Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 06, 23:01)
neliudek 4u.gif viskas bus gerai,tikrai tikrai!!!kitaip ir but negali thumbup.gif  man snd irgi nekokia diena buvo,apreke kliente del nieko!!!taip sunervino,sakiau viskas,mesiu as ta darba,bet paverkiau apsiraminau ir gerai vel viskas,vat,nusisypsok,kad tavo sypsena pamatytu busimasis zmogeliukas ir greiciau pas tave ateitu 4u.gif

O as jau zinok nebekreipiu demesio i tokius kliemtus- ismokau, ir kai oseina tokie, pasisaipau is tokiu biggrin.gif Bet is pradziu kai pradejau dirbti su klientais, tai irgi taip budavo.
Na zinot jeigu priims ta istatyma del motinystes atostogu, tai dirbti reikia praktiskai dar nesant nesciai.
Atsakyti
kadangi mus visas veikia isores faktoriai, net ir vaiko planavimo atostogos turetu buti iteisintos, kad nepatirtumeme streso smile.gif
O jei rimtai, tai neisivaizduoju, kaip galima negalvoti apie tai, kad svajoju pastoti ir tureti maza zmogeliuka. Net su vyru lovytej galvoju "uzkibk uzkibk"
Atsakyti
Sveikos merginos!!!

Norejau paklausti, gal zinote del kokiu priezasciu buna neissivystes nestumas?

Su vyru planuojame leliuka nuo 2008 meteliu. Jau esu uzsiregistravusi pas daktariukus, pasitikrinti ar pilnumoje esu sveika. Ir man pasidare idomus tas klausimelis, del neissivysciusio nestumo, kokio sjo priezastys?
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 07, 11:47)
Sveikos merginos!!!

Su vyru planuojame leliuka nuo 2008 meteliu. Jau esu uzsiregistravusi pas daktariukus, pasitikrinti ar pilnumoje esu sveika.  Ir man pasidare idomus tas klausimelis, del neissivysciusio nestumo, kokio sjo priezastys?

Nesivystančio nėštumo priežasčių gali būti pačių įvairiausiu, nuo infekcijos iki genetinių klaidų. Prieš pastodama ir pastojus geriau negalvoti apie blogiausius dalykus ir nesigasdinti. Sekmės planuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 07, 11:47)
Sveikos merginos!!!

Su vyru planuojame leliuka nuo 2008 meteliu. Jau esu uzsiregistravusi pas daktariukus, pasitikrinti ar pilnumoje esu sveika.  Ir man pasidare idomus tas klausimelis, del neissivysciusio nestumo, kokio sjo priezastys?

Tų priežasčių yra begalės, bet tikrai patariu apie jas negalvoti, nes pati tai patyriau, kai tik sužinojau, kad laukiuosi, pradėjau galvoti visokias nesąmones, praktiškai, net džiaugtis nėštumu negalėjau doh.gif visą laiką gyvenau su baime, verysad.gif Kai įvyko persileidimas, pati sau galvojau, kad tikriausiai čia tos mano negatyvios mintys tą nelaimę prišaukė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2007 11 09, 22:07)
Tų priežasčių yra begalės, bet tikrai patariu apie jas negalvoti, nes pati tai patyriau, kai tik sužinojau, kad laukiuosi, pradėjau galvoti visokias nesąmones, praktiškai, net džiaugtis nėštumu negalėjau doh.gif visą laiką gyvenau su baime,  verysad.gif  Kai įvyko persileidimas, pati sau galvojau, kad tikriausiai čia tos mano negatyvios mintys tą nelaimę prišaukė  schmoll.gif

Tikrai stresas gali labai nulemti nėštumo eigą, net jei ir nėra rimtų sveikatos problemų gali baigtis blogai. Geriau užsiprogramuoti teigiamoms emocijoms, o ypač pirmą kartą planuojant, kam galvoti, kad bus kažkas blogai, viskas bus TIK GERAI.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 11 10, 09:20)
Tikrai stresas gali labai nulemti nėštumo eigą, net jei ir nėra rimtų sveikatos problemų gali baigtis blogai. Geriau užsiprogramuoti teigiamoms emocijoms, o ypač pirmą kartą planuojant, kam galvoti, kad bus kažkas blogai, viskas bus TIK GERAI.

Matot merginos - turiu toki trukuma. I viska ziuriu labai rimtai ir i viska labai jautriai reaguoju. Pati kartais sau sakau: nagi raminkis kas gi ci adarosi, nieko nera cia baisaus. Bet man nelabai padeda tas saves raminimas.
Zinau, kad kai laukiesi - padideja jautrumas. O kai as ir taip jau ziauriai jautri, tai kas tada bus!!! g.gif
Zinoma, gal tas mazas zirniukas budamas manyje suteiks man daug jegu ir viska iveikti.
Atsakyti
ir vel tas pats... verysad.gif
dar niekada taip neliudejau, kai prasidejo mano menesines. Kodel taip sunku pastoti, kai taip nori to mazucio zmogucio....
Sirdis vos neplyso, kai vakar per zinias pranese, kad rado miske ismesta negyva ka tik pagimdyta vaikuti. O kas galetu vaikuciu pasirupinti, tam nelemta jo susilaukti verysad.gif Kokia neteisybe
Atsakyti
Mes su vyru pirmo vaiko neplanavome, tik nustojau gerti kontraceptines ir pastojau, o juk buvau sitiek prisiskaiciusi, jog kontraceptines mazina vaisinguma ir t.t.. Dabar jau dukrytei 1m 9 men, jokiu kontraceptiku negeriau, o va jau trecias menuo kaip pastoti nepavyksta... schmoll.gif

O mano drauge bande metus kol pastojo ir taip kekviena menesi zliumbdavo kai menesines pasirodydavo ir se tau, daba dvynukes turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2007 11 10, 16:07)
Mes su vyru pirmo vaiko neplanavome, tik nustojau gerti kontraceptines ir pastojau, o juk buvau sitiek prisiskaiciusi, jog kontraceptines mazina vaisinguma ir t.t.. Dabar jau dukrytei 1m 9 men, jokiu kontraceptiku negeriau, o va jau trecias menuo kaip pastoti nepavyksta... schmoll.gif

O mano drauge bande metus kol pastojo ir taip kekviena menesi zliumbdavo kai menesines pasirodydavo ir se tau, daba dvynukes turi thumbup.gif

as irgi KT nenaudojau, bet pastot jau 6 men nepavyksta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KMU_studente @ 2007 11 11, 12:26)
as irgi KT nenaudojau, bet pastot jau 6 men nepavyksta...  unsure.gif

Mums su vyru pirma menesi irgi nepavyko, bet kita nupirkau jam biciu pienelio tableciu ir antra menesi- yra II, tik vakar suzinojau, tai jausmas nerealus ir pasaulis grazesnis pasidare ir rupesciai nebe tokie svarbus smile.gif Linkiu ir Jums visoms labai laukiancioms greiciau tapti nestuke.gif . Zinoma, as nezinau ar tos tabletes padejo ar ne, bet jos niekam nekenkia ir imuniteta stiprina, nebent kas alergiskas biciu produktams.
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 11 11, 18:01)
Mums su vyru pirma menesi irgi nepavyko, bet kita nupirkau jam biciu pienelio tableciu ir antra menesi- yra II, tik vakar suzinojau, tai jausmas nerealus ir pasaulis grazesnis pasidare ir rupesciai nebe tokie svarbus  smile.gif  Linkiu ir Jums visoms labai laukiancioms greiciau tapti  nestuke.gif . Zinoma, as nezinau ar tos tabletes padejo ar ne, bet jos niekam nekenkia ir imuniteta stiprina, nebent kas alergiskas biciu produktams.

Sveikinu 4u.gif
Labai tikiuosi ir as sita jausma greitai patirti
Beje, menesines tik dave apie save zenkla (patepe) ir vel dingo, tai gal vis del to ... smile.gif
Atsakyti