Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

na pas mus tai salta, ne sezonas jau... bet kodel uzsieny baigesi sezonas vestuviu? g.gif juk ten pastoviai silta rolleyes.gif
Atsakyti
kaip jums ta Pronina? blink.gif

oi oi pronina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 15 lapkričio 2007 - 14:06
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 14:02)
kaip jums ta Pronina?  blink.gif

doh.gif fool.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 11 15, 14:06)

jaučiu, laida gerulius reitingus turės lotuliukas.gif
nors suknelė tai man visai nieko, tokia erotiška. pati nebūčiau drįsusi vilktis, nors dar ir dabar, kalbant labai objektyviai, esu daug gražesnė ir jaunesnė už ją nail.gif
Atsakyti

oi oi pronina...

hihihi.gif jau ne pirmą kartą nustebina doh.gif gal jau net ir nestebina.
Atsakyti
Man ji toj antroj nuotraukoj taip kaip vyras atrodo (geriausiu atveju transvestitas) - jau taip baisiai blink.gif Ir tas dirbtinis negrumas visai nepuosia jos, saiko moterelei Dievas pagailejo doh.gif Gerai kad dar figura pakenciama, nors krutine tai taip neblogai kalatuoja g.gif Nezinau, gal cia kam drasu, gal seksualu, bet man tai daugiau mandrumu ir blogu skoniu viskas kvepia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 15 lapkričio 2007 - 15:14
QUOTE(Takje @ 2007 11 15, 15:11)
Man ji toj antroj nuotraukoj taip kaip vyras atrodo (geriausiu atveju transvestitas) - jau taip baisiai blink.gif 

drinks_cheers.gif ji man visur taip atrodo, kiek jos nuotraukų esu mačiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 15:15)
drinks_cheers.gif ji man visur taip atrodo, kiek jos nuotraukų esu mačiusi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ai bet kai pagalvoji gerai kad tokiu zmoniu yra tai yra kur akis paganyt ir is ko pasijuokt biggrin.gif Nors as kai pirma kart pamaciau ta nuotrauka kur ji pasilenkus tai galvojau kad cia siaip kokia pakvaisus amerikiete, gi pasauly visokiu keistenybiu buna lotuliukas.gif bet kad tai cia - musu puritoniskoj lietuvelej, tai nei uz ka nebuciau pagalvojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 15 lapkričio 2007 - 15:23
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 15:02)

oi oi pronina...

laugh.gif doh.gif hah.gif hah.gif hah.gif
galejo jau kazka ir kuklesnio apsirengti. cia gavosi: nei nuoga nei apsirengusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 15, 15:02)

oi oi pronina...

fool.gif fool.gif swoon.gif hihihi.gif o tu siaube...
Atsakyti

oi oi pronina...

na ji jau ne pirma karta pasireiskia savo apranga lotuliukas.gif bet is snukelio tai neblogai atrodo, jai kazkur 40 su kazkiek...neblogai
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...93621365&view=4
biggrin.gif

ot varna smile.gif jau cia visos apsnekejusios o kas kaip is menulio iskritus ... matyt taip apsalau nuo jos grozio, kad kol atsigavau.... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o stai kaip ji atrodo 'oficialiai' (pudelis biggrin.gif

http://www.advoco.lt...t...=2127&lang=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mg*: 15 lapkričio 2007 - 22:04