Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

Nu Brigita labai gražiai atrodo labai graži suknele atrodo neaprikaištingai matosi,kad viskas buvo super thumbup.gif kukliai,bet gražiai patiko man Brigitos nuotraukytes thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=SANTA,2008 08 19, 20:22]
user posted image

kazkoks siaubas blink.gif ,galva kaip apibintuota doh.gif
[/quote
pirma mintis šovusi į galvą,kai atverčiau žurnalo puslapį siaubaskas jai,galva apibintuota doh.gif dar tie jojikės parėdai blink.gif jaunikis tai visai prie jos nederėjo schmoll.gif beje,jis labai šaunus žmogus,ko negalėčiau apie ją pasakyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(karolina18 @ 2008 08 23, 09:38)
Nu Brigita labai gražiai atrodo labai graži suknele atrodo neaprikaištingai matosi,kad viskas buvo super thumbup.gif kukliai,bet gražiai patiko man Brigitos nuotraukytes thumbup.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif labai simpatiška pora wub.gif kuklu,paprasta,bet atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 08 23, 02:14)
Tikrai Brigita su Laimonu labai puikiai atrodė  thumbup.gif  Viskas buvo labai subtilu, ne per daug ekstravagantiška - tas ir žavi  smile.gif

drinks_cheers.gif paprastume ir slypi visas grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florra @ 2008 08 21, 11:45)

man tai jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 19:14)
Del subtilumo gal is dalies ir sutikčiau, bet kad kuklu tai tikrai ne  schmoll.gif

o as manau kad kuklu, nes zmones, kurie gali sau leisti tikrai daug (pvz. svesti pilyje su simtais sveciu, zirgais, karietom ir t.t.) nutare svesti dviese wub.gif
o kad karibuose, tai jau baisiai cia prabangu? paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.
uz tokia suma laisviausiai gali i karibus nuvaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 08 23, 14:34)
paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Brigita tai man tradicinė nuotaka,niekuo labai nepasižymėjus, o kad graži,tai jau įsitikinom bežiūrėdami tv pagalbą. ale ot kokia slapukė,niekam nieko nesakiusi susituokė 4u.gif kalbant apie Eglę,tai net neabejoju,kad vestuvinė suknė jai net lb patiko. šiandien atsitiktinai žiūrėjau per LNK "saulėno gimtadienio" koncertą,kur vedėja buvo eglė su valinsku. ir žinokit jos rūbas buvo praktiškai atitikmuo šiam vestuviniam apdarui doh.gif vadinas pamačius kokią "staigmeną" jai paruošė Indra,galima įtart,kad to ir buvo tikėtasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 08 17, 01:40)
kaip graziai abu atrodo  bigsmile.gif

man jaunoji irgi graziai atrode
bet man atrodo kad ji vyresne uz ji g.gif
matos veidas ne jauna jau toks
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 08 23, 16:34)
o as manau kad kuklu, nes zmones, kurie gali sau leisti tikrai daug (pvz. svesti pilyje su simtais sveciu, zirgais, karietom ir t.t.) nutare svesti dviese  wub.gif
o kad karibuose, tai jau baisiai cia prabangu? paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.

drinks_cheers.gif vestuves Karibuose dar netgi ir pigiau iseina, nei vestuves Lietuvoj lotuliukas.gif Mes tuokemes Karibuose, su viskuo isleidome 17 tukst. Ir turime nuostabu atsiminima, o ka Lietuvoj galima ispudingo ir isimintino padaryti uz 17 tukst???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauska: 26 rugpjūčio 2008 - 09:37
QUOTE(Lauska @ 2008 08 26, 11:37)
drinks_cheers.gif  vestuves Karibuose dar netgi ir pigiau iseina, nei vestuves Lietuvoj  lotuliukas.gif Mes tuokemes Karibuose, su viskuo isleidome 17 tukst. Ir turime nuostabu atsiminima, o ka Lietuvoj galima ispudingo ir isimintino padaryti uz 17 tukst???

o karibuose sustikuokus, santuoka galioja lietuvoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 26, 12:39)
o karibuose sustikuokus, santuoka galioja lietuvoje? g.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 08 21, 14:38)

Oj kaip as noreciau tokiu vestuviu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti