Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

QUOTE(Vanduo @ 2011 12 10, 22:37)
Retai kišuosi, bet kas liečia vaikus, tai man gaila ir vaikų ir tėvų, kurie tokiu briedu patiki. Tikiuosi, kad nekreipia dėmesio.

Tokius ir panašius briedus dažniausiai skleidžia trokštantys pasipelnyti iš kitų nelaimių.

Bet tokiems briedų skleidėjams atsirugs, vienpusių procesų gyvenime nebūna.

labas vakaras,

skaitet kad nepadeda daktarai, kad nzn ko imtis kad padet vaikui..
jeigu jus zinot kaip padet, prasau padekit, to gi ir praso.. nes siaip kritika niekam dar nepadejo..
visi turi pasirinkima, tiket ar ne, bandyt ar ne..

jus nzn ir nematot to ka zinau ir ka matau as, todel nereik sakyt nieko apie mane.. nes Jus ne as..
bredas buvo anksciau ir tv, gsm telefonai, skrydis i menuli, ir nieko, dabar tai realu ar ne taip?
mokslininkai dabar pripazista kad egzistuoja telepatija, telikineze ,ekstrasensorika ir t.t...
laikas keiciasi, neatsilikyt.. smile.gif

kad Jums gaila ,dar niekam nepadejo, bent pakeiskit tai i gailestinguma..
ir prasau tu kurie nori padet, ir kurie turi kitoki poziuri ar buda, nemenkinti..

del Jusu nzn ka veikiate gyvenime, ka darot gero kitems, kas praso pagalbos, ar esat pats(i) laiminga(s) ir kaip ir kokiu budu padedat, ir ar Jusu pagalba veikia..
o gal isvys tik perteikiat cia tai, ka tesiog ismokot kazkur..
maciau geru minciu ir tekstu . bet ne man sprest kam Jus tai darot ir su kokiu tikslu, ipac kad manes to niekas neklausia ..

kas lecia mane - as padedu, ir sveiki ir laimingi zmones tam irodymas ..

del kad atsirugs bredu skleidejams - labai gerai pastebeta, bet pradekit nuo saves.. o jeigu Jus klystat ?

parasiau tik tam kad paaiskinti. i diskusijas su Jumis nesivelsiu.
aciu uz supratinguma.

tikiu kad ir jus rasyt visus atsakymus i savo klausimu, nes ieskot, aciu Jums uz tai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugi: 10 gruodžio 2011 - 23:40
Tame ir visas baisumas, kad tokie briedo skleidėjai dar ir šventai tiki, kad daro kitiems gera.

Belieka tik tikėtis, kad pscihologų, gydytojų asociacija vistik pramuš seime įstatymą, draudžianti neturintiems licenzijos užsiimti tokiais briedais.
O kas liečia vaikus, tai čia net kalbos negali būti, reiktų dar ir laisvės atėmimo bausmę skirti tokiems šundaktariams, siekiantiems tik pasipelnyti iš svetimų nelaimių.
Gali čia nebsiteisinti ir nebeišvedžioti savo briedo teorijų.
Mano nuomonė aiški ir diskutuoti su tokiais šundaktariais ir briedo skleidėjais nėra apie ką.
Parazitai besisukiojantys tarp žmonių nelaimių yra parazitai. Daugiau pasakyti tau neturiu nieko.
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 12 10, 19:46)
Galvoju, kad ne ekstrasenso reiktų ieškot, o gero  kompetetingo gydytojo. O ir tyrimai, matyt, ne visi padaryti, bent jau man taip šviečiasi ax.gif

thumbup.gif butent! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2011 12 04, 20:44)
mergaites, gal galesite man pagelbeti.
Gal is savo patirties zinote, ar esate girdeje koki zmogu, ekstrasensa ar panasiai, kad nustatytu kokia liga serga zmogus. Mano dukryte baisiai kosti ir niekas nezino kas jai yra, tyrumu visokiu pridaryta, vaistai jau nebepadeda  doh.gif

Patikrinkit ar neužsikrėtęs vaiko organizmas lervutėmis . Pasakojo man vieną panašų įvykį, vaiką kelis metus gydė nuo kosulio,įtarė astmą, ko nedarė,nieks nepadėjo. Kol vieną sykį neatrado lervučių.

"Plaučiuose lervutės vystosi toliau. Tuo metu dar gali pasireikšti sausas kosulys, dusulys, krūtinės skausmas. Simptomų stiprumas priklauso nuo užsikrėtimo gausos. Iš plaučių lervutės su gleivėmis pakyla į trachėją, nosiaryklę ir nuryjamos į skrandį."

IŠ ČIA
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 10, 23:53)
Tame ir visas baisumas, kad tokie briedo skleidėjai dar ir šventai tiki, kad daro kitiems gera.

Belieka tik tikėtis, kad pscihologų, gydytojų asociacija vistik pramuš seime įstatymą, draudžianti neturintiems licenzijos užsiimti tokiais briedais.
O kas liečia vaikus, tai čia net kalbos negali būti, reiktų dar ir laisvės atėmimo bausmę skirti tokiems šundaktariams, siekiantiems tik pasipelnyti iš svetimų nelaimių.
Gali čia nebsiteisinti ir nebeišvedžioti savo briedo teorijų.
Mano nuomonė aiški ir diskutuoti su tokiais šundaktariais ir briedo skleidėjais nėra apie ką.
Parazitai besisukiojantys tarp žmonių nelaimių yra parazitai. Daugiau pasakyti tau neturiu nieko.

Tavo šitas postas nubraukia viską, ką iki šiol esi parašęs.
Esi paprastas, klystantis žmogus, nežinantis NIEKO, tik girdintis savo Pyktį...
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 11, 00:24)

mokslininkai dabar pripazista kad egzistuoja telepatija, telikineze ,ekstrasensorika ir t.t...
laikas keiciasi, neatsilikyt.. smile.gif

Gal tu, broli Meilėje, mažiau žiūrėk tokius serialus kaip X failai, Ties riba ir kitą šlamštinę popsuchą, mažiau tau smegenus užneš ta fantastika g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 11, 11:19)
Tavo šitas postas nubraukia viską, ką iki šiol esi parašęs.
Esi paprastas, klystantis žmogus, nežinantis NIEKO, tik girdintis savo Pyktį...

smile.gif Kai papurški diklofoso tai tarakonai spragsi savo irštvose ir pradeda lysti į paviršių iš visų kampų.

Mano postas tebuvo testas, o visi kas suregavo ir parodė į save pirštu. Besipelnantys iš kitų nelaimių žaibiškai suregavo, iššoko kaip blusos užsislėpusios čiužinyje.

Iš kur gynybinė reakcija ir netgi neigimas? Nes jiems tai aktualu. Kam neaktualu tas visiškai nebus jautrus šiai temai, net neįdomu.

Aktualu ir gynybinėje reakcijoje tik tie, kurių tai ir yra veiklos laukas. Minta iš to.

Jie žvejoja čia klientus patys save įteisinę didžiais gydytojais, geradariais.

Aršiai gyna savo veiklos lauką.

Taip aršiai, kad jau nebejaučia jokių ribų, godumas užvaldė valdyti nelaimėlių pinigines.

Kad gydyti, o jau nekalbant apie vaikus reikia turėti licenziją.

Bet šitiems geradariams įsatymai negalioja.

Jie pagal įstatymą neneša jokios atsakomybės.

Šundaktariai parazitauja.

Atsakyti
Vanduo, Tavo postuose jaučiamas didelis pyktis, kur čia nesureaguosi...
Atsakyti
Deja čia tik švelnus beldimas tuk - tuk į parazitų besipelnančių iš kitų nelaimių duris. smile.gif

Kai pasibels tam tikri valstybės organai, reglamentuojantys licenzijuotą gydytojų veiklą tai kai kas supras, kad reikėjo man ačiū pasakyti. smile.gif Ti tiek.
Daugiau nebeturiu ką mielieji jums pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 11 gruodžio 2011 - 22:53
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 11, 22:48)
Mano postas  tebuvo testas, o visi kas  suregavo ir parodė į save pirštu. Besipelnantys iš kitų nelaimių žaibiškai suregavo, iššoko kaip blusos užsislėpusios čiužinyje.

Iš kur gynybinė reakcija ir netgi neigimas? Nes jiems tai aktualu. Kam neaktualu tas visiškai nebus jautrus šiai temai, net neįdomu.

Pritariu vaizgantei, nepilnai, nes visko tikrai nenubraukia. Deja, si karta jus klystate ir net labai. Niekada nieko negavau is tu zmoniu, su kuriais bendrauju forume, kuriems patariu, gal tik dekinguma, todel manes tuo apkaltinti negalima.
Daug rasote apie prota, mano parase jums skirtas priminimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 12 gruodžio 2011 - 11:51
QUOTE(gluosnis @ 2011 12 12, 11:51)
Niekada nieko negavau is tu zmoniu, su kuriais bendrauju forume, kuriems patariu, gal tik dekinguma, todel manes tuo apkaltinti negalima.

Mano supratimu,tarp tavęs ir Eugi yra skirtumas tame,kad tu tiesiog atsakai abstrakčiai š klausimą, o vat eugi kišą tą savo pagalbą ,kuri dažnam keliam įtarimų kas už to slypi g.gif ar tai žmogaus tikslas pažinti kitą žmogų ir taip dar labiau pažinti save, ar yra kitas tikslas(?). Ar čia tik noras patenkinti savo pasipūtimą prisimetant visažiniu visagaliu? Juk visi žinom,yra čia ir tokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 12 12, 11:51)
Pritariu vaizgantei, nepilnai, nes visko tikrai nenubraukia. Deja, si karta jus klystate ir net labai. Niekada nieko negavau is tu zmoniu, su kuriais bendrauju forume, kuriems patariu, gal tik dekinguma, todel manes tuo apkaltinti negalima.
Daug rasote apie prota, mano parase jums skirtas priminimas  smile.gif

Deja, gluosni irgi iššokai smile.gif Ko čia teisiniesi? Įrodinėji savo nekaltumą, skaidrumą, tyrumą, gyniesi? Ko čia gyriesi kitų dėkingumu sau?

Ne visiems pinigai svarbu yra ir paprasčiausių garbėtroškų.

Čia gi tik testas, panašiai kaip nueik į bažnyčią su trumpu sijonėliu ir pamatysi kiek ten tikinčių, visi atsisuks ir spoksos.

Rašinėjate apie dvasingumus, paleidimus, meiles ktius mokote bet patys kaip angių išperos čia susisukę savo irštvas neršiate, kas dėl pinigų kas dėl pripažinimo ir padėkos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 12 gruodžio 2011 - 12:59