QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 23:07)
aciu uz linkejimus
Jo vitaminu tai cia tikrai prisigaminom. Nors viena temele, kur iki asaru prisijuokiam
liabas rytas
aciu uz linkejimus
fainai kai vyrai palaiko,maniskis tai irgi kai vakare pasakau,kad noriu prie kompo i savo forumiuka tai po geru 5min PC visada buna laisva
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 23:07)
c vitaminas neprosal
net vyrui pacitavau
tai sako jus ten linksmai gyvenat!
perduoda linkejimus visoms 
net vyrui pacitavau
aciu uz linkejimus
nnu as vis darau zvakike,,,po visko,,,biski pasportuoju
..laukiu gandru
Sveikos merginos,
Gal ir kvailai jums atrodys , kad esu šiame forume , nes turiu tris gražius ir sveikus vaikučius, bet noriu dar vieno, o.......nebeišeina.Issiskyriau su vyru ir dabar esu antrą kartą susituokusi, labai norime savo bendro vaikelio, bet jau metai...diena iš dienos .Mes laukiam, svajojam, matuojam temp,...o jo nėra.
nekada net nebandžiau kalbėtis tokiose forumuose, bet paskaitau ir kažkaip geriau pasidaro.ne aš viena tokia.
Gal ir kvailai jums atrodys , kad esu šiame forume , nes turiu tris gražius ir sveikus vaikučius, bet noriu dar vieno, o.......nebeišeina.Issiskyriau su vyru ir dabar esu antrą kartą susituokusi, labai norime savo bendro vaikelio, bet jau metai...diena iš dienos .Mes laukiam, svajojam, matuojam temp,...o jo nėra.
nekada net nebandžiau kalbėtis tokiose forumuose, bet paskaitau ir kažkaip geriau pasidaro.ne aš viena tokia.
QUOTE(tani301 @ 2008 02 06, 10:59)
Sveikos merginos,
o nebandet darytis tyrimus, jei jau metus laiko nesulaukiat, gal vertetu issitirti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 06, 12:12)
o nebandet darytis tyrimus, jei jau metus laiko nesulaukiat, gal vertetu issitirti
Pasirodžiau gyd. padarė tyrimus.:prolaktinas- norm., ciklas reguliarus, kiaušidės norma.Pasakė , kad tiesiog esu jau ne 18 metų ir ovuliacija ne taip dažnai būna.
QUOTE(tani301 @ 2008 02 06, 11:15)
Pasirodžiau gyd. padarė tyrimus.:prolaktinas- norm., ciklas reguliarus, kiaušidės norma.Pasakė , kad tiesiog esu jau ne 18 metų ir ovuliacija ne taip dažnai būna.
o vyro netyrei, gal jo spermiukai suleteje yra
QUOTE(Evlin @ 2008 02 06, 12:40)
o vyro netyrei, gal jo spermiukai suleteje yra
dar ne...prieš metus buvau pastojusi nuo jo, bet įvyko persileidimas 9 sav., priežastis - stresas did. Todėl negalvojau , kad jis tai problema
QUOTE(widulika @ 2008 02 06, 09:23)
liabas rytas
aciu uz linkejimus
fainai kai vyrai palaiko,maniskis tai irgi kai vakare pasakau,kad noriu prie kompo i savo forumiuka tai po geru 5min PC visada buna laisva

aciu uz linkejimus
dziaugiuosi uz jus, kad esat supratingi vienas kitam!
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 06, 21:54)
dziaugiuosi uz jus, kad esat supratingi vienas kitam!
o mes laimingos, kad turim tokius gerus vyrelius! 
pripazystu saulele
Niu tai kaip tie miltai, laukiu patirties gyvenimiskos, kas bandet
Sakau gal kokia leika pasidaryt ir tiesiai i skrandi tegul byra, tai nors burna neuzsiklijuos