Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 13, 11:19)
kartais man kyla mintis, o kur yra riba?

Vienintelė riba ir pabaiga yra mirtis. Bent jau šito gyvenimo. Šito tavo, mano ir mūsų būvio. O toliau - matysim smile.gif Gal ir tai ne pabaiga smile.gif

Aš mistifikuoju mirtį. Mano ex man kaldavo, kad mirtis yra išjungimas. Užkasė ir psio. Nebėr ir būti negali. O mane kaip tik veža faktas, kad kažkas yra daugiau, kad gimstame ir mirštame po vieną. Kaip po vieną atrandame save, išgyvename visus tuos ups and downs, ieškome, mylime, verkiame... Net kai būname kartu, buname ne vienas, o du. Na, sunku pasakyti, neturiu aš to talento perteikti mintį smile.gif Ir kai mirštame, irgi, tai vieno vienintelio žmogaus patirtis..
Atsakyti
noooooooriu nusišaut, galima??? verysad.gif
šiandien tikrai 13 diena.........................tokių neąmonių darbe dar nebuvo.........
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 13, 14:03)
noooooooriu nusišaut, galima???  verysad.gif
šiandien tikrai 13 diena.........................tokių neąmonių darbe dar nebuvo.........

Kas per nesamones???
Pas mane darbe ramu ramu - direktorius isvaziavo kazkur tai belgija ar kur ten futbolo ziuret...vadybininkai komandiruotese..tai nuobodu, bet nesamoniu jokiu nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
Klientai nepatenkinti kokybe, nori grąžint gaminius.. panašu, kad iki teismo prieisim..
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unsure.gif
greičiau aš naują darbą rasčiau..

Tau, Vilte, gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 13, 15:03)
noooooooriu nusišaut, galima???  verysad.gif

Ei, tai juk tik darbas!!!
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 13, 16:11)
Ei, tai juk tik darbas!!!

nu, ką...atrodo, bus komisija sudaryta.. svarbiausia, kad kolegos tokie kvaili.. ai, nekreipkit dėmesio - atsiprašau už eterio taršą.. blush2.gif gal bus viskas ok..
Atsakyti
CrazySun, imk balioną 4u.gif ir dar tortą birthday.gif
Palepink save ax.gif
Tai tik darbas ir įmonė ne tavo.. Tu tik dirbi joje ir tavo kaltės tame nėra... smile.gif
O naujas darbas būtinai atsiras, tik truputuką kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Abzoryt.. smile.gif

aš viską atlaikysiu, ar ne? biggrin.gif
viskas - man ragai..taip išveda iš pusiausvyros tokios nesąmonės, kai aš lieku "kalta", kur net rankos nepridėjau.. la fa..

ai, viskas - geriau pasakokit, kaip Jums sekasi visoms bigsmile.gif

aš tuoj iškeliausiu į paskaitas ačiū Dievui... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 13, 16:25)
Abzoryt..  smile.gif

aš viską atlaikysiu, ar ne?  biggrin.gif
viskas - man ragai..taip išveda iš pusiausvyros tokios nesąmonės, kai aš lieku "kalta", kur net rankos nepridėjau.. la fa..

ai, viskas - geriau pasakokit, kaip Jums sekasi visoms  bigsmile.gif

aš tuoj iškeliausiu į paskaitas ačiū Dievui... cool.gif

Atlaikysi mergyte! bigsmile.gif Tikrai tikrai tikrai 4u.gif
Ir nesuk dėl jų sau galvos! Išėjusi į lauką giliai įkvėpk, nusišypsok ir keliauk sau patenkinta į paskaitas! biggrin.gif

Aš kątik buvau lauke... Ten kveeepia Rudeniu.... wub.gif
Atsakyti
Tikrai reiks giiiiiiiliai įkvėpt.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif As katik is paskaitu parsiradau-tuscia cia kazko, kur vakarine pamaina dingus?
Atsakyti
ir aš neseniai grįžau 4u.gif
bet įtariu greit ir miegot eisiu biggrin.gif
Atsakyti