Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos, ekstrasensai ir t.t.

Visuomenėje sklando gandai apie įvariausios sėkmės pavyzdžius.

Kad kažkas milijoną laimėjo, kažkas išvažiavo į užsienį ir gerai užsidirbo, kad kažkas nuėjo pas kažkokią bobutę, ana rankas pridėjo ir pasveiko ir t.t.

Visa tai linijinio proto stimulai.

Tokie žmonės užsidęga tuo, kad ir jam tai gali įvykti tik tereikia bilietą nusipirkti, nuvažiuoti, nulėkti, nuskuosti, suspėti ir gausiu.

Jeigu pastebėtumėte, tai ezoterikos pasaulyje nuo vieno bionergetiko ar būrėjos pas kitą begioja tie patys. Vienas ir tas pats kontingentas laksto.

O jeigu stimulai nukreipti į pačio vidų, kad pasinęrk, ieškok savyje naujų pojūčių, požiūrio ir viską gausi?

Chaliavos čia nebėra. Čia jau sunku, nesuprantu, oi ne man ir t.t. Stimuliacija gęsta.

Būdavo anksčiau, kurie į Indiją pas Satja Sai Baba kol dar gyvas buvo lakstė stebuklų, fokusų. Briedo.

Bet kadangi išleistus pinigus ir savo kvailumą pateisinti reikia, tai būtent jie ir išnešioja gandus, kad matė ir visiškai nesvarbu, kad nematė nieko.
Jie patys įtiki tuo ko nematė, kad pateisinti savo apgailėtiną gyvenimą, savo nevykėliškumą.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 12 14, 14:07)

Bet kadangi išleistus pinigus ir savo kvailumą pateisinti reikia, tai būtent jie ir išnešioja gandus, kad matė ir visiškai nesvarbu, kad nematė nieko. 
Jie patys įtiki tuo ko nematė, kad pateisinti savo apgailėtiną gyvenimą, savo nevykėliškumą.

Žmonės įprato viską pirkti parduoti,dažnas galvoja,jei jau nusipirksiu už nemažą sumą stebuklą,tai jis mane išgelbės. Visi nori greitai. Visko nori greitai. Čia ir dabar.Pinigine prasme. Skauda galvą-praryk tabletę, jei nesiseka gyvenimas- nulėk pas stebukladarį. Jis padės... dažnas nesigilina į save. Nes tai užima laiko. Vargina. Kam analizuoti save,jei tam yra kaimynė ar seimo narys,apie kurį galima pakalbėti kokie jie blogi ir nevykę..tik ne aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Širše @ 2007 09 05, 15:20)
sveikos merginos, ką manot apie ekstrasensus, būrėjas? ar teko būti pas juos. Ar tikit jais. man teko vieną kartą būti. Iš pradžių juokiausi. Bet vėliau viskas pradėjo pildytis. Tad kaip ir tikiu. Dabar labai smalsu norėčiau vėl nueiti pas kokią gerą.
Gal kokią žinot Kaune.




[FONT=Impact][SIZE=7][SIZE=14][COLOR=yellow][COLOR=yellow]



Labas smile.gif ,
Taip pazystu ,jos vardas Jolanta blush2.gif ji Gyvena jonavoje ...nuostabei nupasakoja ir pasako kas buvo yra kas bus ! ji buria ivairiomis Kortomis! bei Runu akmenukais...! teko man pas ja apsilankyti...pas ja nera suma nustatyta ..duok kiek gali g.gif taip ji jau minejo .. noriu pasakyti kaip ji buria...negalima jos pertraukti ... kitaip nieko jau nebepasakys g.gif ..ji mato vizija kaskokia Kortos jai tik kaip izanga... Turite gerai klausytis ..ji paklaus pati Jusu .. na trumpais zodziais Rekomeduoju pas ja nueiti smile.gif thumbup.gif Patarimu gausite daug smile.gif eikite drasiai smile.gif busite patenkinta! thumbup.gif sekmes !
Atsakyti
QUOTE(nuostaba @ 2007 09 10, 03:26)
Noretusi nueit bet labai bijau blogu ziniu.Nesvarbu pildysis ar ne,nesinori gyventi baimeje



smile.gif [COLOR=blue]


Siulau viena labai gera .Jolanta is Jonavos ...taip yra visokiu g.gif ji idomei nupasakojo .. tiesiog perspeja ...o bijoti ju nereikia ... nes nemanau kad jos linki Blogo ax.gif ! Ji geiciau atsako i tavo klausima.. ar patarimu duoda ! taigi bureja tai pranasas ko mes gal patis bijom! o ji isvaduoja is tos baimes ,bent as taip manau ! taigi siuliau tik pas Jolanta is jonavos.. tiesa kainu pas ja nera ! nes tai priklauso nuo jusu paciu smile.gif kiek galite sau leisti ...sekmes Jums! thumbup.gif
Atsakyti
Vandenie, thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Vanduo, tai taip išeitų, kad vadinami bioenergetikai įtiki, kad gali pašalinti ligas, o jų pacientai-patiki,kad ją neutralizuos? viskas tik placebo poveikis? o gal tikrai egzistuoja žmonės turintys Dievo dovaną gydyti rankų pridėjimu, tik aišku,kad nereikia veikti pasekmės, nepaaiškinus priežasties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 14 gruodžio 2011 - 21:30
Egzistuoja. Bet pagal medicinos pasiekimus tie ranku pridejimai niekis. Todel nerimta.
Atsakyti
http://freakopedia.r...
Atsakyti
mamytes, neprasidekit su burejom.naudos neturesit o bedos galit turet ir nemazai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milda1956 @ 2011 12 16, 00:49)
mamytes, neprasidekit su burejom.naudos neturesit o bedos galit turet ir nemazai. verysad.gif

plačiau parašom,kas gi taip nuskriaudė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 16 gruodžio 2011 - 08:59
Bet, jūs vandenie, pats rašot lyg būtumėt apsėstas, atrodot ne per toliausiai nuo tų savo kritikuojamųjų. Pastaruoju metu pradėjot dėt daugiau tarpų tarp pastraipų, tai net suabejojau, ar esate tas pats žmogus, kuris rašydavo litanijas apie linijinį protą.
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 09, 07:37)
Sakė, kad ji kiaurai žmogų permato blink.gif ,kažkada pažystama pasakojo,kad pas ją buvo nuvažiavus, ten pas ją eilės, tai va sako, kad nereikėjo nei žodžio ištart o ji iškart visą tiesą apie praeitį išrėžė, nejauku  ir baugu kažkaip pasidarė, na po to apie ateitį pradėjo umn.gif ,nereikėjo jai nei kortų nei kavos tirščių tiesiog žiūri ir pila kaip žirnius į sieną lyg tikrai kiaurai permatytų blink.gif


kas per moteris? smile.gif adresiuka 4u.gif
Atsakyti