Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

man taip ir buvo.jis nemego kai liecia kiti prie jo.tai pabandziau pritaikyti apkabinimus ir bucinius kaip zaidimo forma,tai teko labai pavargti bet dabar neprasideda diena be apkabinimu,bucinuku ir mylavimosi,juk mazyliui reikia daugybe meiles biggrin.gif
Atsakyti
mano mažylei jau beveik 7 mėn, dar nelabai patinka prisiglaust, labai retais atvejais... kaip jūsų mažiukai? nuo kelių mėn pradėjo glaustytis?
Atsakyti
Nepergyvenk, manoji irgi nebuvo labai didelė myla. Maitindama net paglostyti negalėdavau, tuoj paleidžia krūtį ir sukasi atgal, arba galvutę atgal lošia, arba neprigultą rankytę atgal atmesdavo, kad nesiliesčiau kur nereikia. Nešiojant irgi sukdavosi nuo mūsų, tipo parodykite man pasaulėlį margą, kiek aš į tuos tėvus galiu žiūrėti. Ir taip pat man, taip pat tėčiui, nors jo ypač laukdavo. Bet dabar (mums bevei 11 mėn), kai jau visokių nutikimų būna bandant savarnkiškai ką nors nuveikti, tai oi kaip mokam prisiglausti. Ir prisiglaudžia ne tik bėdai nutikus, bet jei ant grindų atsisėdu tai ir šiaip pasiglaustom, mylu mylu padarom tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ir man ir tėčiui. O pats didžiausias mylu mylu būna kai pamato mamą batus besiaunančią mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske nuo 8 menesiu pradejo meiliai glaustytis,mylu mylu wub.gif .Ir buciuot pradejo,visas veidas buna nubuciuotas ir apseiletas lotuliukas.gif ,kartais ir i nosi ikanda lotuliukas.gif .O mylu mylu visada daro kai ant lovos abi gulim ir zaidziam thumbup.gif
Atsakyti
ojei kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif beje as knygoj apie leliukus skaiciau kad kazkodel tipo jei kudikis 7 menesiu nesiglausto, reik gydytojui pranest.. rolleyes.gif tik nesuprantu kodel... g.gif
Atsakyti
as net nebepamenu nuo kada mano mergicka pradejo glaustytis,nes ji visada glausdavosi ir norejo buti apkabinta.O apie bucinius nera net ka kalbeti,esam isbuciuoti visi.Ta prasme ne tik mama ,tetis ir seneliai,bei visi draugai,bet ir visi zaisliukai kas turi nosi ir akis.
Atsakyti
manasis po truputi pradeda myluotis - ir mane ir draugus ir savo drauges buciuoja ir myluoja smile.gif gal kuo daugiau mato tevelius besimyluojacius, tuo anksciau pradeda ir pats juos myluot? net nezinau... bet nemanau kad tai labai beda didele smile.gif jau gal savaite laiko maziukas prasos ant ranku paimt - tiesiog nori patupet pas mane smile.gif o seniau nemego smile.gif
Atsakyti
dukrai nelabai patikdavo glaustytis, vieną kitą kartą pamyluoji ir ji kniaukia, esą paleisk, o sūnus , labai meilus, nuo 8 mėnesių prisiglaudžia prisispaudžia bigsmile.gif toks žmonių tipas, vieniems reikia artumo, kitiems ne schmoll.gif dabar duktė jau 6 metų, bet kaip katinas, ateina tik kada nori ir labai trumpai, gal tie glaustymosi priepuoliai padažnėjo po brolio gimimo, mato, kad jį myluoju ir ji nori,
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 09 06, 17:42)
ojei kaip miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif  beje as knygoj apie leliukus skaiciau kad kazkodel tipo jei kudikis 7 menesiu nesiglausto, reik gydytojui pranest..  rolleyes.gif  tik nesuprantu kodel...  g.gif

Todel, kad kudikio socialine raida yra ne maziau svarbi negu fizine.
Atsakyti
jbs tai mazdaug reik taip suprast kad jei kudikis dar 7men nesiglausto reiskia kad jo socialine raida sutrikus? dry.gif
Atsakyti
Mano mergytė glaustytis pradėjo 8 mėn.Jau moka padaryti myliu,myliu ,vakare prieš miegelį bando mane pabučiuoti į žanduką(apseilėja arba įkanda).Tada mama susileidžia iš laimės. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų turtas irgi nelabai linkęs meilintis blush2.gif , bet nemanau , kad jos raida sutrikusi, tiesiog jai netaip patinka g.gif , na šiomis dienomis, kai labai sirgo, tai tikrai labai glausdavosi, tai su vyru nutarėm, kad gal išmoks myliu myliu daryt wub.gif
Atsakyti