Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Su vyrais viskas yra aisku - jei jiems patinki, jie taves iesko. Reiskia nepatikau. Arba pas ji tokiu kaip as - vezimu vezk.

Et, noreciau buti kitokia. Noreciau neimti i galva net menkiausios nesekmes. Noreciau buti tokia, kuriai gera gyventi. Tiesiog gyventi. Nieko nelaukiant
Atsakyti
Nevisad taip su vyrais, Kissa, tikrai ne.. nenuvertink savęs taip..

o dėl to noro būt kitokia - būk, keisk ir Tau tai pavyks smile.gif žinau, ką sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet man keisciausia tai, kad laika praleidom puikiai. Pats taip sake. Nesuprantu as tu vyru. O man juk ne penkiolika, kad nesuprasciau rolleyes.gif

Taip noreciau parasyti... Bet zinau, kad jei neraso pats, reiskia tiek ir tereikia
Atsakyti
o aš parašyčiau... blush2.gif
Atsakyti
Parasiau unsure.gif Nors tukstanti kartu esu sau pasakiusi, kad pati pirma niekada nelisiu
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 07, 19:34)
Parasiau  unsure.gif  Nors tukstanti kartu esu sau pasakiusi, kad pati pirma niekada nelisiu

relax, viskas gerai smile.gif
atmink, kad geriau gailėtis to, ką padarei, nei to, ko nepadarei wink.gif
laukiam jo reakcijos... blush2.gif
Atsakyti
Paklausiau ka veikia. Parase, kad dar dirba, bet jau galvoja ka vakare veikti. Viskas, daugiau nerasysiu
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 07, 19:40)
Paklausiau ka veikia. Parase, kad dar dirba, bet jau galvoja ka vakare veikti. Viskas, daugiau nerasysiu

padėčiau sugalvot ką veikt smile.gif na, bent jau arbatėlės po sunkios dienelės pasiūlyt..
gal ir naivu, bet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 07, 19:44)
padėčiau sugalvot ką veikt smile.gif na, bent jau arbatėlės po sunkios dienelės pasiūlyt..
gal ir naivu, bet..  blush2.gif

Negi tikrai siulytum? Parasyk atvirai, juk jei noretu, pats pasiulytu. Juk as jam sms pirma parasiau
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 07, 19:51)
Negi tikrai siulytum? Parasyk atvirai, juk jei noretu, pats pasiulytu. Juk as jam sms pirma parasiau

aš tikrai atvirai rašau smile.gif
Tavo teisė rinktis 4u.gif
bet galbūt jis toks pats užsispyręs kaip Tu..
žinok, rašai lygiai kaip aš anksčiau mąsčiau, nežinau, bet dabar leidžiu sau daryti tai, ko noriu smile.gif o kas atsitiks blogo, jei pasiūlysi? manau, nieko smile.gif atsisakys - tai atsisakys, po kiek laiko pats siūlys smile.gif
Atsakyti
Visgi nesiulysiu. Nesizeminsiu. Ir jei sivakar pats nepasiulys, daugiau nebendrausiu
Atsakyti
Na, ir teisingai smile.gif

..nors aš nemanau, kad tai būtų nusižeminimas.. ax.gif
Atsakyti