Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(rita.gs @ 2007 10 14, 11:34)
Sveikos, padariau paieska internete ir stai rezultatai:
Biciu pienelio galima nusipirkti Kaune M. Dauksos g.30 http://www.gamtospro...ai/grupe_3/pien

http://www.natura.lt/lt/partners
Akmenė
AKMENĖS vaistinė, S.Daukanto g. 10

Gargždai
RUMŠIENĖS vaistinė, P.Cvirkos g. 33-1

Kaunas
„ARVENSI", Savanorių pr. 3, Vytauto pr. 18
„ĄŽUOLYNO" vaistinė, K. Petrausko g. 40
„GRINDELIJA" vaistinė, Rietavo g. 8
„PUTINAITIS“ vaistinė, J. Naugardo g. 13
„VILTIES“ vaistinė, Laisvės al. 100
Žolių salonas, Daukšos g. 5/4 (nuo Nemuno pusės)

Kėdainiai
KĖDAINIŲ SENAMIESČIO vaistinė, Josvainių g. 2

Šiauliai
„Sveikata" parduotuvė, Vilniaus g. 120A
„Sveikatos ir grožio šaltinis", Aušros al. 23-2

Šilalė
ŠERMUKŠNIO vaistinė, Dariaus ir Girėno g. 10

Vilnius
„GRINDELIJA" vaistinė, Šeškinės g. 22a
T. Kosciuskos g.17 (prie menu gimnazijos)
Vilniuje Sopeno g.12/26 ( http://www.bitinelis...Biciu_pienelis/ );
Dar Vilniuje http://www.medicata....php?-1656874436 Zariju g.2B
Ateities g. 91 ("Mandarinas" Herbarijos vaistine)
Kalvariju g. 172 a (Acida vaistine)
Medeinos g. 39 (Alira vita)
Ateities g. 10 (Antalinos vaistine)

Ivairus miestai: http://www.vaistai.l...

Tikiuosi nuorodos veiks... smile.gif

Labai aciu uz info, ryt begsiu i vaistine, nupirksiu vyrui to pienelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 10 14, 11:34)
Sveikos, padariau paieska internete ir stai rezultatai:
Biciu pienelio galima nusipirkti

Ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Na o man ant kojos uzaugo didele votis, kuri labai skauda, o as labai noriu pastoti, ar tai kazin netrugdys? Nes vaistininke sake, kad pasilpes organizmas, jeigu jos keliasi, nors visa men geriu vit. C verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 15, 13:33)
Na o man ant kojos uzaugo didele votis, kuri labai skauda, o as labai noriu pastoti, ar tai kazin netrugdys? Nes vaistininke sake, kad pasilpes organizmas, jeigu jos keliasi, nors visa men geriu vit. C  verysad.gif

Na tai tiesa, kad votys kelias, kai nusilpes organizmas. Tik vit.C cia nepades, nes votys rodo B grupes vit. trukuma. Tai galima pagert arba B kompleksa arba mieliu tabletes.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 10 15, 22:52)
Na tai tiesa, kad votys kelias, kai nusilpes organizmas. Tik vit.C cia nepades, nes votys rodo B grupes vit. trukuma. Tai galima pagert arba B kompleksa arba mieliu tabletes.

As mieliu tableciu nelabai galiu gerti, nes mane meto spuogais nuo ju, taip man buvo jau paauglystes, o B tai butinai reikes nusipirkt ir pagerti, turbut planuojant vaikuti jos tikrai nepakenks? Kad ir busiu nestuke.gif ir gersiu gal nieko?
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 15, 15:33)
Na o man ant kojos uzaugo didele votis, kuri labai skauda, o as labai noriu pastoti, ar tai kazin netrugdys? Nes vaistininke sake, kad pasilpes organizmas, jeigu jos keliasi, nors visa men geriu vit. C  verysad.gif

Dėl vočių nežinau ar padeda, bet šiaip organizmo stiprinimui labai gera priemonė yra ryklių taukai, žinok aš išbandžiau tikrai labai padėjo atsigauti, nes iki tol tai sirgau ištisai ir antibiotikus saujom gėriau. O sugėrus ryklių taukų, paskui ežiuolės kursą atsigavau ir jau pora metų rimtai nesirgau. Pfu pfu, kad tik neprisikalbėčiau biggrin.gif Rykliai tikrai nepakenks, o va ežiuolės geriau negerti, nes ji kažkaip nesiderina su pastojimu.
Atsakyti
Sveikos, busimos mamytės 4u.gif
Turiu tokį klausimą.
Mano ciklas yra nereguliarus, tad nustatyti ovuliacijos dieną būtų labai sunku. Su vyru mylimės kasdien blush2.gif Jis mano, kad tokiu būdu pataikysime ir reikiamą dieną. O aš kažkur girdėjau, kad nėra gerai mylėtis kasdien, nes tada sperma būna nekokybiška. Kaip yra iš tikrųjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 16, 18:02)
Sveikos, busimos mamytės  4u.gif
Turiu tokį klausimą.
Mano ciklas yra nereguliarus, tad nustatyti ovuliacijos dieną būtų labai sunku. Su vyru mylimės kasdien  blush2.gif  Jis mano, kad tokiu būdu pataikysime ir reikiamą dieną. O aš kažkur girdėjau, kad nėra gerai mylėtis kasdien, nes tada sperma būna nekokybiška. Kaip yra iš tikrųjų?  g.gif

tiesiog chebriukai nespėja atsinaujinti. šiaip pakanka 2-3 kartus per savaitę smileysex.gif
bent jau taip daktarai rekomenduoja. motyvuoja tuo kad spermiukai tavo organizme gali išgyventi iki 6 dienų, jei labai patiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miig: 16 spalio 2007 - 17:19
QUOTE(miig @ 2007 10 16, 18:15)
tiesiog chebriukai nespėja atsinaujinti. šiaip pakanka 2-3 kartus per savaitę  smileysex.gif
bent jau taip daktarai rekomenduoja. motyvuoja tuo kad spermiukai tavo organizme gali išgyventi iki 6 dienų, jei labai patiktų  biggrin.gif

Tai ar būtina mum sumažinti mylėjimosi kartų skaičių? g.gif Nes mum tik toks dažnumas priimtinas (vyras, tiesą pasakius, norėtų ir dažniau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 16, 18:24)
Tai ar būtina mum sumažinti mylėjimosi kartų skaičių?  g.gif  Nes mum tik toks dažnumas priimtinas (vyras, tiesą pasakius, norėtų ir dažniau  blush2.gif )

Patarimai:

Vidutiniai porai mylėjimasis kartą per dieną maksimaliai padidins šansus susilaukti vaikelio.
Kad optimaliai padidintumėte tikimybę pastoti, po partnerio ejakuliacijos 20-30 minučių pagulėkite ant nugaros pakėlusi šlaunis.
Poza, kai moteris viršuje, nėra tinkama norint pastoti, kadangi sperma gali išbėgti.
FAKTAI:

Daugelis moterų turi nuo 15 iki 20 procentų tikimybę pastoti ciklo metu.
Beveik 50 procentų porų pavyksta pradėti vaikelį per pirmus 3 mėnesius.
Apie 75 procentams porų tai pavyksta per pirmus 6 mėnesius.
Apie 90 procentų porų pastoja per pirmuosius metus.
Vidutiniškai yra 280 dienų nuo pirmosios jūsų paskutinių mėnesinių dienos iki dienos, kada gims vaikelis.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 16, 18:02)
Sveikos, busimos mamytės  4u.gif
Turiu tokį klausimą.
Mano ciklas yra nereguliarus, tad nustatyti ovuliacijos dieną būtų labai sunku. Su vyru mylimės kasdien  blush2.gif  Jis mano, kad tokiu būdu pataikysime ir reikiamą dieną. O aš kažkur girdėjau, kad nėra gerai mylėtis kasdien, nes tada sperma būna nekokybiška. Kaip yra iš tikrųjų?  g.gif

as kazkur skaiciau, kad norint pastoti geriausia kas antra diena smileysex.gif
Atsakyti
sveikos. As jau irgi - mes jau irgi - panorom vaikucio...pirmas menuo - nieko..viena uzava juostyte ir dar siandien "raudonoji svente" prasidejo... verysad.gif kaip cia viska greiciau atlikus?? pasirodo nera taip paprasta...ypac kai jau laukiam labai...ane? 4u.gif
Atsakyti