Bičių pienelio tabletes turi gerti tik vyras..
QUOTE(Kramberis @ 2007 12 11, 10:52)
Sveikutės,
Stoju ir aš į jūsų gretas.
Dar vis temperatūros nematuoju, bet jau manau po menstruacijų jau pradėsiu ir aš "žaisti", nes kūdykio noriu nerealiai ir ne tik aš, o ir mano mažoji kuriai šiuo metu 9 metukai.
Tik kas keista pirmą kartą, aš pastojau taip lengvai, kad net gyvenime neįsivaizdavau, kad čia gali būti problema. O dabar deja ir ašaros, net buna. Nors kovo mėn turėjau persiledimą, daktarai negalėjo pasakyti kodėl, o ir kad pastojau aš nežinojau, tik kai užėjo dideli skausmai pilvo srity ir įvyko persileidimas, tada sužinojau, nes kaip visada sirgdavau reguliariai
. Dabar po persileidimo man vis dažniau buna nereguliarūs sirgimai. O iki to kaip laikrodžio rodyklė kas 28 dienas. Nuo rugsėjo bandau vėl pastoti, bet deja niekaip. Nors jau buvo ašarų, bet dar ir vilties taip pat turiu. Ir kaip ir daugelis vis laukiu kalėdų stebuklo.
O čia vyrams reikia gerti ar abiem?
Stoju ir aš į jūsų gretas.
Tik kas keista pirmą kartą, aš pastojau taip lengvai, kad net gyvenime neįsivaizdavau, kad čia gali būti problema. O dabar deja ir ašaros, net buna. Nors kovo mėn turėjau persiledimą, daktarai negalėjo pasakyti kodėl, o ir kad pastojau aš nežinojau, tik kai užėjo dideli skausmai pilvo srity ir įvyko persileidimas, tada sužinojau, nes kaip visada sirgdavau reguliariai
O čia vyrams reikia gerti ar abiem?
noretusi kad viskas butu paprasta... svarbiausia neprarasti vilties ir pro praradimo bandyt toliau! O jei nereguliaros, reik sekt savo savijauta, issykras arba pirkt O testukus;)
mes ir bandom jau kuris laikas ir snipstas,,,
Sveikutės
,
Su vyru planuojame vaikelį jau beveik metai, bet vis dar gandrai mūsų lizdą aplenkia. Rodos ir stengiuosi nesinervuoti, ir labaiu pailsėti, ir krūvą vitaminų geriu.... kolkas šnipštas.... cilkas nėra labai reguliarus.... bet vis svajojame ir bandome ......
Su vyru planuojame vaikelį jau beveik metai, bet vis dar gandrai mūsų lizdą aplenkia. Rodos ir stengiuosi nesinervuoti, ir labaiu pailsėti, ir krūvą vitaminų geriu.... kolkas šnipštas.... cilkas nėra labai reguliarus.... bet vis svajojame ir bandome ......
QUOTE(Lotari @ 2007 12 11, 19:16)
Sveikutės
,
siaip manau reik islaukt momento.. bet siaip tyretes del visa ko ar abu sveiki?
QUOTE(dontstop @ 2007 12 08, 11:29)
Sveikinu
Papildyta:
Man atliko gimdos tyrimą, pasakė kad esu sveika... vyro netyriau
[/quote]
mmm tai manau viskas tik laiko klausimas.. aplink daug pavyzdziu kurie planuoja ilgiau nei metus..
QUOTE(Lotari @ 2007 12 11, 21:20)
Sveikinu 
Papildyta:
Papildyta:
Sveikute, sorry, kad taip isiterpiu
QUOTE(Korra @ 2007 12 11, 20:31)
Sveikute, sorry, kad taip isiterpiu
bet tau vertetu kuo greiciau istirti butent vyra. As taip pat nuo saves pradejau problemu ieskoti, kol gavau greitai barti nuo vienos gyd., kad vyras neistirtas! Ir kas gavosi? beda butent pas ji..
Tai dabar manau, kad gal geriau issitirti (kai ilgai nepastoji), negu tiketis, kad pades kokios liaudies priemones ar pan.
as vis galvoju, kad dar matyt nelemta, bet tiesa reikia ir MB ištirti ....
QUOTE(Lotari @ 2007 12 11, 21:51)
as vis galvoju, kad dar matyt nelemta, bet tiesa reikia ir MB ištirti ....
O kaip tyria vyriškius? Nors dabar eisiu pirkti jam bičių pienelio tabletes, o jau paskui, pasiūlysiu, kad jis eitu pasitikrinti.
O tą O testą reikia visą mėnesį pirkti? Ar tik kaikuriom dienom.
Pagal išskyras, aš tai negaliu nustatyti, nes man dažnai buna pienligė ir kartais net paranojiškai sureguoju, nors man nieko nėra.
aš savo žirniuką intensyviai planavau 6 mėnesius, o 7 užkibo
Kaip tik tą 7 mėnesį pradėjau intensyviai laikytis dietų, valytis organizmą, nevartojau nei cukraus nei druskos, pirkau natūralius, sveikus maisto produktus, nes buvau labai pavargusi nuo tu nesėkmingų planavimų. Per mėnesiuką atsikračiau 6 kg ir jaučiausi labai gerai, o po to užvėlavo mmm ir aš pagalvojau, kad čia dėl svorio metimo jos šiek tiek susivėlino, bet palaukusi dar keletą dienų pasidariau nėštumo testą ir
pamačiau teigiamą
keisčiausia, kad šį mėnesį visai nieko nesitikėjau. jį skyriau tik sau, savęs gražinimui ir poilsiui nuo tu varginančių planavimo mėnesių
va atsipalaidavau ir sulaukiau taip laukto rezultato
taip kad mylėkit mergytės save labiau, nesikoncentruokit vien tik į gamybinio proceso idėją ir vėl išmokit džiaugtis savimi ir gyvenimo smulkmenomis.
keisčiausia, kad šį mėnesį visai nieko nesitikėjau. jį skyriau tik sau, savęs gražinimui ir poilsiui nuo tu varginančių planavimo mėnesių
taip kad mylėkit mergytės save labiau, nesikoncentruokit vien tik į gamybinio proceso idėją ir vėl išmokit džiaugtis savimi ir gyvenimo smulkmenomis.
pradziai tiraimas vyras daroma spermograma tada tik nuo saves pradekit ....