstrigo tai, kad "Ekstrasensų mūšį" prodiusavo K. Krivickas, kaip ir "Akistatą". Manau jis nebereikalo nuėjo pas "ekstrasensą" Mindaugą, žinojo, kad jis nieko nesugeba ir tik apsijuoks g.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2011 02 14, 09:14)

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif Tokie "ekstrasensai" turėjo bent jau pamatyti, kad žmogus gyvas.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 14, 12:09)
Labai teisingai pasakyta  drinks_cheers.gif  Tokie "ekstrasensai" turėjo bent jau pamatyti, kad žmogus gyvas.

O aš visai nenustebsiu, jei to vyruko artimiausiu laiku išties neliks gyvųjų tarpe. Laikas yra reliatyvi sąvoka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 14, 13:09)
Man asmeniškai labiausiai įstrigo tai, kad "Ekstrasensų mūšį" prodiusavo K. Krivickas, kaip ir "Akistatą". Manau jis nebereikalo nuėjo pas "ekstrasensą" Mindaugą, žinojo, kad jis nieko nesugeba ir tik apsijuoks  g.gif
Labai teisingai pasakyta  drinks_cheers.gif  Tokie "ekstrasensai" turėjo bent jau pamatyti, kad žmogus gyvas.

O mano nuomone tokiais dalykais juokauti jokiu budu negalima, faktiskai jei tam zmogui kas atsitiks, tai ziniaskalaida bus kalta su K.Krivicku priešaky.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2011 02 14, 12:32)
O mano nuomone tokiais dalykais juokauti jokiu budu negalima, faktiskai jei tam zmogui kas atsitiks, tai ziniaskalaida bus kalta su K.Krivicku priešaky.

Bet nemanau, kad mes tai sužinosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 13:11)
O aš visai nenustebsiu, jei to vyruko artimiausiu laiku išties neliks gyvųjų tarpe. Laikas yra reliatyvi sąvoka.  ax.gif

aš ir kažkodėl apie tai pagalvojau doh.gif unsure.gif

ir dar patiko ta frazė: atėjai su melu, melą ir gavai ...
Atsakyti