Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 12, 13:24)
Patinka man šita situacija gyvenime, tas "žiūrėsim, kaip čia bus", toks linksmas virpuliukas  biggrin.gif

norėčiau, kad greit išsispręstų ir būtų aiškus šitas klausimas biggrin.gif

aš šiandien su technika nesusikalbu kažkaip biggrin.gif

Abzoryt, pati pakviesk savo bankininką į filmą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 12 rugsėjo 2007 - 12:33
Neblogas straipsnis:
http://moteru.zebra.....php?msg_id=683

"Todėl prisiminkime: jei jūs visą dieną sakote tik „laba diena“ ir „geros dienos“, jums būtina turėti žmogų, kuriam galėtumėte pasakyti: „Kaip jie man visi atsibodo! Tik tu vienas ne – eikš arčiau!“"

BLiamba KURRR JISSS????? blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 12, 13:37)
Neblogas straipsnis:
http://moteru.zebra.....php?msg_id=683

"Todėl prisiminkime: jei jūs visą dieną sakote tik „laba diena“ ir „geros dienos“, jums būtina turėti žmogų, kuriam galėtumėte pasakyti: „Kaip jie man visi atsibodo! Tik tu vienas ne – eikš arčiau!“"

BLiamba KURRR JISSS?????  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ech... rolleyes.gif
gal JĮ irgi visi užkniso ir dabar trumpam slapstosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 12, 13:29)
norėčiau, kad greit išsispręstų ir būtų aiškus šitas klausimas biggrin.gif

aš šiandien su technika nesusikalbu kažkaip  biggrin.gif

Abzoryt, pati pakviesk savo bankininką į filmą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neidomus man tas bankininkas doh.gif Nu kiek gi galima diskutuoti apie rinkodarą lotuliukas.gif

Noriuuu su fainu žmogučiu wub.gif

Ir išvis.. man rodos man geriau būtų kuo greičiau sulaukti darbo pabaigos ir pamiegoti šiandien. Bo būsena tai kažkokia nenormali blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 12, 13:39)
ech...  rolleyes.gif
gal JĮ irgi visi užkniso ir dabar trumpam slapstosi  lotuliukas.gif

Aga thumbup.gif Tik įdomu kur slapstosi bigsmile.gif Eičiau ir aš po tuo pačiu stalu pasislėpčiau biggrin.gif Susipažintume, gal į filmą pakvietų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sutarkim vieną - apie miegą nekalbam lotuliukas.gif
nes jei ne jūs čia, miegočiau prie kompo biggrin.gif dabar bent apie mišką ir bankininkus yra pašnekėt su kuo biggrin.gif
Abzoryt, Tau tikrai gal poilsio trūksta smile.gif nieko, pradėk vykdyt ten kažkurį punktą ir eik ANKSTI miegot!!! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 12, 13:44)
Neidomus man tas bankininkas  doh.gif  Nu kiek gi galima diskutuoti apie rinkodarą  lotuliukas.gif 

Noriuuu su fainu žmogučiu  wub.gif

Ir išvis.. man rodos man geriau būtų kuo greičiau sulaukti darbo pabaigos ir pamiegoti šiandien. Bo būsena tai kažkokia nenormali  blink.gif  doh.gif
Papildyta:
Aga  thumbup.gif  Tik įdomu kur slapstosi  bigsmile.gif  Eičiau ir aš po tuo pačiu stalu pasislėpčiau biggrin.gif Susipažintume, gal į filmą pakvietų  bigsmile.gif   lotuliukas.gif

ir aš į filmą nueičiau mielu noru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 12 rugsėjo 2007 - 12:48
Žinok, man tas pats biggrin.gif Jei ne jūs, konkrečiai miegočiau jau lotuliukas.gif
Ale trūksta miego tik dienom.. O vakare aš užsipliurpiu ten su juo per skype.. paskraidau padangėm kaip kokia lengvai pritrenkta.. ir nueinu miegot vidury nakties...
Nu ne visai normali sakyčiau lotuliukas.gif

Kažkokiu būdu reikėtų pradėti vykdyti... Bet šiandien su slovėnais kaše bus.. nu tai ir vel anksčiausiai 1 val pavyks užmigti ax.gif

Bliamba.. bliamba.. norėtųsi dabar atsirasti kokiose prerijose ir gerokai išsiklykti biggrin.gif Kad išeitų viskas viskas kas ant dūšios guli ir niekada nebesugryžtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 12, 13:51)

Bliamba.. bliamba.. norėtųsi dabar atsirasti kokiose prerijose ir gerokai išsiklykti biggrin.gif Kad išeitų viskas viskas kas ant dūšios guli ir niekada nebesugryžtų  biggrin.gif

geras noras thumbup.gif

o dėl to miegojimo tai labai gerai Tave suprantu - ir aš "naktinis paukštis" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo bliambački.. Svyruoja tos nuotaikos nors tu ką.. biggrin.gif
Ale vistiek labai geri vaistai yra vakare kokią pozityvią knygą paskaityti, o ne meilės filmus spoksoti doh.gif išsimiegoti ir ryte pabudus, ne serialą kažkokį spoksoti, o eiti po dušu ir skubėti anksti į darbą bigsmile.gif

Ir kada aš taip išmoksiu gyventi doh.gif
Bliamba mane nervuoja LRT. Ten 9 val rodo tokį serialą "Bjanka". Tai aš ten radau į savo istoriją panašumų, tai ir spoksau aš jį. Nu kvaila ane? Totaliai biggrin.gif Pati žinau lotuliukas.gif

Žodžiu reikia pradėti klausyti savo pačios patarimų thumbup.gif
Atsakyti
Prajuokinai biggrin.gif
aš ryte pasilieku tiek laiko, kad spėčiau tik vos užkąst ir susitvarkyt lotuliukas.gif labai sunku keltis lotuliukas.gif

agha, pradėk savo patarimus skaityt thumbup.gif
Atsakyti
O, Vilte 4u.gif
Niu, pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 12, 14:14)
O, Vilte  4u.gif
Niu, pasakok  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Islaikiau! rezultatu dar nezinau smile.gif bet tikiu, kad islaikiau..dvi valandas rasiau...sunku buvo...bet paskui piktasis destytojas isejo ir atejo moteriske, kuri liepe traukti visus uzrasus, visas speras ir rasyti biggrin.gif biggrin.gif taip linksmai!
Atsakyti