Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

Sveikos, merginos 4u.gif
Nutariau ir as prisijungti ir laukti nestuke.gif kartu su jumis..
Mums nepasiseke..kai tik pradejom daryt leliu ir intensyviai darbavomes per O dienas - po keliu dienu susirgau baisiu slapimo pusles uzdegimu verysad.gif
Buvau beviltiskoj situacijoj - vaistu gert negalejau, kadangi buvo rizika, kad esu pastojusi..kentejau daugiau nej savaite, geriau arbatas, bet uzdegimas buvo labai didelis ir l. blogai jauciausi. Neiskentusi padariau kraujo tyrima, kuris neparode nestumo ir pradejau gydyma.
Deja, uztestas negydymas dave apie save zinot...Jau po gydymo praejo daugiau negu menuo, visokiu vaistu sugeriau, o pusle vis jautri. Po savaites vel O ir noretume aisku pasidarbuot blush2.gif , bet gyvenu su baime, kad vel pasikartos istorija. Bet juk butu baisu taip susirgt nestumo pradzioj..niekam to nelinkeciau...todel BUKIT labai atsargios - nesusalkit koju, siltai renkites, venkite sausumo mylintis (nes uzdegimas gali prasidet ir nuo mechanines trinties), taip pat nepiktnaudziaukit viesais baseinais ir karstom voniom (ar sukurinem voniom).

drinks_cheers.gif sekmes mums wink.gif
Atsakyti
Man taip buvo gruodi atsitike, galvoju, kad gal del to ir nepavyko. Vaistu irgi negeriau, tik meskauoges tabletes, tai dar ir dabar jautroka pusle.. Del trinties nezinojau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 10, 12:47)
Mums nepasiseke..kai tik pradejom daryt leliu ir intensyviai darbavomes per O dienas - po keliu dienu susirgau baisiu slapimo pusles uzdegimu  verysad.gif

Su pirmu nėštumu man irgi buvo baisinis pūslės uždegimas patį pirmą mėnesį doh.gif Tai aš labai džiaugiuosi, kad negėriau antibiotikų, kuriuos man urologas prirašė, nes būčiau pakenkus leliukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2008 01 10, 16:42)
Su pirmu nėštumu man irgi buvo baisinis pūslės uždegimas patį pirmą mėnesį  doh.gif  Tai aš labai džiaugiuosi, kad negėriau antibiotikų, kuriuos man urologas prirašė, nes būčiau pakenkus leliukui  mirksiukas.gif

O kaip tada gydeisi?
Man nepadėjo nei sėdėjimas namie savaitę šiltai apsiviniojus, nei meškauogiu, petražolių ir kitų žolių arbatos, nei spanguolės dideliais kiekiais. Leukocitai dengė visą regėjimo lauką "gydantis" vien arbatom g.gif

Papasakok kaip tau pavyko išsisukt iš tokios keblios situacijos smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pia* @ 2008 01 10, 14:56)
Man taip buvo gruodi atsitike, galvoju, kad gal del to ir nepavyko. Vaistu irgi negeriau, tik meskauoges tabletes, tai dar ir dabar jautroka pusle.. Del trinties  nezinojau, aciu  4u.gif

Patariu vis gi nejuokaut su pūsle. Ypatingai jeigu planuoji nestuke.gif , tai kuo greičiau įsitikink, kad nėra uždegimo ar bakterijos, kuri gali vėl subujot netinkamu momentu. Panašu, kad tu nuslopinai uždegimą, bet bakterijos žolėm tikrai nepanaikinsi. Net antibiotikai bakterijos napanaikino (kaip man buvo), o specialus antibakteriniai vaistai (Uvamin retard). Arba jeigu dar jauti, kad šlapimas negeras, nueik pasidaryk šlapimo pasėlį (Žygimantų 8).

Atsimink, kad pastojus, šlapimo pūslė pasidarys dar jautresnė ir išlys nedagygytos ligos
Atsakyti
Isgasdinai mane unsure.gif Jei tik sulauksiu mm, uzisrasysiu tyrimams is karto, jei ne, tikiuosi, kad kaip nors susitvarkys viskas unsure.gif
Atsakyti
sveikos visos bandancios 4u.gif tikrai gera kuomet atrandi tiek daug patarimu ir palaikymo belaukiant nestuke.gif mudu su vyru bandom jau 5men. kazkaip vis stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti,bet iseina savaime - tai dienas skaiciuoji,tai save intensyviai stebi,dar vyras spirga pasoniai g.gif tai kaip cia zmogau atsipalaiduosi ir leisi kad viskas vyktu savaime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 13, 11:43)
sveikos visos bandancios  4u.gif tikrai gera kuomet atrandi tiek daug patarimu ir palaikymo belaukiant  nestuke.gif mudu su vyru bandom jau 5men. kazkaip vis stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti,bet iseina savaime - tai dienas skaiciuoji,tai save intensyviai stebi,dar vyras spirga pasoniai  g.gif tai kaip cia zmogau atsipalaiduosi ir leisi kad viskas vyktu savaime  doh.gif

nu joa... laukimas pats nervingiausias.. ti kad kito nieko nelieka tik atsipalaiduot ir laukt, nes nezinai kada kas ivyks rolleyes.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vat tas "nezinia kada ivysk" buvo toks visai pakenciamas kokius 3men nuo bandymo pradzios,bet dabar tai jau varo is proto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 13, 13:16)
vat tas "nezinia kada ivysk" buvo toks visai pakenciamas kokius 3men nuo bandymo pradzios,bet dabar tai jau varo is proto  blink.gif

tai kad kitaip nebus, kad nervinsies, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
tai aisku,kad nebus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia taip skambiai labai jau pasakiau blush2.gif bet vat kaip bus smagu kai sulauksim nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 13, 17:55)
tai aisku,kad nebus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif cia taip skambiai labai jau pasakiau  blush2.gif bet vat kaip bus smagu kai sulauksim  nestuke.gif  thumbup.gif

net siurpuliukai pereina kai apie tai pagalvoji ax.gif
Atsakyti
SVEIKOS
mes taip pat bandome, bet vis dar nieko. laukiam abu... smile.gif
sekmes visoms thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti