Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

thumbup.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 10, 12:03)
Šeštadienį Vilniaus Bernardinų bažnyčioje susituokė dizainerė Daiva Urbonavčiūtė ir Skomantas Janonis.

ooo geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 10, 14:07)
thumbup.gif
ooo geras thumbup.gif

Nu jo visai netiketai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 10, 09:03)
Šeštadienį Vilniaus Bernardinų bažnyčioje susituokė dizainerė Daiva Urbonavčiūtė ir Skomantas Janonis.

Nesimato viso suknios vaizdo, bet siaip uzmetus aki ir nezinodama, kad cia garsi dizainere, pasakyciau,kad zmogus is didelio rasto isejo is krasto ir pasisiuvo vestuvine suknele is mociutes turginiu uzuolaidu.
Pardon, gal pamacius bendra vaizda kitaip patrodytu
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm

user posted image
Atsakyti
Bateliai grazus. Suknute kai kuriose nuotraukose gal ir idomiai atrodo, bet pilno vaizdo nera niekur. Tose nuotraukose, kur matosi, man vistiek nepatinka - nefotogeniska suknele ir tiek. Originali - taip, bet nefotogeniska. Arba bent ne sitose nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Realybės šou „Holivudas“ dalyvė atlikėja Diana su draugu Viliumi sausį slapta susituokė svečioje šalyje, į kurią ketina dar ne kartą grįžti.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 02 25, 00:20)
Bateliai grazus. Suknute kai kuriose nuotraukose gal ir idomiai atrodo, bet pilno vaizdo nera niekur. Tose nuotraukose, kur matosi, man vistiek nepatinka - nefotogeniska suknele ir tiek. Originali - taip, bet nefotogeniska. Arba bent ne sitose nuotraukose smile.gif

Aš taip pat manau drinks_cheers.gif

Kartais atrodo, kad dizaineriai kitus gražiau rengia nei save...(na čia mano tokia nuomonė)
Gal Žilėnienė dar moka ir save papuošt g.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 01 28, 19:57)
Vlados Musvydaites vestuves...
O turim pagaliau ir izymybiu vestuves saltuoju periodu... 4u.gif

kai kurie įvykiai (pvz kaip vaikiukas) paskubian vestuves,tai ir šaltuoju metu jų pasitaiko biggrin.gif
Bet iš esmės gražiai moteris atrodė
Papildyta:
QUOTE(activ @ 2008 03 13, 18:27)

kuklu ir gražu smile.gif
Atsakyti
dar keletas foto:
user posted image
user posted image

Jaunikio apranga tai nei siokia, nei tokia blink.gif Labai kasdieniska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo activ: 14 kovo 2008 - 20:44
Jaunoji tai simpatiskai atrodo, bet jaunikis labai jau kasdieniskai g.gif
Atsakyti
2008 kovo 14 d. aukso žiedus sumainė dainininkai "patrulis" Algirdas Radzevičius ir "bloga mergaitė" Milisandra Kvaraciejūtė
user posted image
user posted image
daugiau nuotraukų čia
Atsakyti