Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 02 13, 16:21)
jo cia tikra teisybe, ir garazai plaukia, ir  per stoga gali leisti, isties jie net palangiu isoriniu nemoka normaliai sudet... Na daug minusu, bet cia dar priklausomai nuo to kuriam name koki buta issirinksi. Bet visvien lyginant su mieste esanciais senais daugiabuciais bedos maziau..  tik kaip ir minejau reikia nusipirkus buta nepatingeti kas imanoma viska susitvarkyti. 
O del tos plastiko gamyklos tai nieko negirdejau... jei tersalu kiekis labai didelis reiktu susirupinti...bet kur tu tersalu nera..nebent i kaimuka veinkiemi koki kraustytis ..

Domejomes ir mes Uzliedziais, bet labai namai nesuviliojo, o dar ta gamykla salia. Kai dar yra dirbanciuju joje ir tau papasakoja kas ten daros tai noras labai greitai praejo. Tuo labiau, kad buves sios gamyklos fil. Kaune Taikos pr. gale persikele i Uzliedzius ir dabar visi cechai tenais doh.gif
Man jei uzmiestis tai norisi ir ramybes, ir tyro oro. O cia kad nors ir kainos neblogos buvo, bet nei svaros, nei butu superiniu nemaciau. Begom is ten. Kadangi is naujos statybos butu neissirinkom nei vieno, emem dali namo su zemes lopineliu. Siuo metu gyvenam vienam is ramesniu Kauno mikrorajonu bet paciame mieste. Aisku remontas kapitalinis buvo butinas, bet dabar atsidziaugti negaliu: viskas salia ko reikia auginant vaikus ir tyla tyla su pauksciukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 09 vasario 2012 - 15:40
QUOTE(NirN @ 2012 02 03, 00:39)
Buvo cia pries pora metu iskiles klausimas del to legalumo, per televizija rode pamenu. Paaiskejo, kad visi parasai gauti ir paveldosauga tik pastacius susigriebe, kad neturejo leisti statyti... Buvo teismas mes visi gyventojai pasirasem kaip nuskriaustoji-nekaltoji puse ir baigesi tuo, kad patys paveldosaugos atstovai atsieme savo ieskini... Siai dienai darbininkai intensyviai dirba nepabaigtuose namuose ir kiek matau pardavineja toliau butus...

O kultūros paveldo departamente man šiandien sakė, kad Kauno administraciniame teisme vyksta Administracinė byla Nr. Ik-1459-402/2011 dėl Noreikiškių statybų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2012 02 10, 16:31)
O kultūros paveldo departamente man šiandien sakė, kad Kauno administraciniame teisme vyksta Administracinė byla Nr. Ik-1459-402/2011 dėl Noreikiškių statybų.  blink.gif

Idomu galima butu kur paskaityti kokias tai sios bylos detales?
Tada keista kodel leista ir toliau testi statybos darbus ir pardavineti butus. g.gif Darbus ir toliau finansuoja bankas, kuris neissiaiskino visu bylos detaliu, niu tikrai labai keista? g.gif
Atsakyti
Dėl detalių tai, manau, nebent į teismą galima kreiptis kaip suinteresuotam asmeniui, t. y. gyventojui, o šiaip turbūt neviešina tokių dalykų. Dėl darbų ir pardavimų tąsos ir man truputį keista, bet bijausi į Noreikiškes nosį kišti, kad paskui netektų kaip grąžintino būsto gyventojai į tokią buveinę kraustytis: http://kauno.diena.l...-valanda-216824 . doh.gif
Atsakyti
Niu jo nuorodele baisoka...
Kiek matosi is valstybes pareigunu veiksmu gal nauju namu nebeleis statyti, bet senuju irgi negriaus. Jei jau Kursiu nerijoje tik kelis pastatus liepe nugriauti, tai cia kur zmones gyvena su mazais vaikais tikrai negriaus...
Atsakyti
Siandien pamaciau,kad kyla kazkoks naujas "Santakos sodas"kotedzu kvartalelis Marveles gatveje.gal kas ka girdejote?
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2012 03 06, 11:04)
Siandien pamaciau,kad kyla kazkoks naujas "Santakos sodas"kotedzu kvartalelis Marveles gatveje.gal kas ka girdejote?

CIA GALIMA PASISKAITYTI APIE SI PROJEKTA mirksiukas.gif
http://www.vasiliaus...;language_id=lt
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
gal kas nors ką nors girdėjote apie butus namukuose Bangų gatvėje (Naujoji Freda)? Gal yra ten gyvenančių?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
darau tyrimą apie Kauno būstų rinką. Būčiau labai dėkinga, jei skirtumėte pora minučių savo brangaus laiko ir atsakytumėte į keletą klausimėlių blush2.gif

http://######/f/koks-bustas-kaune-jus-domina-rhdmekc/.fullpage

vietoje groteliu reikia be tarpu ivesti a p k l a u s a.lt

Širdingai dėkoju man padėjusiems wub.gif
Papildyta:
Kažkodėl iškraipo mano nuorodą verysad.gif gal neleidžia supermamos taisyklės dėti tokias anketas? g.gif bet čia juk ne koks komercinis skelbimas, tik prašymas..

anketa būtų www. a p k l a u s a.lt o pavadinimas - Koks būstas Kaune jus domina?

Širdingai dėkoju man padėjusiems wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TyrejaNT: 15 kovo 2012 - 11:52
neduoda tai neduoda 4u.gif tai gal tiesiog padiskutuokime, koks būstas kauniečiui yra aktualus?
butas ar namas? pilna apdaila ar dalinė? ar svarbus parkingas? sandėliukas? kokios kvadratūros buto ar namo ieškote? už kokią kainą pirktumėte butą ir už kokią namą?

rašau darbą, o aplink mane mažai perkančių būstą, tad sunku rasti, kas atsakytų į klausimus..
Atsakyti
QUOTE(forever21 @ 2012 03 06, 13:33)
CIA GALIMA PASISKAITYTI APIE SI PROJEKTA mirksiukas.gif
http://www.vasiliaus...;language_id=lt

Šitas toks įdomus projektas. Buvom nuvažiavę pasižiūrėt, kol kas labai sunku įsivaizduot kaip viskas atrodys pabaigus statybas. Vienas dalykas,kas neramina-ganėtinai arti didžioji gatvė. Rekės dar kartelį nuvažiuot ir įvertint pliusus bei minusus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2012 03 22, 10:59)
Šitas toks įdomus projektas. Buvom nuvažiavę pasižiūrėt, kol kas labai sunku įsivaizduot kaip viskas atrodys pabaigus statybas. Vienas dalykas,kas neramina-ganėtinai arti didžioji gatvė. Rekės dar kartelį nuvažiuot ir įvertint pliusus bei minusus smile.gif

o kazin kaip ten su vandenvalos kvapais.... ypac vasara, net pravaziuojant smirda...
Atsakyti