Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Ačiū mergytės.. Dabar jau žliumbiu, kad turiu nors jus... cry.gif iš laimės... 4u.gif
Nu rodos ne PMS man... bet.....

Ir dar žliumbiau tą dainą pažiūrėjusi....
http://www.youtube.c...h?v=fm0T7_SGee4
Atsakyti
Baigiasi mano valanda kompiuterinėje ax.gif Nežinau kada beprisijungsiu... doh.gif Negaliu kaip sunku be kompiuterio ir be SM biggrin.gif
Ate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 10 rugsėjo 2007 - 20:09
abzoryte, turbut tikrai ne veltui vakar diena tokia sviesi buvo..o siandien asareliu pilna as manau, atsitiktinumu nebuna!!! viskas ivyksta su kazkokiu tikslu wink.gif
Atsakyti
aga, Vilte... kažkam to reikia... sad.gif tik dar nesuprantu kam... sad.gif

GV, gero vakarelio.. lauksiu taves prisijungiant daug linksmesne 4u.gif
Atsakyti
abzoryte, suprasi tikrai! wink.gif ne dabarr, gal veliau smile.gif

as tai pykstu ant saves...nes vel rukau doh.gif nusipirkau siandien cigareciu...nors jau tvirtai nusprendziau kad neberukysiu...
ir dar susinervinau, nes lupos suskeldejo...o sestadieni einu fotkintis doh.gif doh.gif tai reikia kazkaip greitai issigydyti...
ir dar suzinojau, kad reikia uz egzamina moketi... o mano menkam biudzetui tai nelabai gerai... verysad.gif verysad.gif

Na bet as susiimsiu ir nerukysiu, ruosiuosi egzaminui ir gydysiu lupytes biggrin.gif biggrin.gif uzteks cia verkslenti!!!!

Papildyta:
mano draugas parase, domisi ar nepersalom vakar trakuose, nes Tomukas vis nosyte valydavosi su jo ranka, kai isikibes ejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilte, išsigydysi lūpytes tikrai 4u.gif Ir rūkyt mesi, tik tam laikas irgi turbūt neatėjo smile.gif
Kaip faina, kad tavimi domisi... wub.gif Aš irgi taip laukiu, tų dienų, kai kažkam rūpėsiu... wub.gif Bet tikrai tikrai tikiu, kad taip bus... wub.gif
Labai džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
Beja, man dar po meeto iskilo toks klausimas, kas sukure sita tema?? turbut tu, abzoryte?
beja, sitos temos itaka - kai parasiau pirma posta cia, teigiau, kad nelaukiu meiles, nenoriu isimylet iir pan. Dabar - laukiu meiles! noriu tvirtu abipusiu jausmu!! ir juos greitai turesiu 4u.gif 4u.gif su kazkuo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 10 rugsėjo 2007 - 20:53
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 10, 20:44)
Žinot.. kad ir kaip rieda ašaros.. aš laiminga.. ir net nežinau ar kažkam tai pavyksta suprasti.. bet aš laiminga kad jis tiesiog yra mano širdyje...  wub.gif

supranta.. ir ne viena..manau..

šiandien turbūt kokia karminės diena..gi ir aš sutikau savo ex,dėl kurio ėjau ir atrodo, dar einu iš proto...

Vilte, be galo smagu dėl Tavęs 4u.gif

pasakykit, kad bent lietuviai šian vėl laimėjo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 10 rugsėjo 2007 - 20:52
Vilte, ne aš.. Aš kai prisijungiau temą buvo sukūrusi Kissa, man rodos ji pirma ir sukūrė ax.gif

CrazySun, ir kaip praėjo tas susidūrimas? blush2.gif
Atsakyti
Abzoryt, kaip visad - nereeealiai gerai.. manau, daugeliui iš čia esančių nereikia sakyt, koks jausmas, kai jauti, kad žmogus tavo..
ir atrodo, kad jau džiaugiuos jo laime, kad jau lyg ir pamiršau, bet..ech.. smile.gif tokie šilti jausmai dar..ir kai apkabino, galvojau, nežinau ką padaryčiau, kad tik tai būtų kuo ilgiau..
skamba kaip iš melodramos? lotuliukas.gif taip ir jaučiuosi, tiesą sakant.. blush2.gif

beje, susidūrimas buvo planuotas - pats pasiūlė, tai aš ir į paskaitą nenuėjau pirmąją lotuliukas.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 10 rugsėjo 2007 - 20:59
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 10, 20:50)

šiandien turbūt kokia karminės diena..gi ir aš sutikau savo ex,dėl kurio ėjau ir atrodo, dar einu iš proto...

O as nesutikau tongue.gif Tiesa saknat, labai noreciau sutikti savo ex del kurio du metus zliumbiau biggrin.gif Oj pamatytu jis dabar mane tongue.gif ax.gif Nebeesu naivi, kvaila mergaite cool.gif

Na viskas einu pasimokyti nors sita smile.gif
Gero vakarelio visoms smile.gif
Atsakyti
kasdien turiu prisijungti prie šito puslapio. Stebiuosi jūsų stiprybe,kad ir verkiate,kad ir liūdite,bet man jūs tokios stiprios. Ir labai šiltos visos esate.
Abžoryte dėl mylimo žmogaus pasiryžusi būti drauge,kad tik būt šalia. Suprantu ,kad tavęs nesupranta draugės. Kažkada mane irgi taip pat kvailino. Pasakysiu tik viena dalyką,ką sako ir psichologai,kad elgiesi blogai,nes taip neatsiriši nuo jo ir gyvensi jo gyvenimą, o save skaudinsi ir labai. Darai taip,nes turi viltį,kad ir neigtum tai,tai viltis ir todėl norisi kuo dažniau matyt tą žmogų. Oi kaip suprantu tave, atverkiau dėl to labai daug,nes vyrai tada nesupranta,kad negalima visko pasakot kas dabar gražaus pas juos. O jie pamanę,kad tau tinka tokia draugystė,jie atvirauja. Man net sužieduotuvių nuotrauką atsiuntė,norėdamas pasipasakot. Va tada tai žliumbiau nerealiai verysad.gif
Atsakyti