Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žvėryno gimnazija

QUOTE(receptaine @ 2010 09 02, 15:25)
Sveiki,

Gal galetumete parasyti nuomones apie mokytojus? Lietuviu kalba - Pilipaviciene, anglų k. - Amosova, matematika - Sudvojiene, istorija - Julius Alekna, informatika - Bandaleviciute ir Naviene.
Turiu itarimu, kad su matematike - ne kas..... o tai liudina. Ypac, jei penktoje klaseje, kai pagrindai dedami.

Is anksto dekoju uz info:)
Papildyta:
Jurga, o kurioje klaseje taviskis? Maniskis irgi penktoje, irgi pirmoji diena, bet grizo visas pilnas ispudziu ir energingai nusiteikes. Tik matematike mokytoja neliko apzavetas - sake, kad pensijinio amziaus mazdaug.
Del pietu, matomai, bus problematiska. Kiek supratau tiems penktokams i valgykla pakliuti sudetinga - dickiai viska valdo. Buvo kazka isimetes uzkasti extra atvejui, bet ir grizo su tuo paciu maistu. Nei suvalge, ka turejo, nei nusipirkti kazko priejo. Kiek girdejau - del maisto - lyg ir neblogas buna. Gal ir verta pagalvoti del ispirkimo. Mes pirma menesi nutareme "prazonduoti" situacija:)
O del spinteliu - ju nera nei is ko perpirkti dabar. Tie, kurie isejo, jau viska isdalino, tiksliau, perpardave, mano ziniomis. Taigi, belieka tik hanteliukais padirbeti musu jaunimui, kad pajegtu ta manta, kuria reikia, tasytis su savim.

Mano 5d, ispudziu irgi pilnas, sake daug uzduota, o matematike, tai turbut musu aukletoja, Medisauskiene Regina. Sake, kad LABAI griezta mokytoja. O del maitinimo, reiks paklausti Zverynieciu mergikiu, kaip kas ten valdo. Bent jau situacija zinos realia...
Ir dar, kaip su rubine? Ar saugu ten palikti rubus (aisku, be vertingu daiktu). Dabar kol striuke plona, isideda i kuprine. Bet siandien taip pila, kad ji slapia buvo, kaip ja nesiojosi net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2010 09 02, 16:35)
Mano 5d, ispudziu irgi pilnas, sake daug uzduota, o matematike, tai turbut musu aukletoja, Medisauskiene Regina. Sake, kad LABAI griezta mokytoja. O del maitinimo, reiks paklausti Zverynieciu  mergikiu, kaip kas ten valdo. Bent jau situacija zinos realia...
Ir dar, kaip su rubine? Ar saugu ten palikti rubus (aisku, be vertingu daiktu). Dabar kol striuke plona, isideda i kuprine. Bet siandien taip pila, kad ji slapia buvo, kaip ja nesiojosi net nezinau...

Mano 5e. Matematike ne ta. Jusu gal ir griezta (man patiktu), o Sudvojiene tai ne koki ispudi paliko. Bet tai pirmas vaiko ispudis. Gal jis klaidingas. Tikekimes, kad taip ir yra.
Del rubiniu - tai jos per pamokas rakinamos. Yra rubininke. Nemanau, kad vaikui reiketu tampytis striuke, o ypac slapia....
Atsakyti
Sudvojiene juokinga tokia...
siaip nelabai gerai pazystu, bet man nelabai kokia atrodo...
pvz karta per kontrolini liepe rasyti ir skaiciavimus ant lapelio. taip ir padariau, tik pas mane jie jau su sprendimais beveik susiliejo, tai nubraukiau, kad atsiskirtu (bet mates vistiek, kad ten skaiciuota), tai gavau 7 o ne 10/9, nes tipo "sprendimu nera". Ir siaip keistoka jos vertinimo sistema... Na ir pati mokytoja keista. kai tik pavaduot ateina, puse bedos, bet jei visa laik butu, jauciu ne kas ne kas butu...

rubinese striukes palikt tikrai saugu. esu kelis kartus netycia ir su raktais ar telefonu palikus, bet visada randu. sketi irgi ten kabinu. ;D
Atsakyti
baigiau zveryne dvylikta kalse smile.gif mokiaus 2 metus smile.gif siaip pakanakamai stirpi mokykla. priema ir is kitu rajonu, bet jei turi seseru ar broliu. taip as patekau. bet kiti klause, kaip as patekau be kysio. sako, kad direktore jama kysius, kad pereitu i ju shule. bet man su tuo nesusiteko susidurt, nes mokesi sesuo, o mano vidurkis buvo 7 su kazkiek. perejau 11kl
Atsakyti
Dar klausimelis,
tai etikos neapsimoka lankyti???? Pas mus etikos mokytoja Laura Martinkiene (berods). Nesinori vaikui is karto nora atmusti del mokytojos...
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2010 09 06, 11:06)
Dar klausimelis,
tai etikos neapsimoka lankyti???? Pas mus etikos  mokytoja Laura Martinkiene (berods). Nesinori vaikui is karto nora atmusti del  mokytojos...

As nelankyciau, nebent kita mokytoja destytu...
Atsakyti
Sveiki,

Esu be galo patenkinta, kad savo vaika leidau i Zveryno gimnazija. Grazu ziureti, kaip puikiai viskas buvo "sustyguota" penktu klasiu teveliu susirinkimo metu.
Pagarba mokyklos direktorei, kuri tikraja to zodzio prasme, yra tikra vadove. Ne vienos mokyklos dirktorius turetu ko pasimokyti is Zveryno gimnazijos direktores. Pagarba visam mokyklos kolektyvui, dirbanciam su musu jaunimu thumbup.gif
Visokeriopos sekmes, entuziazmo ir, aisku, sveikatos visam Zveryno gimnazjos kolektyvui 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Linkiu, kad jusu nuomone nepasikeistu iki pat 12kl. : D
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 09 10, 14:52)
biggrin.gif
Linkiu, kad jusu nuomone nepasikeistu iki pat 12kl. : D

Aciu uz palinkejimus. Nelinkusi idealizuoti visko, taciau noretusi tiketi, kad bent didziaja dali mokslo metu, likusiu iki 12 kl. nereiketu nusivilti.
Atsakyti
Pirktume spintelę už Jūsų nurodytą kainą. Rašykite į AŽ. Dėkoju.
Atsakyti
Sveiki visi, as dara vasara klausia kaip mokykla, kaip sventinimas, kaip spinteles ir kaip mokytojai, bet dabar pati einu jau i sia mokykla beveik menesi, ir tikrai nesigailiu kad cia mokausi. Mokytojai tikrai spaudzia, bet gal ir gerai, jug egzaminam ruostis tai reikia. O siaip tai kas cia sedi is vyresnioku ar mamos kuriu vaikai turi spinteles tai parasyskit zinute, susitarsim del kainos, nes labai spintele reikalinga smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Pirksiu spintele. Lauksiu pasiulymu i AZ.

P.S. Labai laukiu...
Atsakyti