Nu Brigita labai gražiai atrodo labai graži suknele atrodo neaprikaištingai matosi,kad viskas buvo super
kukliai,bet gražiai patiko man Brigitos nuotraukytes
[quote=SANTA,2008 08 19, 20:22]

kazkoks siaubas
,galva kaip apibintuota 
[/quote
pirma mintis šovusi į galvą,kai atverčiau žurnalo puslapį siaubaskas jai,galva apibintuota
dar tie jojikės parėdai
jaunikis tai visai prie jos nederėjo
beje,jis labai šaunus žmogus,ko negalėčiau apie ją pasakyti 
Papildyta:
labai simpatiška pora
kuklu,paprasta,bet atrodo
kazkoks siaubas
[/quote
pirma mintis šovusi į galvą,kai atverčiau žurnalo puslapį siaubaskas jai,galva apibintuota
Papildyta:
QUOTE(karolina18 @ 2008 08 23, 09:38)
Nu Brigita labai gražiai atrodo labai graži suknele atrodo neaprikaištingai matosi,kad viskas buvo super
kukliai,bet gražiai patiko man Brigitos nuotraukytes

QUOTE(rozinee @ 2008 08 23, 02:14)
Tikrai Brigita su Laimonu labai puikiai atrodė
Viskas buvo labai subtilu, ne per daug ekstravagantiška - tas ir žavi 
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 19:14)
Del subtilumo gal is dalies ir sutikčiau, bet kad kuklu tai tikrai ne 
o as manau kad kuklu, nes zmones, kurie gali sau leisti tikrai daug (pvz. svesti pilyje su simtais sveciu, zirgais, karietom ir t.t.) nutare svesti dviese
o kad karibuose, tai jau baisiai cia prabangu? paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.
uz tokia suma laisviausiai gali i karibus nuvaziuoti.
QUOTE(gala @ 2008 08 23, 14:34)
paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.
Brigita tai man tradicinė nuotaka,niekuo labai nepasižymėjus, o kad graži,tai jau įsitikinom bežiūrėdami tv pagalbą. ale ot kokia slapukė,niekam nieko nesakiusi susituokė
kalbant apie Eglę,tai net neabejoju,kad vestuvinė suknė jai net lb patiko. šiandien atsitiktinai žiūrėjau per LNK "saulėno gimtadienio" koncertą,kur vedėja buvo eglė su valinsku. ir žinokit jos rūbas buvo praktiškai atitikmuo šiam vestuviniam apdarui
vadinas pamačius kokią "staigmeną" jai paruošė Indra,galima įtart,kad to ir buvo tikėtasi
QUOTE(Joa @ 2008 08 17, 01:40)
man jaunoji irgi graziai atrode
bet man atrodo kad ji vyresne uz ji
matos veidas ne jauna jau toks
QUOTE(gala @ 2008 08 23, 16:34)
o as manau kad kuklu, nes zmones, kurie gali sau leisti tikrai daug (pvz. svesti pilyje su simtais sveciu, zirgais, karietom ir t.t.) nutare svesti dviese
o kad karibuose, tai jau baisiai cia prabangu? paskaiciuokite kiek vestuvems isleidzia jaunavedziai: net iki 30 ar 40 tukst.
QUOTE(Lauska @ 2008 08 26, 11:37)
o karibuose sustikuokus, santuoka galioja lietuvoje?
QUOTE(Ledi @ 2008 08 26, 12:39)
taip