Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas mokykloje

QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 13:59)
geras poziuris cool.gif

O gyventi reikia mokytis... Sutarti su kitais reikia mokytis. Išgyventi gaujoje reikia mokytis. Ir būtent dabar. Niekas nesisprendžia per vieną dieną. Abejoju, kad jūs pakeisit pasaulį. Jei jūsų vaiko nebemuš šioje mokykloje, tai muš kitoje. Muš kieme, būreliuose... Ir vaikas turi išmokti išgyventi.
Atsakyti
bet jus skirkit ax.gif
kur tu zinai ,kad skriaudzia tas ir tas,gali eiti aiskintis ir su tevais ir su direktoreis
o kur tu matai kaip ,tai vyksta savo akimis cia ir dabar
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 18, 14:02)
aciu dievui
o jei kita karta nepades nei kalbos ,nei policija,nei STT  biggrin.gif
ir jei medinukas gris suluosintas,o jei nebegris... (tpfu tpfu tpfu)..neduok dieve..

zinot ka jausit...visa gyvenima grauzit save..uz ka?? atsakykit pats sau uz ka?

as nesakau kad reik eiti ir musti vaikus...
as kalbu apie tai kad negalima to pateisinti...jokiu budu ir nuleist ne vieno karto siaip...niekada  schmoll.gif iskart imtis kazko...

zmones supranta zmoniu kalba,bet kartais su gyvuliukais kalbet reikia gyvuliskai..

Gal ir graušiu. Gal... Bet niekas neturi teisės mušti mano sūnaus. Niekas. Vaikai gali susimušti, bet dėl to kalti tėvai. Jei reikia - aš galiu duot į nosį to vaiko tėvui, jei jau nieko kito nebeišeina padaryt. Aš galiu į kitą miestą išvažiuot, arba vaiką namie mokint. Bet joks suaugęs žmogus neturi teisės mušti mano vaiko.

Jei jūsų mergaitę kokią teta papurtys, nes jai pasirodys, kad blogai daro - ką darysit?

Man dažnai jūs atrodote iš gyvulių tvarto... Bet stengiuosi su jumis bendrauti žmogiškai.
Atsakyti
oi susipainuojau ta šita temą jau 2 temose bendraujama? blink.gif aš tai čia čia apie tai rašau
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 14:03)
o kur tu matai kaip ,tai vyksta savo akimis  cia ir dabar

Už parankės į direktoriaus kabinetą ir reikalauji pasimatymo su vaiko tėvais arba policijos pareigūnais (priklausomai nuo situacijos). Daug lengviau išsireikalauti, kai viskas vyko "prieš akis", nei kai žinai, kad "galimai galėjo vykti".
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 14:03)
bet jus skirkit ax.gif
kur tu zinai ,kad skriaudzia tas ir tas,gali eiti aiskintis ir su tevais ir su direktoreis
o kur tu matai kaip ,tai vyksta savo akimis  cia ir dabar

Dar kartą kartoju - mano sūnus tokio pat amžiaus. Ir aš labai gerai žinau tokias muštynes, kokio kūno sudėjimo yra dešimtmečiai... Ir labai gerai įsivaizduoju vaizdelį, kai suaugęs vyras smogia tokiam pypliui per nugarą ir trenkia į sieną. Esu tikras - šaukdamas...

Pasakykit prašau - to vaiko tėvai parašė pareiškimą policijai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 14:05)
Bet niekas neturi teisės mušti mano sūnaus.

butent.maniskes irgi... niekas bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 14:07)
Dar kartą kartoju - mano sūnus tokio pat amžiaus. Ir aš labai gerai žinau tokias muštynes

o kodel tavo medinukas musasi?? arba gauna i pats?? g.gif problemiskas ar siaip uzguitas??? ar tai kad jis grista sumustas-tavo pasididziavimas???
nu juk vyra puosia randai,melynes,vyrui skustis nevalia,o jau ka sakyti jei verktu doh.gif

pateisini smurta tarp vaiku???

Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 13:09)
jai  musa duok atgal,nemanau kad cia superinis auklejimas

Jei muša, pakviesk stipresnį, kurs duos už tave - toks auklėjimas Jums atrodo priimtinas, kaip suprantu g.gif

QUOTE(laumir @ 2008 11 18, 13:46)
jai dar atitraukus smurtautoja,gauni frase................i veida ir visai pratrugtum

Žinoma, dešimtmečio žodis "užmušė" suaugusiojo sveiką protą ir savitvardą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 18, 13:49)
laumir parašyk kurioj būtent mokykloj nenori čia gali i až nes mes dabar Kaune gyvenam ir kaune vaikas keliaus į mokyklą tai suprask lb aktuali temą...

na o dabar kaip tavo vaikas toliau lanko ta mokyklą? ta pačia klase? kaip reikalai? kaip jis pasikeitė? duoda atgal ?

nežinau kur čia gaučiau atsakymą tai iš kitos tos pačios temos įdėsiu savo klausimus čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 13:50)
Tokiame amžiuje veikia ne fizinė jėga. Būk stiprus ir niekas tavęs nelies.

Medini, ar vakar gimęs esate? Nejaugi dar burtažodžiais tikite?

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 18, 14:10)
1. butent.maniskes irgi... niekas  bigsmile.gif
Papildyta:

2. o kodel tavo medinukas musasi?? arba gauna i pats??  g.gif problemiskas ar siaip uzguitas??? ar tai kad jis grista sumustas-tavo pasididziavimas???
nu juk vyra puosia randai,melynes,vyrui skustis nevalia,o jau ka sakyti jei verktu  doh.gif

3. pateisini smurta tarp vaiku???

1. Mhm... O jei teta papasakos, kad jūsų mergaitė kitai mergaitei už plaukų patempė?
2. Ne, aš jokiu būdu tuo nesididžiuoju. Man tai šiuo metu labai opi problema, kaip sakiau ką tik grįžau iš mokyklos... Problema yra. Ją reikia spręsti. Klausimas - kaip?
3. O jūs pateisinate žemės drebėjimus? Ne, nepateisinu, tai yra blogis. Ir ką dabar? Galiu medinuką uždaryti tarp keturių sienų iki kol aš numirsiu. Padės?
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2008 11 18, 14:13)
Medini, ar vakar gimęs esate? Nejaugi dar burtažodžiais tikite?

Žinot... mano gyvenime buvo toks laikas, kai mano fizinis vystymasis atsiliko nuo bendraamžių. Buvau smulkesnis. Ir mane pradėjo skriausti. Ką aš dariau? Turėjau 10 kg skridinį, nuo brolio štangos. Tai aš tą skridinį kasdien pakeldavau 100 kartų. Pradžioje sugebėdavau iš karto iškelti tik 5 kartus, po to 10, bet per dieną turėjau pakelti 100 kartų. Po dviejų mėnesių aš daviau atkirtį stipriausiam klasės berniukui. Bet aš puikiai prisiminiau tą jausmą, kai tave skriaudžia. Todėl nutraukdavau muštynes ar užsistodavau už kitą. Tapau lyderiu. Visa tai įvyko per kokį pusmetį. Po to, aišku viskas vėl keitėsi, bet šią pamoką aš prisimenu iki šiol...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 18, 15:13)
1. Mhm... O jei teta papasakos, kad jūsų mergaitė kitai mergaitei už plaukų patempė?
2. Ne, aš jokiu būdu tuo nesididžiuoju. Man tai šiuo metu labai opi problema, kaip sakiau ką tik grįžau iš mokyklos... Problema yra. Ją reikia spręsti. Klausimas - kaip?
3. O jūs pateisinate žemės drebėjimus? Ne, nepateisinu, tai yra blogis. Ir ką dabar? Galiu medinuką uždaryti tarp keturių sienų iki kol aš numirsiu. Padės?

Su gamta nepasikalbėsi( dėl žemės drebėjimų)...Su vaiku bent pabandysi pasikalbėti , ką Jūs ir darote.
Atsakyti