Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(Liuse @ 2007 10 16, 21:41)
pasirodo nera taip paprasta...ypac kai jau laukiam labai...ane? 4u.gif

As irgi apie ta pati esu daug kartu pagalvojus beskaitydama si planuojanciu foruma. Vienos planuoja planuoja, o kitoms visai net nesitikint ar net nelaukiant netyciukas gaunasi. Kitos visokiais budais spermiukus pas save bando islaikyti, o kitoms net menkiausio laso uztenka netyciukui... kur teisybe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 10 16, 22:21)
As irgi apie ta pati esu daug kartu pagalvojus beskaitydama si planuojanciu foruma. Vienos planuoja planuoja, o kitoms visai net nesitikint ar net nelaukiant netyciukas gaunasi. Kitos visokiais budais spermiukus pas save bando islaikyti, o kitoms net menkiausio laso uztenka netyciukui... kur teisybe?  smile.gif

Oi mergaites, tai jau tikrai. O kai lauki, tai va kas gaunasi verysad.gif
Atsakyti
Gal cia bus biski ne i tema, bet noriu parasyti. Mes taip pripratom viska planuoti ir valdyti, kad po to sunku sustoti. Pvz., man tai del darbo negerai, tai mokslai, tai finansai, tai siaip sau pagyventi norisi. Kazkada sugalvoji, kad jau va, dabar jau galima, jau noriu, jau REIKIA, nes po to vel bus del darbo per velai ir pan. Ir nors tik dabar prasideda rimtesnis planavimas, nes praeita men visai nezinojau, koks bus ciklas, ir kada O (nes pries tai vartojau KT ir viskas buvo issireguliave, todel tik po daugiau kaip metu su vaistais atsirado ciklas), bet vis tiek siek tiek nusivyliau, kad nesigavo is pirmo karto netyciuko. Siek tiek baisu pagalvot, kad nuo siol kiekviena diena mastysiu, ar pavyko, nervuosiuos...
As niekaip nesuprasdavau, kodel kataliku baznycia pries nenaturalu apsisaugojima. Galvodavau, koks skirtumas kokia priemone, jei rezultatas tas pats - nestumo vengimas. Tik visai neseniai drauge paaiskino, kad nuodeme ne tiek kelio gyvybei uzkirtimas, kiek zmogaus susireiksminimas, jog jis vienintelis savo kuno valdovas. Isivaizduojam, kad mes turim teise keisti savo ciklus, hormonus ir pan. Tai va. O po to nusiviliam, kad nepavyksta pastoti, nes juk tiek daug mes cia suplanavom, o musu planu nieks nevykdo. Aisku, cia nenoriu visu atveju suvesti i viena. Buna tikrai visai kitu nevaisingumo problemu. As cia gal daugiau apie save kalbu, kai kelis metus vartojau KT, o po to ilgai tvarkiausi organizma.
Nelabai nuosekliai parasiau, bet kad varo mane nuo kompo smile.gif
Atsakyti
O as vel pasikartosiu kaip daugelis - man labai viskas isbega lauk..nervas ima..gal todel ir nepavyko iskart, neuzkibo stebuklelis? Zinau kad jau daug kartu rasyta, bet as naujai prisijungusi "norinti pastoti maniake" biggrin.gif ka geriausiai daryti jei labai nesilaiko sperma? As gulejau ir ant pilvo ir ant nugaros..su pagalve po pilvu...net puse nakties pragulejau taip, nes uzmigau tongue.gif ir nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(Liuse @ 2007 10 16, 21:41)
sveikos. As jau irgi - mes jau irgi - panorom vaikucio...pirmas menuo - nieko..viena uzava juostyte ir dar siandien "raudonoji svente" prasidejo...  verysad.gif  kaip cia viska greiciau atlikus?? pasirodo nera taip paprasta...ypac kai jau laukiam labai...ane? 4u.gif

Mes irgi su vyru pradejome darbuotis del antro vaikelio wub.gif , bet per pirma karta irgi nesigavo verysad.gif , tai kad nepergyvenk drinks_cheers.gif Tiesa sakant, mes nusprendeme pasistengti nedaryti is bandymu nestuke.gif padaryti kazkoki kruvina ir juoda darba, tiesiog nesisaugojame ir kai po neplanuoto o norimo smileysex.gif pavyks pastoti, busime labai laimingi doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liuse @ 2007 10 16, 23:22)
O as vel pasikartosiu kaip daugelis - man labai viskas isbega lauk..nervas ima..gal todel ir nepavyko iskart, neuzkibo stebuklelis? Zinau kad jau daug kartu rasyta, bet as naujai prisijungusi "norinti pastoti maniake" biggrin.gif  ka geriausiai daryti jei labai nesilaiko sperma? As gulejau ir ant pilvo ir ant nugaros..su pagalve po pilvu...net puse nakties pragulejau taip, nes uzmigau tongue.gif ir nepadejo...

Nesijaudink, pakankamas spermos kiekis vistiek pasilieka! Isbega visoms doh.gif Tau tikrai pavyks, nesijaudink! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kad viską man išaiškinot 4u.gif
Atsakyti
Jo fain kad galima paplepeti su panasiai nusiteikusiom merginom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuse @ 2007 10 17, 10:57)
Jo fain kad galima paplepeti su panasiai nusiteikusiom merginom  mirksiukas.gif

Aga, paplepeti ir pasidalinti patirtimi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi supratau, kad kai tau virš 30 - pirštais spregtelėjus nepastosi. Realiai tai turėtų įvykti 1-1,5 metų bėgyje. Virš 35 - dar sunkiau. ax.gif Mes šį mėnesį irgi labai stengėmės - nepavyko..... Manau, kad santykiai buvo per dažni - 6 dienas iš eilės iki O. Be to prieš 2 mėn nutraukiau KT - neišsiaiškinau ar viskas tvarkoj su gimdos gleivine - reikės šį mėnesį išsiaiškinti. Bet O tikrai vyskta - ir tai jau ačiū dievui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 16, 18:02)
Sveikos, busimos mamytės  4u.gif
Turiu tokį klausimą.
Mano ciklas yra nereguliarus, tad nustatyti ovuliacijos dieną būtų labai sunku. Su vyru mylimės kasdien  blush2.gif  Jis mano, kad tokiu būdu pataikysime ir reikiamą dieną. O aš kažkur girdėjau, kad nėra gerai mylėtis kasdien, nes tada sperma būna nekokybiška. Kaip yra iš tikrųjų?  g.gif

as tai radau toki straipsni [URL= http://www.delfi.lt/...php?id=14716414]cia[/URL]

o mes toliau mylimes ir vargo nematom, nors vienas pliusas nereikia jokiu apsaugu O leliukas vistiek kada nors pasibels ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 10 16, 22:14)
Gal cia bus biski ne i tema, bet noriu parasyti. Mes taip pripratom viska planuoti ir valdyti, kad po to sunku sustoti. Pvz., man tai del darbo negerai, tai mokslai, tai finansai, tai siaip sau pagyventi norisi. Kazkada sugalvoji, kad jau va, dabar jau galima, jau noriu, jau REIKIA, nes po to vel bus del darbo per velai ir pan. Ir nors tik dabar prasideda rimtesnis planavimas, nes praeita men visai nezinojau, koks bus ciklas, ir kada O (nes pries tai vartojau KT ir viskas buvo issireguliave, todel tik po daugiau kaip metu su vaistais atsirado ciklas), bet vis tiek siek tiek nusivyliau, kad nesigavo is pirmo karto netyciuko. Siek tiek baisu pagalvot, kad nuo siol kiekviena diena mastysiu, ar pavyko, nervuosiuos...

sutinku, as irgi vis atideliojau, tai buto didesnio reikia, tai atlyginimo didesnio reikia, o kai jau viskas yra ir sugalvoji, kad dabar pats laikas planuoti, niekas nesigauna...Jau 5 menesiukas..Nupirkau dabar vyrui vitaminu, gerinanciu spermos kokybe, tai ziuresim..Vargsas daug dirba, grista nusikales, tai gal ir del to nieko nesigauna unsure.gif Ko jau ko, o cia nieko nepaspartinsi, neuzsakysi, mazylis pats pasirinks tinkama laika. Mes vargstam matuojam BT, laukiam to O, pakelusios dubces i virsu laikom, kad tik tie brangus lasiukai neisbegtu, o kitos gali po smileysex.gif atsistot ir nueit praustis, bet vis tiek pastot. Matyt nuo lemties nepabegsi, kaip skirta taip turesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU_studente @ 2007 10 17, 13:53)
sutinku, as irgi vis atideliojau, tai buto didesnio reikia, tai atlyginimo didesnio reikia, o kai jau viskas yra ir sugalvoji, kad dabar pats laikas planuoti, niekas nesigauna...Jau 5 menesiukas..Nupirkau dabar vyrui vitaminu, gerinanciu spermos kokybe, tai ziuresim..Vargsas daug dirba, grista nusikales, tai gal ir del to nieko nesigauna  unsure.gif Ko jau ko, o cia nieko nepaspartinsi, neuzsakysi, mazylis pats pasirinks tinkama laika. Mes vargstam matuojam BT, laukiam to O, pakelusios dubces i virsu laikom, kad tik tie brangus lasiukai neisbegtu, o kitos gali po smileysex.gif atsistot ir nueit praustis, bet vis tiek pastot. Matyt nuo lemties nepabegsi, kaip skirta taip turesi  4u.gif

drinks_cheers.gif Kaip pirstu i aki... bet neprarandam vilties, toliau dirbam dirbam smileysex.gif
Atsakyti