Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

aga 4u.gif ir taip net pilvuka sukutena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
mes dar tik nuo sio menesio pradejom gandrus sauktis - bet nzn kazkaip tengiuosi apie tai negalvoti ax.gif
Sakau kaip bus taip mirksiukas.gif
Atsakyti
niu ir as zinok stengiausi pora pirmu men negalvot,bet paskui jau kazkaip nesigauna negalvot blush2.gif niu bet linkiu kad tau netektu laukti ir gandriukai laaabai greitai aplankytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 01 10, 12:47)
vaistu gert negalejau, kadangi buvo rizika, kad esu pastojusi..kentejau daugiau nej savaite, geriau arbatas, bet uzdegimas buvo labai didelis ir l. blogai jauciausi.

QUOTE(Neringucia @ 2008 01 10, 16:42)
Su pirmu nėštumu man irgi buvo baisinis pūslės uždegimas patį pirmą mėnesį  doh.gif  Tai aš labai džiaugiuosi, kad negėriau antibiotikų, kuriuos man urologas prirašė, nes būčiau pakenkus leliukui  mirksiukas.gif

Nezinau, merginos - esu skaiciusi ir pati tokia nuomone turiu, kad kartais vaistai geriau, nei kentejimas "del leliuko". Man rodos, vaikiukui gimdoje nera geriau, kai mama kencia skausmuose ir uzdegimuose uzuot gydziusis. Juk i vaikelio krauja per placenta patenka is mamos kraujo bene viskas, o tame tarpe ir uzdegimo mediatoriai, ir nuo skausmo pasigamine streso hormonai. O blogiausiu atveju ir pati infekcija gali persimesti. Visa tai tikrai gali vaisiui pakenkti labiau nei vaistai. Be abejo, yra vaistu, kuriu jokiu budu negalima gerti nestumo metu; bet daugeli galima, ir antibiotikai yra tame tarpe. Manau, geriau efektyviai ir greitai isgyti, negu kenteti paciai ir dar savo negimusi leliuka kankinti.
4u.gif
Atsakyti
O be to, kad ir nesi nestuke.gif manau reikia stengtis vartoti kuo mažiau cheminių preparatų, juk dabar tiek daug visokių homeopatinių, augalinių preparatų g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 01 16, 21:49)
O be to, kad ir nesi  nestuke.gif  manau reikia stengtis vartoti kuo mažiau cheminių preparatų, juk dabar tiek daug visokių homeopatinių, augalinių preparatų  g.gif

tikrai taip.. yra dabar visokiu hemeopatiniu vaistu kurie nekenkia niekam... as planuoju leliu, jei sergu ti juos geriu ramia sazine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 01 16, 22:49)
O be to, kad ir nesi  nestuke.gif  manau reikia stengtis vartoti kuo mažiau cheminių preparatų, juk dabar tiek daug visokių homeopatinių, augalinių preparatų  g.gif

tai jau tikrai visi sitie augaliniai dalykeliai yra geri thumbup.gif o klausykit merginos,kuri gali tixliau papasakoti,kodel bunant nestuke.gif negalima saulyte pasilepinti,o reikia vis po skeciu tupeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 16, 22:58)
tai jau tikrai visi sitie augaliniai dalykeliai yra geri  thumbup.gif o klausykit merginos,kuri gali tixliau papasakoti,kodel bunant  nestuke.gif negalima saulyte pasilepinti,o reikia vis po skeciu tupeti?  g.gif

Nu ir šiaip nesveika, ne tik nestuke.gif
Kyla spaudimas, pradeda skysčiai organizme kauptis, tinti kūnas ir pan.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 01 16, 23:00)
Nu ir šiaip nesveika, ne tik  nestuke.gif
Kyla spaudimas, pradeda skysčiai organizme kauptis, tinti kūnas ir pan.... user posted image

feee...kaip tu cia vaizdziai viska nupasakojai unsure.gif o pas mane tai zinokit kaip ne keista,bet nuo saikingo pasideginimo tai oda atsigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 01 16, 22:05)
feee...kaip tu cia vaizdziai viska nupasakojai  unsure.gif o pas mane tai zinokit kaip ne keista,bet nuo saikingo pasideginimo tai oda atsigauna  ax.gif

as ir noreciau siek tiek pasikepinti toj netikroj saulutej, be tlaikaus... nemanau kad i nauda iseitu planuojant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2008 01 16, 23:09)
as ir noreciau siek tiek pasikepinti toj netikroj saulutej, be tlaikaus... nemanau kad i nauda iseitu planuojant unsure.gif

ai as tai nelabai tu soliarumu megeja,turejau omeny tikra saulyte vasara blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad jei saikingai, tai saulute nepakenks, aisku jei kepinsies pleze iki paraudonavimo, tai ne kas bus. Bet jei paguleti truputi, tai manau, nieko blogo rolleyes.gif
Atsakyti