buvau as pas bureja Kaune, Silainiuose, adreso nebepamenu nes tai atsitiko labai seniai. ismete kortas, 45 min kalbejo visiskai apie si bei ta bet nieko konkreciai. o paskui, man pradejus konkreciai klaust, padejo kortas i sali, ir kaip moteris su patirtim, dave man keleta patarimu, tada dar jaunai ir neapslifuotai... kurie labai padejo susitvarkyt gyvenima
tiesiog buna gyvenime atveju, kada nesaliskas zmogus turintis tam tikru sugebejimu gali labai padet.

tiesiog buna gyvenime atveju, kada nesaliskas zmogus turintis tam tikru sugebejimu gali labai padet.
Sveikos mamytes...
as cia naujoke... bet bandziau pasidometii apie burejas... Ruosiuosi vaziuoti pas bureja i Jonava, tiesiog, paklausyti antros nuomones... Buvau pries keleta menesiu pas Petra Kaune, ar teko kam lankytis? siaip is esmes man jis patiko, apie zmogu be nuotraukos, papasakojo, lyg pazinodamas ji, labai nustebau, pasake dar keleta dalyku, kad su tuo zmogum susitaikysiu, tik nezino tiksliai kada, tai negaliu pasakyti kiek daba jis teisybes sake. Galvoju gal kuriai teko pas ji lankytis? ir ar teisybe sako? ir kaip ta bureja is Jonavos? lauksiu ats

Sveikos merginos deduosi ir as prie jusu
. Apie bureja is jonavos galiu pasakyti tik tiek, kad buvau pas ja pirma karta pries 5 metus pasake visa teisybe ir isipilde ka isbure, bet nusprendziau apsilankyti neperseniausiai ir labai stipriai nusivyliau
.

Labutis merginos, teko man kažkada seniai lankytis pas būrėją.. iš pradžių bandė kažką pasakoti, kalbėti, o po to visai netikėtai pasakė, kad veltui atėjau
ir patarė daugiau neiti pas būrėjas.. atseit, per stiprus energetinis laukas (ar pan.) ir jinai nieko nemato ir pasakyt negali
bet dabar vėl sugalvojau, kad reikėtų paieškoti pagalbos.. ne tam, akd ateitį išburtų, bet tiesiog, kad padėtų susitvarkyti su psichologinėm problemom, su kuriom pati nevisada įstengiu susidoroti. Pas psichiatrus neinu, nes jokių vaistų tikrai negersiu, o jie, kiek girdėjau, be jų nelabai gydo. o be to ir kainos kandžiojasi
Taigi, gal kas žino kokį žmogų, kuris gali suteikti panašią pagalbą, nebūtinai tai ekstrasensai ar būrėjai..
Sorry, jei aš čia ne į temą

bet dabar vėl sugalvojau, kad reikėtų paieškoti pagalbos.. ne tam, akd ateitį išburtų, bet tiesiog, kad padėtų susitvarkyti su psichologinėm problemom, su kuriom pati nevisada įstengiu susidoroti. Pas psichiatrus neinu, nes jokių vaistų tikrai negersiu, o jie, kiek girdėjau, be jų nelabai gydo. o be to ir kainos kandžiojasi

Taigi, gal kas žino kokį žmogų, kuris gali suteikti panašią pagalbą, nebūtinai tai ekstrasensai ar būrėjai..
Sorry, jei aš čia ne į temą

QUOTE(vilmoske @ 2011 11 22, 12:32)
o drauges geros neturi

QUOTE(Leksa @ 2011 11 22, 16:06)
matai, problema ne tokia, kad užtektų pokalbio su daruge ar mama..

gal padetu vizualizacija ar saviitaiga?
kai kuriom merginom padeda... tik placiau tai as nieko nepasakysiu, nes pati apie tai nelabai dar ismanau.

Stengiames ir bandom sau iteigti, ir manau, kad darau pazanga ir isdristu daug daugiau, nei galejau pries metus ar du... bet vis tiek namanau, kad pavyks vienai susitvarkyti.. todel ir ieskau "stebuklu"o gal gi buna

Na, tai saunuole
taip ir toliau!

QUOTE(vilmoske @ 2011 11 22, 17:33)
Stengiames ir bandom sau iteigti, ir manau, kad darau pazanga ir isdristu daug daugiau, nei galejau pries metus ar du... bet vis tiek namanau, kad pavyks vienai susitvarkyti.. todel ir ieskau "stebuklu"o gal gi buna 

Ar tie būdai iš avataro matosi?
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 22, 21:22)
Ar tie būdai iš avataro matosi?
nemanau, kad iš avataro kas nors iš viso matosi