Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(blondinas Nr.142 @ 2009 03 26, 03:38)
tikrai padeda.
Kuo keistesne poza- tuo keistesnis vaikas gimsta.

aha, idomu kokia poza tave ispirdolino? fool.gif
Atsakyti
mum ir nepavyksta,bet optomizmo pilni bigsmile.gif
ir tikrai zinom ,kad sulauksim nestuke.gif
O del pozu manau,kad tai juk ne darbas,o malonumas,kuriuo galima tik dziaugtis,reikia myletis ir jausti malonuma,kokia poza bebutu blush2.gif
Atsakyti
oi kaip as nekantrauju,begalinis noras tureti kudikeli,bet va bandom ir nieko,o va kurios apie tai negalvoja ir nenori tureti vaiku kaip tycia viskas gerai:)
buvau pas daktare docente Kaune,ir ka ji man pasake,kad dienu skaiciavimas ir temperaturu matavimas ne svarbiausias dalykas,ji sako kad net neverta nes kieviena skirtingai ovuliacija gali ivykti iskart po ar iskarts pries menesines blush2.gif
planuojant santykiai turi buti kelias dienas is eiles doh.gif o as vis skaiciuodavau
na va ziuresim kaip cia gal kita svaite jau labai laiminga bus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 03 30, 17:44)
oi kaip as nekantrauju,begalinis noras tureti kudikeli,bet va bandom ir nieko,o va kurios apie tai negalvoja ir nenori tureti vaiku kaip tycia viskas gerai:)
buvau pas daktare docente Kaune,ir ka ji man pasake,kad dienu skaiciavimas ir temperaturu matavimas ne svarbiausias dalykas,ji sako kad net neverta nes kieviena skirtingai ovuliacija gali ivykti iskart po ar iskarts pries menesines blush2.gif
planuojant santykiai turi buti kelias dienas is eiles doh.gif o as vis skaiciuodavau
na va ziuresim kaip cia gal kita svaite jau labai laiminga bus nestuke.gif

Niu idomiai unsure.gif As turiu toki pastebejima, kad kelias dienas is eiles vyro spermos kiekis vis mazeja, tai vadinasi ir tikimybe pastot taip pat.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.142 @ 2009 03 26, 03:38)
tikrai padeda.
Kuo keistesne poza- tuo keistesnis vaikas gimsta.
*

aha, idomu kokia poza tave ispirdolino? fool.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 28, 02:28)
aha, idomu kokia poza tave ispirdolino?  fool.gif

drinks_cheers.gif gerai pasakyta
Atsakyti
Sveikos smile.gif, maniau, šis metas ateis "kada nors" , tačiau vis dėl to aš galų gale pas jus. smile.gif) Planuojam. Netgi visas pirmas mėnuo lotuliukas.gif Taip sakant šiame algų mažinimo ir atleidimo chaose, gavau gerą spyrį į užpakalį - jeigu nepastosiu teks išgyventi ne pačius geriausius laikus... Taigi, pamiršau visus neįgyvendintus planus, aimanas dėl nebenuvažiuotų kelionių ir sugadinto grožio ir pradėjom gaminti smile.gif Kadangi vaikas gaunasi kaip ir išskaičiavimo, tai matyt teks ilgai dirbti biggrin.gif O jeigu įvertinti tai kad aš esu baisiai sena - netgi 32, tai man matyt išvis šansų nebėr doh.gif Žiūrėsim....
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 02, 09:37)
Sveikos smile.gif,  maniau, šis metas ateis "kada nors" , tačiau vis dėl to aš galų gale pas jus. smile.gif) Planuojam. Netgi visas pirmas mėnuo  lotuliukas.gif Taip sakant šiame algų mažinimo ir atleidimo chaose, gavau gerą spyrį į užpakalį - jeigu nepastosiu teks išgyventi ne pačius geriausius laikus... Taigi, pamiršau visus neįgyvendintus planus, aimanas dėl nebenuvažiuotų kelionių ir sugadinto grožio ir pradėjom gaminti smile.gif Kadangi vaikas gaunasi kaip ir išskaičiavimo, tai matyt teks ilgai dirbti biggrin.gif O jeigu įvertinti tai kad aš esu baisiai sena - netgi 32, tai man matyt išvis šansų nebėr  doh.gif Žiūrėsim....

Sveika, tai, kaip suprantu, viena vaikeli piene jau turit? Tai cia but pametinukas? Tai kaip ir sako turet but lengva vieno po kito, nes viskas ten dar atvivra...

O va mes tai jau 4 m praejo, ir metai tie patys beveik 32... tad irgi jauc ilgai laukti teks (jei sulauksim...)
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2009 04 02, 13:38)
Sveika, tai, kaip suprantu, viena vaikeli piene jau turit? Tai cia but pametinukas? Tai kaip ir sako turet but lengva vieno po kito, nes viskas ten dar atvivra...

O va mes tai jau 4 m praejo, ir metai tie patys beveik 32... tad irgi jauc ilgai laukti teks (jei sulauksim...)

lotuliukas.gif kiek as supratau, piene tai yra katyte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglita_L @ 2009 04 01, 13:13)
Niu idomiai unsure.gif  As turiu toki pastebejima, kad kelias dienas is eiles vyro spermos kiekis vis mazeja, tai vadinasi ir tikimybe pastot taip pat.

uztenka kas antra diena, nebutinai kiekviena diena kankinti vyra, o tai neistvers visa mienesi kiekviena diena unsure.gif unsure.gif be to tai nesveika ir spermiuku kokybe blogeja jei kiekviena diena myliesi. mergaites neziurekit i savo vyrus kaip i termosa su spermiukais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 04 02, 21:57)
lotuliukas.gif  kiek as supratau, piene tai yra katyte biggrin.gif
Papildyta:

uztenka kas antra diena, nebutinai kiekviena diena kankinti vyra, o tai neistvers visa mienesi kiekviena diena unsure.gif  unsure.gif be to tai nesveika ir spermiuku kokybe blogeja jei kiekviena diena myliesi. mergaites neziurekit i savo vyrus kaip i termosa su spermiukais doh.gif  lotuliukas.gif

Aga, Piene yra katytė smile.gif
O dėl termoso tai tikra tiesa, vakar pasiskaičiau kad vyrui negalima eiti į pirtį ir geriau šaltu vandeniu praustis, tai jis man ir sako- o gal man išvis - balkone miegoti?? Jaučiuosi kaip koks laboratorinis žiurkius koks biggrin.gif
Gal reiks daryt pertrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 03, 09:24)
Aga, Piene yra katytė smile.gif
O dėl termoso tai tikra tiesa, vakar pasiskaičiau kad vyrui negalima eiti į pirtį ir geriau šaltu vandeniu praustis, tai jis man ir sako- o gal man išvis - balkone miegoti?? Jaučiuosi kaip koks laboratorinis žiurkius koks biggrin.gif
Gal reiks daryt pertrauką smile.gif

lotuliukas.gif cia geras su balkonu!
nereikia daryti jokiu pertrauku, tesiog reikia miegautis gyvenimu ir perdaug negalvoti apie planavima ir vaikutis ateis kada nores. o kas 2 ar 3 diena smileysex.gif tikrai uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir as prie jusu jungiuosi....
mes ir planuoti pradejom, dabar jau antras menesiukas bus.... kazkaip kai pradejom planuoti man ne minciu nebuvo, kad galima nepastoti doh.gif as buvau isitikinusi 100proc kad iskart imsim ir susilauksim leliaus.... labai nervinausi, laukiau vis teigiamo ats.... deja teko labai nusivilti verysad.gif
dabar laukiam kito etapo ir vel bandysim..... be galo norim leliuko, bet bijau, kad tai nebus taip paprasta.... matomai ir metai savo daro verysad.gif cia is pirmo karto turbut tik jaunoms pasiseka, ir aisku asocialioms, bei toms kas nenori vaiku g.gif
Atsakyti