Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai norinčioms pastoti

QUOTE(Astija @ 2009 04 03, 12:44)
sveikos  4u.gif
ir as prie jusu jungiuosi....
mes ir planuoti pradejom, dabar jau antras menesiukas bus.... kazkaip kai pradejom planuoti man ne minciu nebuvo, kad galima nepastoti doh.gif  as buvau isitikinusi 100proc kad iskart imsim ir susilauksim leliaus.... labai nervinausi, laukiau vis teigiamo ats.... deja teko labai nusivilti  verysad.gif 
dabar laukiam kito etapo ir vel bandysim..... be galo norim leliuko, bet bijau, kad tai nebus taip paprasta.... matomai ir metai savo daro  verysad.gif  cia is pirmo karto turbut tik jaunoms pasiseka, ir aisku asocialioms, bei toms kas nenori vaiku  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 02, 11:37)
Sveikos smile.gif,  maniau, šis metas ateis "kada nors" , tačiau vis dėl to aš galų gale pas jus. smile.gif) Planuojam. Netgi visas pirmas mėnuo  lotuliukas.gif Taip sakant šiame algų mažinimo ir atleidimo chaose, gavau gerą spyrį į užpakalį - jeigu nepastosiu teks išgyventi ne pačius geriausius laikus... Taigi, pamiršau visus neįgyvendintus planus, aimanas dėl nebenuvažiuotų kelionių ir sugadinto grožio ir pradėjom gaminti smile.gif Kadangi vaikas gaunasi kaip ir išskaičiavimo, tai matyt teks ilgai dirbti biggrin.gif O jeigu įvertinti tai kad aš esu baisiai sena - netgi 32, tai man matyt išvis šansų nebėr  doh.gif Žiūrėsim....

O viešpatie! Tai 32 jau sena skaitosi? Tai man, 36 metų senolei, jau turbut marazmas prasideda kad vaiko užsimaniau 2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2009 04 03, 18:11)
O viešpatie! Tai 32 jau sena skaitosi? Tai man, 36 metų senolei, jau turbut marazmas prasideda kad vaiko užsimaniau  2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tavo antras jau:)) O aš tik pirmo galų gale užsimaniau smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 04, 12:44)

Aš pirma 31 gimdžiau, viskas buvo super. Tą prasmę, pastojau,gimdžiau be problemu thumbup.gif Labai linkiu kad ir tau taip būtu. Svarbiausia kad jau tikrai žinai kad nori leliaus ir tikrai jo sulaiksi smile.gif
Atsakyti

Na man kazkaip ziauriai skamba"galu gale uzsimaniau",kaip naujo drabuzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 06, 09:55)
Na man kazkaip ziauriai skamba"galu gale uzsimaniau",kaip naujo drabuzio doh.gif

paneles nesikabinekit prie zodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 04 06, 11:48)
paneles nesikabinekit prie zodziu mirksiukas.gif

Ačiū Katrinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 04 04, 11:44)

Hmmm..... Tokiu atveju aš nelabai suprantu kas ta Pienė? biggrin.gif
Tavo duomenys skelbia, kad turi 1ą vaiką, o čia sakai, kad galų gale pirmo vaiko nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2009 04 08, 21:26)
Tavo duomenys skelbia, kad turi 1ą vaiką, o čia sakai, kad galų gale pirmo vaiko nori  lotuliukas.gif

tai gi PIENE TAI KATYTE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2009 04 08, 21:26)
Tavo duomenys skelbia, kad turi 1ą vaiką, o čia sakai, kad galų gale pirmo vaiko nori  lotuliukas.gif

O tu duotum savo vaikui vardą Pienė?? biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia nebutinai tikrus vardu ir raso kitos.... Pvz visokius nykstukus ir t.t...

O siaip, kokioj Amerikoj lietuviai jauc duotu ir toki varda vaikui... Ten net tokius vardus, kaip Pasaka duoda ir t.t.smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2009 04 03, 12:44)
sveikos  4u.gif
ir as prie jusu jungiuosi....
mes ir planuoti pradejom, dabar jau antras menesiukas bus.... kazkaip kai pradejom planuoti man ne minciu nebuvo, kad galima nepastoti doh.gif  as buvau isitikinusi 100proc kad iskart imsim ir susilauksim leliaus.... labai nervinausi, laukiau vis teigiamo ats.... deja teko labai nusivilti  verysad.gif 
dabar laukiam kito etapo ir vel bandysim..... be galo norim leliuko, bet bijau, kad tai nebus taip paprasta.... matomai ir metai savo daro  verysad.gif  cia is pirmo karto turbut tik jaunoms pasiseka, ir aisku asocialioms, bei toms kas nenori vaiku  g.gif

Mes irgi pradėjom planuoti ir 2 mėnesiukai kol kas praėjo be pakeitimų rolleyes.gif bet nenuleidžiam savo rankų mirksiukas.gif dribsim dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti