Įkraunama...
Įkraunama...

Laisvalaikio leidimas - kursai


As Vilniuje. Gal kokia Burda mokykla yra ar kas panasaus..?
[/quote]


Deka itariu,kad ne. Ten kaip supratau mini privati siuvyklele, kuri sugalvojo papildomai, jeigu susirenka grupe rengti vakarais siuvimo kursus.

P.s. jei rudenisusirinktu grupe tai ir shiais metais darytu, tai kaip ir pasiulymas 4u.gif
Pernai buvo karta i savaite nuo 19 po 2h.
Tai jeika domina galima po biski pradeti koperuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 07 13, 02:19)
O as tai isvis esu nusivylusi musu salyje siulomu kursu asortimentu. Ka galima suaugusiems rasti? Kalbos, masazas, floristika, vairavimas, kompiuteriai na, dar siek tiek idomiau fotografavimo kursai, aerobika. Viskas. Stai, pvz. vokietijoje, Amerikoje, man net seiles varva. Medeliu karpymo, tapymo ant puodyniu, tortu apipavidalinimo, oratoriu, tapymo ant silko... Kooookiu tik nori kursu. Bet juk mes pacios irgi daug ka mokame, gal tikrai reikia pasisakyti, ka kuri mokame ir pabandome pamokinti kitas? As, pvz., moku siuti skiautinius, daryti atvirutes is skiauciu, siuvineti kryziuku, dekoruoti visokius pavirsius servetelemis, su vaikais gaminti visokius rankdarbelius. Tiesa, as nedarau tu dalyku taip jau daznai ir kasdien, bet moketi tai tikrai moku. Aisku, visko galima ismokti ir patiems, prisiskaicius nygu, prisilandziojus internete, bet gi kartu susedus smagiau, o ir neikainojamu patarimu galima isgirsti, be to, is namu istrukti proga.


Labas, ir as ieskau kursu. Noreciau fotografijos ir floristikos. Bet tik del saves. Nenoriu, pvz. kursu, kad foto atelje dirbti ar geliu pardaveja kokiam kioske schmoll.gif . Noriu paprasciausiai ismokti graziu fotografiju pasidaryti is savo seimos gyvenimo ir graziu puoksciu, dovanu paruosimo, apipavidalinimo. Yra tokiu smulkmenu, kad kai parodo, galvoji, kodel pati nesusiprotejau? Visgi reikia profesionalo pagalbos. Gal zinai kur tokius rasti? Ir smagiau butu kolektyve - kiek zmoniu, tiek nuomoniu, tiek patirties ir isradingumo. Galima pasimokyti ir sau pritaikyti. Fantazija nesiskundziu, bet technikos pati ismokti jau, matyt, nesugebesiu. g.gif
Atsakyti
http://www_fotovideo_lt/foto.php
cia foto kursai
Atsakyti
Kaune nuo rugesejo organizuojami shiatsu masazo kursai.
Gal kas zinote ,ar bandete kokie tie masazai? Kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2006 08 18, 12:37)

Aciu.Tikiuosi man pravers.
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2006 08 23, 10:49)
Aciu.Tikiuosi man pravers.


Situs kursus parekomenduosiu vyrui tongue.gif , o as noreciau lankyti interjero dizaino ir floristikos kursus. Nu parasykit kas zino ka nors lotuliukas.gif . Domintu Kaune.
Atsakyti
FLoristikos tai yra dug Kauno dienoj skyrelyje Kviechia mokytis uzmesk aki ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
o gal zinote kokius nors mezgimo kursus Vilniuje? Siaip moku megzti, kazkada mokykloj lankiau bureli, bet jau daug ka pamirsau verysad.gif
Atsakyti
Radau keleta skelbimų, gal ką sudomins, nes lyg užklausimų buvo

"Liubaskas" moko drabužių sukirpimo ir modeliavimo Aksinovos ir Miulerio metodu tel. 8-675-61903

Šiuo telefonu rekomentduoju pasiskambinti ir Vilnietems, nes manes klause ar iš Vilniaus ar Kauno ,tai gal kažkas panašaus yra ir Vilniuje.

Taip pat radau apie floristikos kursus www.rigveda.lt
Atsakyti
O gal kuri girdėjot apie apželdinimo kursus Kaune ? Ar kažką panašaus į aplinkos tvarkymą, visokiausių alpinariumų darymą ir pan. O gal kuri lankėt?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2006 09 13, 12:33)
O gal kuri girdėjot apie apželdinimo kursus Kaune ? Ar kažką panašaus į aplinkos tvarkymą, visokiausių alpinariumų darymą ir pan. O gal kuri lankėt?



nzn ar kaune, bet http://www.rigveda.lt/apzeld.php
Atsakyti
4u.gif Merginos, aš irgi baisiausiai norėčiau į mezgimo kursus. Jeigu ką sužinosite - pasidalinkite info . Esu iš Vilniaus
Atsakyti