Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Nu, mergos, saugokites - atėjo Dovyyyle, duos jums visoms velnių!!! Kas čia dabar per liūdesiai ir savęs gailėjimaisi? veikti neturite ką? marš namus tvarkytis, kaukes, manikiūrus darytis, prieš veidrodį šypsenas treniruotis!!! biggrin.gif
Pamiršote, kad esate SuperMylimiausios? na, žinoma, kad pamiršote, nes pačios savęs šiandien nemylite.. todėl prašom šią situaciją keisti smile.gif

O jei rimtai... pamatysite, kaip viskas bus gerai mirksiukas.gif neliūdėkite, mergaites, nes ir man paskaičius liūdna pasidarė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 15, 13:00)
Tokiu atveju medikai dažnai suklysta. Davė metus tada,o iš tiesų nelabai ir žino kiek to laiko turi. Be to endometriozė gi pagydoma ir kiek žinau toliau viskas ok būna. O mane apžiūrėję pasakė,kad jei hormonų kitas tyrimas rodytų,kad anie buvo klaidingi,tai reiškia,kad turiu skubiai pastot. Bet....Manau,kad kiti tyrimai bus tokie patys,o kad pastot,reikia turėt kažką ir ne nuotykį vienai nakčiai,nes tokiu būdu tikrai nedaryčiau kažko. Veju tas blogas mintis,mastau,o gal to nėra,tačiau kas iš to,juk esu viena. Kam aš patinku,tas man nepatinka. Negalėčiau būt su bet kuo.O vaikintis vaikutį net nežinau ar ryžčiausi. Turiu draugę,kuri augina iš vaikų namų. Matau krūva problemų,tie vaikai kitokie,jie turi tuos tėvų genus ir jie vis išlenda,jau dabar vargsta,nors vaikutis dar nedidelis.

Nepagydoma endometrioze verysad.gif Gali tik apgydyt-taip ir dare-sukele laikina klimaksa-vaistu kruvas leisdo, bet reikejo po to iskart bandyt pastot o as nebandziau verysad.gif Bet matai, as kaip ir tu nenorejau skubet..Nenusimink, as tikiu, kad buna stebuklu, nuo visko galima pasveikti, jei tik labai tuo tikesi. Turiu viena drauge, kuriai buvo nustatyta nepagydoma liga, ir zinai ka-ji atsisake tuo patiket-tiesiog kartojo, kad yra sveika, po keliu metu pasitikrino ir nebesirgo! vadink tai kaip nori-stebuklu, mediku klaida gal, bet nereikia niekada nuleisti nosies.Ir teisingai darai-vyk blogas mintis i sali-tikek kad esi sveika-viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 13:26)
Nepagydoma endometrioze verysad.gif  Gali tik apgydyt-taip ir dare-sukele laikina klimaksa-vaistu kruvas leisdo, bet reikejo po to iskart bandyt pastot o as nebandziau verysad.gif  Bet matai, as kaip ir tu nenorejau skubet..Nenusimink, as tikiu, kad buna stebuklu, nuo visko galima pasveikti, jei tik labai tuo tikesi. Turiu viena drauge, kuriai buvo nustatyta nepagydoma liga, ir zinai ka-ji atsisake tuo patiket-tiesiog kartojo, kad yra sveika, po keliu metu pasitikrino ir nebesirgo! vadink tai kaip nori-stebuklu, mediku klaida gal, bet nereikia niekada nuleisti nosies.Ir teisingai darai-vyk blogas mintis i sali-tikek kad esi sveika-viskas bus gerai 4u.gif

aš nejaučiu nei vieno klimakso požymio,tik kad mmm sutrikę ir hormonai tokie,kaip būna ateinant klimaksui. O daugiau nei vieno požymio.
Turiu tvarkyt namus,o rankos nekyla. Lovą kloju jau gal valandą, vis prisėdu prie kompo. Pasidariau žalios arbatos,slampinėju su chalatu. Šalta man. Įlindau į pažinčių puslapį,na nematau nei vieno normalaus vyro ten. Pavarčiau,pavarčiau anketas.....nu nematau kas patiktų.
Savaitgalis,o nenoriu niekur lyst iš namų. Dar ta mašina sugedusi nervus gadina. Remontas man bus labai brangus. Jau net mastau kokia nauda iš mašinos, tik išlaidos, o jos pliusas tik vienas-konfortas. Kaip ir maža to vieno pliuso.Oi nežinau. Jau neberandu gerų minčių jokių.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 15, 13:33)
aš nejaučiu nei vieno klimakso požymio,tik kad mmm sutrikę ir hormonai tokie,kaip būna ateinant klimaksui. O daugiau nei vieno požymio.
Turiu tvarkyt namus,o rankos nekyla. Lovą kloju jau gal valandą, vis prisėdu prie kompo. Pasidariau žalios arbatos,slampinėju su chalatu. Šalta man. Įlindau į pažinčių puslapį,na nematau nei vieno normalaus vyro ten. Pavarčiau,pavarčiau anketas.....nu nematau kas patiktų.
Savaitgalis,o nenoriu niekur lyst iš namų. Dar ta mašina sugedusi  nervus gadina. Remontas man bus labai brangus. Jau net mastau kokia nauda iš mašinos, tik išlaidos, o jos pliusas tik vienas-konfortas. Kaip ir maža to vieno pliuso.Oi nežinau. Jau neberandu gerų minčių jokių.

Jei nejauti jokiu pozymiu tai ir tikek, kad viskas bus gerai. Ir salin juodas mintis-arbata nepadeda-pasidaryk skanios kavos-zinau gera recepta-isidek i kava cinamono-pabandyk smile.gif pasileisk kokia linksma muzika, isgerk kava ir nusisypsok sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 13:52)
Jei nejauti jokiu pozymiu tai ir tikek, kad viskas bus gerai. Ir salin juodas mintis-arbata nepadeda-pasidaryk skanios kavos-zinau gera recepta-isidek i kava cinamono-pabandyk smile.gif  pasileisk kokia linksma muzika, isgerk kava ir nusisypsok sau 4u.gif

eisiu tvarkyt namų. Tada gal kokį filmą pažiūrėsiu per DVD. Prisisiunčiau melodramų,nors jos jau ima erzinti.
Atsakyti
Aciu dovyyyle uz spyri tongue.gif biggrin.gif
Vaikutis pietu miega, einu maudytis, lepintis biggrin.gif Gal vakare sveciu turesiu ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 15 rugsėjo 2007 - 13:20
Sveikutes, kaip jus gyvenat? nebespeju visko skaityt, atsilikus nuo Jusu gyvenimo, pasiilgau Jusu, nera laiko prisest prie kompo....
Mano sirdyje tustuma, siandien einam su draugem i kluba gimtadienio svest, visiskai nenoriu, nes neturiu kuo apisrengt doh.gif doh.gif doh.gif Gero Jums vakaro iki

Visoms supermylymiausioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės! smile.gif Kaip aš jūsų pasiilgau, seniai čia besilankiau, nežinau jokių naujienų. Gal į kurios nors gyvenimą jau pasibeldė Meilė? smile.gif Aš tokia pati vieniša, kokia ir buvau, bet dėl to visai neliūdžiu, atvirkščiai- šiuo metu man būtent to ir reikia, nes veiklos turiu per akis. smile.gif
Atsakyti
bandau suvokti, kodėl meilė be atsako taip skaudina... verysad.gif ir galvoju.. ne meilę reikia kaltinti.. o savo Ego... kenčiame juk ne dėl to kaip kitas žmogus jaučiasi, o dėl to, kaip jaučiames patys.. o Meilė juk yra kai nori pačių geriausių dalykų tam žmogui...

taip spaudžia širdį... taip spaudžia... ir galvoju kodėl... na kodėl... juk mano mylimas žmogutis laimingas.. juk jam gera.. jam viskas gerai... tai kodėl man taip skauda??? kodėl...

ir galiausiai prieinu išvados, kad tas skausmas ne dėl nelaimingos meilės... o dėl to, kad neturiu šalia pečių į kuriuos galėčiau atsiremti.. tiesiog neturiu draugo su kuriuo galėčiau susiskambinti.. išeiti pasivaikščioti.. nueiti į filmą... vistik, ne meilės reikia bijoti.. o vienatvės... verysad.gif

kaip džiaugiuosi už visus kurie turi ką apsikabinti... o taip dažnai žmonės pamiršta kokią vertybę jie turi... oi negaliu... toks sunkumas užėjo, kad negaliu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 18:12)
bandau suvokti, kodėl meilė be atsako taip skaudina...  verysad.gif  ir galvoju.. ne meilę reikia kaltinti.. o savo Ego... kenčiame juk ne dėl to kaip kitas žmogus jaučiasi, o dėl to, kaip jaučiames patys.. o Meilė juk yra kai nori pačių geriausių dalykų tam žmogui...

taip spaudžia širdį... taip spaudžia... ir galvoju kodėl... na kodėl... juk mano mylimas žmogutis laimingas.. juk jam gera.. jam viskas gerai... tai kodėl man taip skauda??? kodėl...

ir galiausiai prieinu išvados, kad tas skausmas ne dėl nelaimingos meilės... o dėl to, kad neturiu šalia pečių į kuriuos galėčiau atsiremti.. tiesiog neturiu draugo su kuriuo galėčiau susiskambinti.. išeiti pasivaikščioti.. nueiti į filmą... vistik, ne meilės reikia bijoti.. o vienatvės...  verysad.gif

kaip džiaugiuosi už visus kurie turi ką apsikabinti...  o taip dažnai žmonės pamiršta kokią vertybę jie turi... oi negaliu... toks sunkumas užėjo, kad negaliu...  verysad.gif

Abzoryte, nagi, kas čia per pesimistinės mintys, ką? sad.gif paskambink kad ir kokiai draugei paprastai, pasakyk, kad nori pasikalėti, kartu jaukiai išgerti arbatos, tiesiog pabūti su kažkuom... nemanau, kad atsisakytų, o ir tau daug daug geriau pasidarytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 15, 18:12)
bandau suvokti, kodėl meilė be atsako taip skaudina...  verysad.gif  ir galvoju.. ne meilę reikia kaltinti.. o savo Ego... kenčiame juk ne dėl to kaip kitas žmogus jaučiasi, o dėl to, kaip jaučiames patys.. o Meilė juk yra kai nori pačių geriausių dalykų tam žmogui...

oj abzoryt kaip gerai suprantu kaip jautiesi..vienatve slegia ir mane..liudna liudna..nesinori jokiu nauju pazinciu-norisi, kad apkabintu tave stipriai stipriai kasnors, kas tave gerai pazista, kad viskas butu kaip seniau..as taip nemegstu permainu, taip nemegstu but viena..net krepsinio ner su kuo paziuret.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 09 15, 18:16)
Abzoryte, nagi, kas čia per pesimistinės mintys, ką? sad.gif paskambink kad ir kokiai draugei paprastai, pasakyk, kad nori pasikalėti, kartu jaukiai išgerti arbatos, tiesiog pabūti su kažkuom... nemanau, kad atsisakytų, o ir tau daug daug geriau pasidarytų smile.gif

Iš ryto buvo viskas gerai.. Visa švytėjau.. Bet paskui buvau susitikusi jį.. na jis tobulas man... nu negaliu... viskas tiesiog nepakartojama su juo... jo kvapas.. jo rankos.. nu iki išprotėjimo... šypsojausi.. buvo viskas nuostabu... jis vienintelis sugeba mane taip prajuokinti... smile.gif sėdėjau greta ir galvojau, kad vien dėl šių akimirkų verta gyventi... wub.gif

bet tos akimirkos baigėsi labai greit.. ir vėl keliai išsiskyrė.. ir vėl aš čia vienui vienutėlė... ir taip skauda.. taip skauda.. verysad.gif bet ne už ką neatsisakyčiau pamatyti jį dar ir dar..

ačiū Kaila už šiltą žodį... Šnekina mane sesuo.. šnekina draugė per skype... niekam nieko neatrašau... pati užsidarau nuo visų kai skauda.. tik čia galiu išsilieti.. nenoriu, kad mane pažįstantys žmonės matytų mane kenčiančią.. nenoriu nieko niekuo apkrauti... susitvarkysiu kažkaip.. puikiai žinau, kad tai tik sunkus vakaras... rytoj bus visai kitaip...
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 15, 18:22)
oj abzoryt kaip gerai suprantu kaip jautiesi..vienatve slegia ir mane..liudna liudna..nesinori jokiu nauju pazinciu-norisi, kad apkabintu tave stipriai stipriai kasnors, kas tave gerai pazista, kad viskas butu kaip seniau..as taip nemegstu permainu, taip nemegstu but viena..net krepsinio ner su kuo paziuret.. verysad.gif

ir rodos jau išmokau būti viena... rodos jau tiek daug nesitikiu iš kitų žmonių... gal tai net ir ne vienatvės baimė.. gal tai tiesiog ilgesys.. nes jau daugiau nei 3 mėn viena.. verysad.gif
nenoriu manyti, kad nemoku būti viena... noriu mokėti būti vienai.. ir labai puikiai šito mokausi.. nes būtent dėl nemokėjimo būti vienai praradau ir jį... verysad.gif daugiau šitos klaidos nepakartosiu... nieko tokio nesimatyti keletą dienų.. visada gali rasti kuo save užimti.. bet mėnesiai.. jie jau pradeda smaugti... verysad.gif

beje.. powepuff.. aš irgi labai sunkiai priimu permainas... daug mieliau tai kas sena ir pažystama... puikiai suprantu tave... console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 15 rugsėjo 2007 - 17:35