Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas mokykloje

QUOTE(salve123 @ 2008 11 18, 13:38)
Taip paglostė, kad vaikas net į sieną atsitrenkė..

nėr ko stovėt prie sienos, kai kažką spardai biggrin.gif pats kaltas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 18 lapkričio 2008 - 13:52
Beskaitydama patarimus kreiptis į direktorių,į vaikų teises, eiti kalbėtis pas mušeikų tėvus prisiminiau tragediją Jonavoje,kai neištvėrus bendraamžių smurto mergaitė palindo po traukiniu. Kiek atsimenu,jos tėvai bandė viską būtent taip ir spręsti-civilizuotai anot kai kurių. Ar tai buvo veiksminga ? Nes vaikai dabar nebaudžiami,tie smurtautojai tada pamatė,kad nieko jiems negali padaryt ir dar aršiau užsipuolė.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 13:50)

Spardys jūsų vaiką. Patikėkit manim. Ir ne kartą. Kitos mergaitės spardys.

pagyvensim pamatysim.. mirksiukas.gif
as idesiu visas pastangas kad maniske ismoktu tokias isgamas pastatyt i vieta.. biggrin.gif

o jus nesidziaukit..jus medinukui snuki mals irgi ne karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 11 18, 14:31)
kiba ėjo kažkas muštis su vaiku  biggrin.gif

ejo kalbet su mokytoja,ne mustis!!!!!!!!!

QUOTE(Afroditte @ 2008 11 18, 14:31)
teisingai  bigsmile.gif,as tris brolius turejau,bet nesiskusdavau jiems,nes zinojau kaip tam skriaudejui bus nefaina..
...pati uz save kovodavau..uztekdavo karto kiek atmenu ir atstodavo..eidavo ieskoti silpnesniu auku  doh.gif bet tokiu smurtautoju kiek atmenu nebudavo kaip siais laikais...  doh.gif

visuomet tai buvo,kai viresni uzstot gali,niekas nagu nekisa,o kadaryt jai vyresniu nera?
QUOTE(Hmmm... @ 2008 11 18, 14:32)
"Neleisti mušti" vaiko ir pačiam jį mušti yra du skirtingi dalykai. O jei vaiką operuoti reikėjo dėl smurto, tai mažu yra tam atitinkamos institucijos kaip minimum. Ar bandė kas kreiptis? Ar bandė ką nors daryti? Ne, o kam irnesakyk.gif Jei mano vaiką sumuštų iki ligoninės, pirmas mano darbas - informuotos visos atitinkamos institucijos. Bet aišku, ką aš čia. Kam...

bandem ,kalbejom,o cia uz rankos pagautas ir dar sugeba suaugusi pasiust.........
QUOTE(salve123 @ 2008 11 18, 14:46)
Jūs gal vakar iš medžio iškritote. Aprašėte nusikaltimą ir tikitės ko? Ieškote bendrininkų? Čia ką, tik teisininkai pajėgūs į aprašytą nusikaltimą atitinkamai reaguoti, o tie kti eiliniai turi jūs pamokyti kovų meno?

neiskritau,tiesiog MEDINIO postai kaip teisininko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 11 18, 13:52)
Beskaitydama patarimus kreiptis į direktorių,į vaikų teises, eiti kalbėtis pas mušeikų tėvus prisiminiau tragediją Jonavoje,kai neištvėrus bendraamžių smurto mergaitė palindo po traukiniu. Kiek atsimenu,jos tėvai bandė viską būtent taip ir spręsti-civilizuotai anot kai kurių. Ar tai buvo veiksminga ? Nes vaikai dabar nebaudžiami,tie smurtautojai tada pamatė,kad nieko jiems negali padaryt ir dar aršiau užsipuolė.

įdomiausia, kad tada su smurtautojais visas internetas, taip pat ir SM gražuolės, siūlė susidoroti. o dabar... kaltas tėvas, kad pastūmė chuliganą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 18 lapkričio 2008 - 13:57
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 18, 13:52)
o jus nesidziaukit..jus medinukui snuki mals irgi ne karta  biggrin.gif

Jau. Ir aš aiškinausi už ką. Ir sakiau, kad mažai dar gavo. Aiškinomės priežastis, aiškinomės kodėl taip atsitinka...

Buvo ir kitas atvejis - viename būrelyje medinuką pradėjo mušti 3 metais vyresnis. Štai tuomet aš ėjau su tuo vaiku pasikalbėti. Klausiau kodėl jis taip daro. Sakiau, kad jis vyresnis ir mušti jaunesnį nėra jokios garbės. Sakiau, kad jei dar kartą taip bus - kviesiu policiją, eisiu pas jo tėvus ir panašiai. Ir aš tikrai taip būčiau daręs. Bet nebereikėjo...
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 11 18, 13:52)

Tai yra tragedija. Bet mes negalime prisidengti šia istorija, kaip vėliava, ir ja mojuodami daryti nusikaltimus.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 11 18, 13:58)
Tai yra tragedija. Bet mes negalime prisidengti šia istorija, kaip vėliava, ir ja mojuodami daryti nusikaltimus.

reikia laukt kol vaikas nusižudys...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 14:50)

Ką tik grįžau iš medinuko mokyklos. Problemos panašios į šioje temoje aprašomas. Bet aš stengsiuos pakeisti medinuko elgesį, aptarėm su mokytoja ką turėtų daryti ji. Imsiuos ir dar kai ko... Ir viskas kada nors pasikeis.

geras poziuris cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 13:55)
bandem ,kalbejom,o cia uz rankos pagautas ir dar  sugeba suaugusi pasiust.........

Bandėt ar kreipėtės oficialiai? Kalbėjot su kuo? Tik su auklėtoja ir direktoriumi? Su tų vaikų tėvais? Su pareigūnais? Matot, jis pasiuntė, Jūsų vyras už tai (ir ne tik) "vožtelėjo" - skirtumas yra? Aš nesakau, kad nesuprantu, aš suprantu, kad nesusivaldė, tačiau to pateisinti negaliu. Jei to vaiko tėvai kreiptųsi į policiją, patikėkit, kaltas būtų Jūsų vyras, o ne vaikas, kuris jį "pasiuntė". negi iš tiesų to norite?

Kalbėkit su savo vaiku, ieškokit jame stiprybės pasipriešinti, galų gale - užrašykit į savigynos būrelį, stiprinkit jį fiziškai ir morališkai. Jei labai blogai, galbūt jis norėtų tuo pačiu ir mokyklą pakeisti? Iki pilnametystės dar daug laiko, o apsiginti ir apginti savo nuomonę jam vis tiek reikės išmokti. Padėkit jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 11 18, 13:59)
reikia laukt kol vaikas nusižudys...

Jūs pati vaikų turit? Kiek pamenu - ne. Jei turėsit ir jūsų vaikas suduos bendraamžiui, o jį už tai sumuš to vaiko tėvas ar motina - giedosite visiškai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 13:57)
Bet nebereikėjo...

aciu dievui
o jei kita karta nepades nei kalbos ,nei policija,nei STT biggrin.gif
ir jei medinukas gris suluosintas,o jei nebegris... (tpfu tpfu tpfu)..neduok dieve..

zinot ka jausit...visa gyvenima grauzit save..uz ka?? atsakykit pats sau uz ka?

as nesakau kad reik eiti ir musti vaikus...
as kalbu apie tai kad negalima to pateisinti...jokiu budu ir nuleist ne vieno karto siaip...niekada schmoll.gif iskart imtis kazko...

zmones supranta zmoniu kalba,bet kartais su gyvuliukais kalbet reikia gyvuliskai..
Atsakyti