Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(andal @ 2007 11 12, 14:03)
Sveikinu  4u.gif
Labai tikiuosi ir as sita jausma greitai patirti
Beje, menesines tik dave apie save zenkla (patepe) ir vel dingo, tai gal vis del to ...  smile.gif

Na tikrai linkiu patirti ta jausma, gal tu jau nestuke.gif jeigu tikruju mm nera? 4u.gif biggrin.gif O man tai buvo tokie skausmai kaip per mm, galvojau, kad ir si kart nepavyko ir buvau tikra, kad susirgsiu, nes skaudejo lygiai taip pat. Bet ne, cia pasirodo tokie pirmiejo pozymiai buvo smile.gif dabar jau reciau tas nemalonus jausmas uzeina.
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 11 12, 13:19)
Na tikrai linkiu patirti ta jausma, gal tu jau  nestuke.gif  jeigu tikruju mm nera?  4u.gif  biggrin.gif  O man tai buvo tokie skausmai kaip per mm, galvojau, kad ir si kart nepavyko ir buvau tikra, kad susirgsiu, nes skaudejo lygiai taip pat. Bet ne, cia pasirodo tokie pirmiejo pozymiai buvo  smile.gif  dabar jau reciau tas nemalonus jausmas uzeina.

o man kaip tik jokio pmc pilvo skausmo nebuvo si karta.
Ech, ryt ryte darysiu testa
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 12, 15:18)

manu kiekvienai individualiai, linkiu II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 12, 14:18)

lauksim naujienu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute3 @ 2007 11 07, 09:42)
O as jau zinok nebekreipiu demesio i tokius kliemtus- ismokau, ir kai oseina tokie, pasisaipau is tokiu  biggrin.gif Bet is pradziu kai pradejau dirbti su klientais, tai irgi taip budavo.
Na zinot jeigu priims ta istatyma del motinystes atostogu, tai dirbti reikia praktiskai dar nesant nesciai.

va taip su tais istatymais ir buna doh.gif smile.gif
Atsakyti
deja deja, tik I verysad.gif
Atsakyti
Merginos,nenusiminkit. Visom po 4u.gif , kurios jau pamate ir kurios tikisi pamatyti taip issvajotas II juosteles. as tikiu,kad visoms pasiseks (man ir tuo paciu) smile.gif mes ir po truputi vis mastydavom, kad jau laikas pagausinti seima ir kad tuo uzsiimsim po vestuviu... todel vartojau KT... taciau jas bevartojant pastojau. kadangi man tai buvo pirmas nestumas, nieko nesupratau... taciau ivyko nesamoningas dalykas ir to zirniuko nebera sad.gif buvo negimdinis.... zinau,kad tuo metu labai jaudinausi, nervavausi ir pan, todel dabar, kai jau atsigavau po netekties pirmojo zirniuko, kai tapome tikra seima, nutarem ir vel bandyti smile.gif tad reikia prisisemti drasos (bijau,kad vel to paties nebutu), istvermes (kas bus jei is pirmo karto nepasiseks), kantrybes. Mums visoms pasiseks, tikekime tuo.
priimkit ir mane i savo buri smile.gif dabar kai tik pasibaigs mmm versiu vyra ant lovos ir darbuosimes, kad pamatytume II juosteles. SEKMES.
Atsakyti
Labai uzjauciu del pirmojo netekimo. Kaip sakant, kiekvienam savo bedos. Kad taip butu visiems kaip sviestu patepta, bet deja...
Merginos, o ar gali nepastojimo beda buti del to, kad kraujo grupiu rezusai skirtingi?
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2007 11 13, 12:21)
Merginos, o ar gali nepastojimo beda buti del to, kad kraujo grupiu rezusai skirtingi?

Laba, nu nesu medikė, bet manau , kad tikrai ne g.gif schmoll.gif schmoll.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miig: 13 lapkričio 2007 - 11:57
QUOTE(andal @ 2007 11 13, 12:21)

tikrai ne schmoll.gif as kai laukiausi, tai vienas pirmuju klausimu buvo ar nieko kad mano 2plius o maniskio 1minus grupes, tai daktaras sake kad jokios itakos neturi, va jei mano butu minusine tai reiketu nestumo metu ir po jo kazkokius vaistukus suleisti, kitokio pavojaus nera smile.gif taigi nusiramink 4u.gif tik va is kur tos kantrybes pasisemti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 11 13, 13:56)
tikrai ne  schmoll.gif  as kai laukiausi, tai vienas pirmuju klausimu buvo ar nieko kad mano 2plius o maniskio 1minus grupes, tai daktaras sake kad jokios itakos neturi, va jei mano butu minusine tai reiketu nestumo metu ir po jo kazkokius vaistukus suleisti, kitokio pavojaus nera  smile.gif  taigi nusiramink  4u.gif  tik va is kur tos kantrybes pasisemti  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mum irgi nepavyko pirmą mėnesį verysad.gif Ir mėnėsinės vėlavo, ir pykin mane nuolat, ir visgi ne unsure.gif Ką gi, darbuosimės toliau biggrin.gif Šiandien eisiu bičių pienelio tabletes pirkti 4u.gif
Atsakyti