Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žvėryno gimnazija

As ir is Zveryno. Bandysiu stoti i liceju... bigsmile.gif Jei pavyks tai spintele reiks kazkam parduoti, dar visai nauja. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, aš pati galvoju pereiti į gimnaziją. Kadangi mano dabartinę mokykla greit padarys tik iki 10 klasių. Šiuo metu mastau apie Žveryną. Gal kas galite papasakoti kokios galimybes ten pakliuti? Nes esame mes iš kito rajono. Beja kokie ten mokytojai? smile.gif
Atsakyti
Na, kuo geresni pazymiai, tuo geriau, taciau jei ir ne itin geri, yra labai didele tikimybe patekt. Tik labai skelbiama, kad su blogais pazymiais nepriims, bet, bent jau pas mus, naujokai dazniausiai ir buna visokie penketukininkai sesetukininkai...
mokytoju yra visokiu, ir idiotu, ir labai geru... : )
Atsakyti
O kaip ten del tu spinteliu? Kaip jas nusipirkti? Kiek jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Smile123 @ 2010 09 28, 17:34)
O kaip ten del tu spinteliu? Kaip jas nusipirkti? Kiek jos kainuoja?

kainuoja dazniausiai turbut ~40-60 LT (zodziu, kaina sutartina - kaip susitari su parduodanciu mokiniu).
Galima pasiklausinet vyresniu mokiniu gal kas parduoda, arba skelbima pamatysi
Atsakyti
Dekui labai uz informacija.
O gal ka zinote ir apie Minties gimnazija?
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 07 20, 21:10)
o taip. prisiminiau.
JI nesvietiskai griezta per pamokas buna. Be proto griezta. Rekia labai...  doh.gif  Mums kai ji pavaduoja Patamsienę, labai nelinksma būna... unsure.gif

O man kaip tik ji labai gera mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MissSixteen* @ 2010 11 05, 18:04)
O man kaip tik ji labai gera mokytoja thumbup.gif

as ir nesakiau, kad bloga
Atsakyti
Skaitau jūsų temą ir nesuprantu, kas čia per biznis su tom spintelėm blink.gif kodėl jų nėra tiek, kiek mokinių? ir kodėl jas parduoda mokiniai? jos nėra mokyklos nuosavybė? tai galima išsinešti kaip atsiminimą namo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 11 12, 23:29)
Skaitau jūsų temą ir nesuprantu, kas čia per biznis su tom spintelėm  blink.gif  kodėl jų nėra tiek, kiek mokinių? ir kodėl jas parduoda mokiniai? jos nėra mokyklos nuosavybė? tai galima išsinešti kaip atsiminimą namo?  lotuliukas.gif

nelabai issinesi, nes jos "suklijuotos" po 8 berods biggrin.gif
Bet teoriskai issinest galima biggrin.gif juk mes patys jas pirkom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chr.: 12 lapkričio 2010 - 23:35
QUOTE(Mazule @ 2010 11 12, 23:29)
Skaitau jūsų temą ir nesuprantu, kas čia per biznis su tom spintelėm  blink.gif  kodėl jų nėra tiek, kiek mokinių? ir kodėl jas parduoda mokiniai? jos nėra mokyklos nuosavybė? tai galima išsinešti kaip atsiminimą namo?  lotuliukas.gif

Jos nėra mokyklos nuosavybė.Jos yra mokinių,kurie jas nusipirko.
Atsakyti
ffv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sodas: 06 gruodžio 2010 - 15:01