Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(tani301 @ 2008 02 06, 11:59)
Sveikos merginos,
Gal ir kvailai jums atrodys , kad esu šiame forume , nes turiu tris gražius ir sveikus vaikučius, bet noriu dar vieno, o.......nebeišeina.Issiskyriau su vyru ir dabar esu antrą kartą susituokusi, labai norime savo bendro vaikelio, bet jau metai...diena iš dienos .Mes laukiam, svajojam, matuojam temp,...o jo nėra.
nekada net nebandžiau kalbėtis tokiose forumuose, bet paskaitau ir kažkaip geriau pasidaro.ne aš viena tokia.

Labukas, sveika prisijungus i musu smaikstuoliu atleciu buri thumbup.gif lotuliukas.gif Dalinkis patirtim kaip tuos pirmus vaikucius surezget mirksiukas.gif Ir butinai kituose forumo puslapiukuose apsilankyk mirksiukas.gif
Papildyta:
Nuo siol kepdama blynus puse normos sau i skrandi susipilsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 07, 00:57)
Labukas, sveika prisijungus i musu smaikstuoliu atleciu buri  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Dalinkis patirtim kaip tuos pirmus vaikucius surezget  mirksiukas.gif  Ir butinai kituose forumo puslapiukuose apsilankyk  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nuo siol kepdama blynus puse normos sau i skrandi susipilsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vakar kaip tik kepiau lietinius, jei tik buciau apie tai perskaicius anksciau ax.gif , tai jau siandien sedeciau su uzklijuotu skrandziu ir uzpakaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes vakar sirdeles formos tai irgi buciau susikraciuas, o dabar tik keptus gavau lesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 07, 01:19)
o mes vakar sirdeles formos tai irgi buciau susikraciuas, o dabar tik keptus gavau lesti  lotuliukas.gif

jauciu miltai ir kepti islaiko savo savybes - isvada - valgom blynu kiek telpa,o paskui jauziuresim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(widulika @ 2008 02 07, 09:37)
jauciu miltai ir kepti islaiko savo savybes - isvada - valgom blynu kiek telpa,o paskui jauziuresim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikutės merginos dar kartą,
žaviuosi jumis.Tokios linksmos thumbup.gif
Iš visos širdies linkiu jums susilaukti tokių pat linksmų ir sveikų mažylių.
O aš tai pirmus du vaikučius nei planavau , nei stengiaus - patys pasibeldė į šį pasaulį.Mes tada buvom jauni, netgi bandėm saugotis.O vat trečiąjį teko ilgai maldauti , kad ateitų....Gydytoja išbandė viską, aš irgi , o padėjo paprastas dalykas- gydytoja patarė nustotitaip norėti pasidaryti vaikelį, užmiršti šį procesą ir mėgautis gyvenimu.Atsimenu , kaip išėjau iš kabineto ir pagalvojau, kad kaip lengva taip pasakyti, o padaryti teks man....Bet aplinkybės susiklostė mano naudai: artėjo mano gimtadienis , draugai padovanojo kelionę.Iki tos dienos turėjau daug rūpesčių, nes laukė didelis gimtadienis , reikėjo ruoštis,o po to dar ir kelionė.....kai grįžau .....po 2 sav . pasijutau keistai, nusipirkau testą, ir drebančiom rankom jį pasidariau, net bijojau pasižiūrėti, nes buvau išbvarginta nusivilimų kiekvieną mėnesį.Todėl tai padarė mano vyras,jis švytėjo.....o aš verkiau iš džiaugsmo kaip mažas vaikas.Išsipildė mano svajonė: po 9 mėn. turėjau nuostabų sūnelį.Dabar jam jau greitai 5 metai.
Va tokia mano istorija.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 02 07, 11:36)
O aš tai pirmus du vaikučius nei planavau , nei stengiaus - patys pasibeldė į šį pasaulį.Mes tada buvom jauni, netgi bandėm saugotis.O vat trečiąjį teko ilgai maldauti , kad ateitų....Gydytoja išbandė viską, aš irgi , o padėjo paprastas dalykas- gydytoja patarė nustotitaip norėti pasidaryti vaikelį, užmiršti šį procesą ir mėgautis gyvenimu.Atsimenu , kaip išėjau iš kabineto ir pagalvojau, kad kaip lengva taip pasakyti, o padaryti teks man....Bet aplinkybės susiklostė mano naudai: artėjo mano gimtadienis , draugai padovanojo kelionę.Iki tos dienos turėjau daug rūpesčių, nes laukė didelis gimtadienis , reikėjo ruoštis,o po to dar ir kelionė.....kai grįžau .....po 2 sav . pasijutau keistai, nusipirkau testą, ir drebančiom rankom jį pasidariau, net bijojau pasižiūrėti, nes buvau išbvarginta nusivilimų kiekvieną mėnesį.Todėl tai padarė mano vyras,jis švytėjo.....o aš verkiau iš džiaugsmo kaip mažas vaikas.Išsipildė mano svajonė: po 9 mėn. turėjau nuostabų sūnelį.Dabar jam jau greitai 5 metai.
Va tokia mano istorija.

turbut sunelio labai norejai, nes pirmos dukrytes blush2.gif , o jis ir lauke tinkamo momento kada ateiti, butum anksciau pastojusi, butum ko gero trecia dukrele turejus mirksiukas.gif
Atsakyti
Va tokia mano istorija.

Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 07, 11:45)
turbut sunelio labai norejai, nes pirmos dukrytes blush2.gif , o jis ir lauke tinkamo momento kada ateiti, butum anksciau pastojusi, butum ko gero trecia dukrele turejus mirksiukas.gif

smile.gif gal ir taip.Bet dabar , kai su kitu vyru norime vaikelio, net jau nebežinau kokių gudrybių griebtis..Skaičiau, ką jus čia siūlote smile.gif
teks, matyt, laukti kito gimtadienio- jubiliejaus biggrin.gif
Bet kaip norisi....tuo labiau kad vieną kartą jau buvau pastojusi....
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 02 07, 14:08)
smile.gif  gal ir taip.Bet dabar , kai su kitu vyru norime vaikelio, net jau nebežinau kokių gudrybių griebtis..Skaičiau, ką jus čia siūlote smile.gif
teks, matyt, laukti kito gimtadienio- jubiliejaus biggrin.gif
Bet kaip norisi....tuo labiau kad vieną kartą jau buvau pastojusi....

pastosi tikrai, nesuk sau galvos mirksiukas.gif , tik matyt vaikiukas renkasi kuris nori i jusu seima blush2.gif
Atsakyti
Va tokia mano istorija.

super istorija 4u.gif manau kiekvienai is musu reiketu paklausyti tavo gyditojo patarimo ir gal tikrai viskas pagaliau ko taip ilgai laukiam issipildytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 07, 14:11)
pastosi tikrai, nesuk sau galvos mirksiukas.gif , tik matyt vaikiukas renkasi kuris nori i jusu seima blush2.gif

Ačiū už palaikymą.Dauguma net nesupranta manęs, o ypač viena gydytoja:sakė , juk turi tris ...užteks tau.Nebuk kvaila.
O mano gyvenimas neseniai tik ir prasidėjo, suradau savo tikrąją ir vienintelę Meilę.Mylim vienas kitą begalo.Ir taip norim vaikelio.
Sėkmės jums visoms, nenukabinkit nosies...O svarbiausia - DIDŽIULĖS MEILES.Nes tik su mylimu vyru galima ištverti visus sunkumus ir niekada neišsiskirti.Mes,moterys,nors ir stiprios , bet dažnai reikia tiesiog nors palaikiančio švelnaus žvilgsnio.To jums visoms ir linkiu
Atsakyti
O mano gyvenimas neseniai tik ir prasidėjo, suradau savo tikrąją ir vienintelę Meilę.Mylim vienas kitą begalo.Ir taip norim vaikelio.

tikiu viskas bus pas jus kuo puikiausiai! juk ir yra sakoma, kad vaikelis, tai MEILES KURINYS mirksiukas.gif nepasiduok liudesiui ir zvelk i gyvenima paprastai, kaip kad daktaras ir sake - atsipalaiduok! biggrin.gif
Atsakyti