QUOTE(Kaila @ 2007 09 15, 18:16)
Abzoryte, nagi, kas čia per pesimistinės mintys, ką?

paskambink kad ir kokiai draugei paprastai, pasakyk, kad nori pasikalėti, kartu jaukiai išgerti arbatos, tiesiog pabūti su kažkuom... nemanau, kad atsisakytų, o ir tau daug daug geriau pasidarytų
Iš ryto buvo viskas gerai.. Visa švytėjau.. Bet paskui buvau susitikusi jį.. na jis tobulas man... nu negaliu... viskas tiesiog nepakartojama su juo... jo kvapas.. jo rankos.. nu iki išprotėjimo... šypsojausi.. buvo viskas nuostabu... jis vienintelis sugeba mane taip prajuokinti...

sėdėjau greta ir galvojau, kad vien dėl šių akimirkų verta gyventi...
bet tos akimirkos baigėsi labai greit.. ir vėl keliai išsiskyrė.. ir vėl aš čia vienui vienutėlė... ir taip skauda.. taip skauda..

bet ne už ką neatsisakyčiau pamatyti jį dar ir dar..
ačiū Kaila už šiltą žodį... Šnekina mane sesuo.. šnekina draugė per skype... niekam nieko neatrašau... pati užsidarau nuo visų kai skauda.. tik čia galiu išsilieti.. nenoriu, kad mane pažįstantys žmonės matytų mane kenčiančią.. nenoriu nieko niekuo apkrauti... susitvarkysiu kažkaip.. puikiai žinau, kad tai tik sunkus vakaras... rytoj bus visai kitaip...
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:22)
oj abzoryt kaip gerai suprantu kaip jautiesi..vienatve slegia ir mane..liudna liudna..nesinori jokiu nauju pazinciu-norisi, kad apkabintu tave stipriai stipriai kasnors, kas tave gerai pazista, kad viskas butu kaip seniau..as taip nemegstu permainu, taip nemegstu but viena..net krepsinio ner su kuo paziuret..
ir rodos jau išmokau būti viena... rodos jau tiek daug nesitikiu iš kitų žmonių... gal tai net ir ne vienatvės baimė.. gal tai tiesiog ilgesys.. nes jau daugiau nei 3 mėn viena..
nenoriu manyti, kad nemoku būti viena... noriu mokėti būti vienai.. ir labai puikiai šito mokausi.. nes būtent dėl nemokėjimo būti vienai praradau ir jį...

daugiau šitos klaidos nepakartosiu... nieko tokio nesimatyti keletą dienų.. visada gali rasti kuo save užimti.. bet mėnesiai.. jie jau pradeda smaugti...
beje.. powepuff.. aš irgi labai sunkiai priimu permainas... daug mieliau tai kas sena ir pažystama... puikiai suprantu tave...