QUOTE(Vanduo @ 2011 12 10, 22:37)
Retai kišuosi, bet kas liečia vaikus, tai man gaila ir vaikų ir tėvų, kurie tokiu briedu patiki. Tikiuosi, kad nekreipia dėmesio.
Tokius ir panašius briedus dažniausiai skleidžia trokštantys pasipelnyti iš kitų nelaimių.
Bet tokiems briedų skleidėjams atsirugs, vienpusių procesų gyvenime nebūna.
Tokius ir panašius briedus dažniausiai skleidžia trokštantys pasipelnyti iš kitų nelaimių.
Bet tokiems briedų skleidėjams atsirugs, vienpusių procesų gyvenime nebūna.
labas vakaras,
skaitet kad nepadeda daktarai, kad nzn ko imtis kad padet vaikui..
jeigu jus zinot kaip padet, prasau padekit, to gi ir praso.. nes siaip kritika niekam dar nepadejo..
visi turi pasirinkima, tiket ar ne, bandyt ar ne..
jus nzn ir nematot to ka zinau ir ka matau as, todel nereik sakyt nieko apie mane.. nes Jus ne as..
bredas buvo anksciau ir tv, gsm telefonai, skrydis i menuli, ir nieko, dabar tai realu ar ne taip?
mokslininkai dabar pripazista kad egzistuoja telepatija, telikineze ,ekstrasensorika ir t.t...
laikas keiciasi, neatsilikyt..

kad Jums gaila ,dar niekam nepadejo, bent pakeiskit tai i gailestinguma..
ir prasau tu kurie nori padet, ir kurie turi kitoki poziuri ar buda, nemenkinti..
del Jusu nzn ka veikiate gyvenime, ka darot gero kitems, kas praso pagalbos, ar esat pats(i) laiminga(s) ir kaip ir kokiu budu padedat, ir ar Jusu pagalba veikia..
o gal isvys tik perteikiat cia tai, ka tesiog ismokot kazkur..
maciau geru minciu ir tekstu . bet ne man sprest kam Jus tai darot ir su kokiu tikslu, ipac kad manes to niekas neklausia ..
kas lecia mane - as padedu, ir sveiki ir laimingi zmones tam irodymas ..
del kad atsirugs bredu skleidejams - labai gerai pastebeta, bet pradekit nuo saves.. o jeigu Jus klystat ?
parasiau tik tam kad paaiskinti. i diskusijas su Jumis nesivelsiu.
aciu uz supratinguma.
tikiu kad ir jus rasyt visus atsakymus i savo klausimu, nes ieskot, aciu Jums uz tai!