Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

Kas girdėti apie tas "vilas" aleksote? Aleksoto vilos vadinasi, a la vokiško tipo, katilinė ir t.t.
Statyba jų 2008, bet dar dabar pardavinėja. Ar užmarinuoti buvo? g.gif Gal yra gyvenančių, šiaip ten tokia visai nieko vieta turėtų būti g.gif
Atsakyti
ka gi, bandysiu prikelti sia temele, nes visiskai nutilo smile.gif pasidalinkit savo mintim kas ko ieskot siuo metu, ka randat, kokie pasiulymai naujos statybos butu kaune?
Atsakyti
QUOTE(fanis @ 2011 11 22, 20:26)
ka gi, bandysiu prikelti sia temele, nes visiskai nutilo  smile.gif  pasidalinkit savo mintim kas ko ieskot siuo metu, ka randat, kokie pasiulymai naujos statybos butu kaune?

Absoliučiai nieko gero verysad.gif
3 variantai +- normalūs buvo, bet visi su trūkumais:
Karmėlavoj namas neblogas toks atrodo (bet nėra gatvės kaip privažiuot ir įšaldyta viskas);
Aleksote (į mūsų norimą pietų pusę tik labai dideli butai likę);
na ir Užliedžiai (dėl kurių visgi abejojam).
Ir viskas verysad.gif
Kaustos butų po 5000lt/kv net neverta komentuot turbūt kodėl atmetėm laugh.gif

Aš jau susitaikiau, kad dar bent metus tikrai nebus į ką keltis. Nes niekas nevyksta unsure.gif
Atsakyti
Dekui Cinside.
kaip ir yra tos pasiulos, taciau nelengva issirinkti tinkamiausia varianta, kai nori, kad viskas butu gerai. na o del reklamu, tai akyse marga, nezinai ka rinktis, nes reklamuoja, kad vieni uz kitus geresni, o pasigilinus ziuri, kad nera viskas taip gerai, tuo paciu viskas remiasi ir i finansus.
mane asmeniskai domina romainiai, ankstesnese zinutese jau klausinejau zmoniu, tai gal yra neperseniausiai isigijusiu kazka naujo ar bent zvalgotes?,domintu Jusu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
O kas Romainiuose stato?

Mes ten kotedžą žiūrėjom kažkada, bet atmetėm, nes dar 10-15 metų statybose tektų gyvent ir važinėt neasfaltuotais keliais schmoll.gif
Atsakyti
stato: ''kauno bustai''. (jau kartojuos, nes ankstesnese zinutese rasiau).
teisingai, aplinkui statybos ir truks jos tikriausiai netrumpai. sutinku, kad aplinkui yra daug prastu keliu,ir netgi neasfaltuotu.
mano nusitaikytas objektas: ROMAINIAI 12 (dvylikos butu gyvenamasis namas, esantis kaimeles gatveje). privaziavimas nera labai tragiskas, t.y. nereikia dardeti kelis km zvyrkeliais ar prastos asfalto dangos keliais. taigi, griztant prie to pacio, idomi zmoniu nuomone apie si objekteli. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanis: 27 lapkričio 2011 - 21:14
gal kas girdejote apie projekta BERZU ALEJA Romainiuose?
Atsakyti
gal kas susidūrėt su www.taurenai.lt projektu ? individualus namai/kotedzai Karkazuose ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandinukai: 31 gruodžio 2011 - 20:08
QUOTE(Ingridoskinas @ 2011 12 31, 00:02)
gal kas girdejote apie projekta BERZU ALEJA Romainiuose?

Mane taip pat domina sis projektas, gal ka girdejote, domina visa informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 01 04, 12:31)
Mane taip pat domina sis projektas, gal ka girdejote, domina visa informacija  4u.gif

buvau nuvykes apsizvalgyti sia savaite berzu alejos projekto. na ka, viskas statybu eigoj, nuvykus galima pamatyti is ko lipdoma ir kas daroma, jei domites rimtai, nuvykit pasiziureti, pasiskambinsit Mantui (vadybininkui, kuris pardavineja) viska papasakos ir aprodys vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanis: 07 sausio 2012 - 21:14
QUOTE(fanis @ 2012 01 07, 22:12)
buvau nuvykes apsizvalgyti sia savaite berzu alejos projekto. na ka, viskas statybu eigoj, nuvykus galima pamatyti is ko lipdoma ir kas daroma, jei domites rimtai, nuvykit pasiziureti, pasiskambinsit Mantui (vadybininkui, kuris pardavineja) viska papasakos ir aprodys vietoj.

O gal zinote kada planuojamas pabaigimas sio projekto? Koki ispudi paliko statybu darbai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 11 22, 22:04)
Absoliučiai nieko gero verysad.gif
3 variantai +- normalūs buvo, bet visi su trūkumais:
Karmėlavoj namas neblogas toks atrodo (bet nėra gatvės kaip privažiuot ir įšaldyta viskas);
Aleksote (į mūsų norimą pietų pusę tik labai dideli butai likę);
na ir Užliedžiai (dėl kurių visgi abejojam).
Ir viskas  verysad.gif
Kaustos butų po 5000lt/kv net neverta komentuot turbūt kodėl atmetėm laugh.gif

Aš jau susitaikiau, kad dar bent metus tikrai nebus į ką keltis. Nes niekas nevyksta  unsure.gif

jonučių miestelis?

QUOTE(balandinukai @ 2011 12 31, 21:08)
gal kas susidūrėt su www.taurenai.lt  projektu ? individualus namai/kotedzai Karkazuose ?

taurėnai vienas iš nevykusių projektų, tie keli namukai pastatyti gal 2008metais, kainos jų tuo metu buvo užlenktos žvėriškos, niekas jų nepirko. Kvartalas negyvas po šiai dienai stovi. Už tiek pinigų paprasčiau karkazuose sklypą nusipirkti ir pasistatyti smile.gif
Atsakyti