Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(JurgiukasR @ 2007 12 06, 18:26)
noreciau ir as nupirkt, tik abejoju kad manasis gers, nes jis pries visokius vitaminus, vaistus ir papildus doh.gif Nezinau, gal slapcia jam i kokia arbata mest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakyk, kad cia saldainiai mirksiukas.gif , nes tos tabletikes medaus skonio su tokia rugstele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2007 12 06, 17:26)
noreciau ir as nupirkt, tik abejoju kad manasis gers, nes jis pries visokius vitaminus, vaistus ir papildus doh.gif Nezinau, gal slapcia jam i kokia arbata mest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniskis ir gi ne megejas, bet kaip sakoma,del bendro reikalo nestuke.gif neatsisako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2007 12 06, 20:26)

Maniskis visiška priešingybė - tik padavai ir kuo daugiau. Va biški peršalo, suskaudo gerklę - jau lekia į vaistinę visokių koldreksu ir kitokiu ten š.. pirkti. sakau pagerk daugiau arbatos arbatos, o tuos simptomus ir paracetamolis nuims..
Tai manau, šiuo atveju labai tiktu jam tas bičių pienelis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, regis pavyko nestuke.gif clap.gif yahoo.gif ir būtent deka bičių pienelio tablečių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 10:29)
Merginos, regis pavyko  nestuke.gif  clap.gif  yahoo.gif  ir būtent deka bičių pienelio tablečių  thumbup.gif

bigsmile.gif tai testuka su II jau turi thumbup.gif
Oj kaip sveikinu!!!!!!!!! thumbup.gif - niu ziuresim kaip cia bus mums su tais pieneliais nes si menesi vartojam - poveiki lyt. aktyvumui jau pajauciau hihihi.gif o ar pavyks nestuke.gif - dar gera savaitele laukti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 09:29)
Merginos, regis pavyko  nestuke.gif  clap.gif  yahoo.gif  ir būtent deka bičių pienelio tablečių  thumbup.gif

SVEIKINU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 10:29)

nuosirdiziausi sveikinimai! Begsim i vaistine stebuklingu tableciukiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o ar bičių pikio tabletės netinka?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 03:29)

Sveikinu!!!! 4u.gif thumbup.gif
Mums taippat pavyko nestuke.gif bet be tableciu mirksiukas.gif Planavom su SM panuokliu ir pasiseke thumbup.gif nestuke.gif
Linkiu sekmes laukianciom Naujienu ir kitom beplanuojanciom!!!!
Atsakyti
Na gryzus i Lietuva ir as pirskiu biggrin.gif
O nestukes labai sveikinu linkiu geroir sekmingo nestuke.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 12:29)

Sveikutės,

Stoju ir aš į jūsų gretas. 4u.gif Dar vis temperatūros nematuoju, bet jau manau po menstruacijų jau pradėsiu ir aš "žaisti", nes kūdykio noriu nerealiai ir ne tik aš, o ir mano mažoji kuriai šiuo metu 9 metukai.

Tik kas keista pirmą kartą, aš pastojau taip lengvai, kad net gyvenime neįsivaizdavau, kad čia gali būti problema. O dabar deja ir ašaros, net buna. Nors kovo mėn turėjau persiledimą, daktarai negalėjo pasakyti kodėl, o ir kad pastojau aš nežinojau, tik kai užėjo dideli skausmai pilvo srity ir įvyko persileidimas, tada sužinojau, nes kaip visada sirgdavau reguliariai g.gif . Dabar po persileidimo man vis dažniau buna nereguliarūs sirgimai. O iki to kaip laikrodžio rodyklė kas 28 dienas. Nuo rugsėjo bandau vėl pastoti, bet deja niekaip. Nors jau buvo ašarų, bet dar ir vilties taip pat turiu. Ir kaip ir daugelis vis laukiu kalėdų stebuklo. ax.gif

O čia vyrams reikia gerti ar abiem?
Atsakyti