Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žvėryno gimnazija

Ir aš pirkčiau spintelę smile.gif Lauksiu pasiūlymų až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incognito: 07 birželio 2011 - 10:30
Sveiki. Pagalvojau, gal kam pravers mano asmeninė patirtis, besimokant šioje gimnazijoje. Dabar būsiu dvyliktokas. Kai atėjau į šią mokyklą vienintelis dalykas palikęs įspūdį buvo mokykla (pastatas). Kažkiek priminė Černobylio pastatus: apgriuvę, aptrupėję. Baisu... Mokytojai pusė velnio. Gavau ,mano galva, beprotiškai gerą lietuvių kalbos mokytoją, Sigitą Milisevičiūtę. Jokio vaikų skirstymo (bent man taip atrodo), vokiška tvarka (griežta ir preciziška), na, ir ,aišku, puikus sugebėjimas išaiškinti. Deja, mane ji mokė tik vienerius metus. Matematikos dėstymo lygis šioje mokyloje apytikslai tragiškas. Iš nuogirdų (manau teisingų smile.gif ) žinau tik, kad mokytoja Rimantė Bukauskienė yra verta matematikės vardo. Na, judam prie anglų kalbos. Uh... Nemėgstu jos. Manau, kad kalbas žmogus turėtų laviti savarankiškai svetimose šalyse. Nukrypau šiek tiek biggrin.gif. Taigi eilinį kartą viskas priklauso nuo sekmės. Galiu išskirti dvi mokytojas: Aidą Stasiulaitytę, Ingą Miliukaitę. Kaip asmenybės beprotiškai skiriasi, tačiau jas sieja puikus mokytojavimas. Dėl istorijos... Trečia pagal įdomumą pamoka biggrin.gif. Mokytoja Sabaliauskienė informacijos šulnys, deja, retas turi noro jos įsiklausyti, ypač kai pati mokytoja nėra labai linkusi kitus drausminti. Tad vėl viskas viskas priklauso nuo mokinio motyvuotumo. Fizika... Pati nemėgstamiausia pamoka... Šiurpas krečia kaip neįdomu per tas pamokas būdavo. Visgi paradoksas - būtent fizikos egzaminas šioje mokykloje išlaikomas geriausiai (70- +90 proc.). Mane mokė O. Kavaliaskas kaip mokytojas geras, bet kaip asmenybė užknisdavo juodai (turbūt mane vieną biggrin.gif ). Gal dėl mano tiesumo, netaktiškumo nežinau... Žodžiu, čia atvejis kai asmenybės "nesueina". Na, būtų gėda nepaminėti vienintelio eksperto mokykloje, Adomėno. Žodis EKSPERTAS turėtų kalbėti pats už save. Biologija. Krūvos apgailėtinų mokytojų ir tik vieną galėčiau išskirti: Kančiauskienė. Visa laimė, jog ji ima visus pasirinkusius biologiją A lygiu (pvz. mane smile.gif ). CHEMIJA. Dievinu šį dalyką, bet ne tai kas dėstoma per pamokas, nes mokytojai tikrai nėra ypatingi ir duoda tik tai kas privaloma. biggrin.gif būčiau pamiršęs. "Gerbbiamoji" Nomeda Atstopaitė (chemikė) . Pedagogo antonimas. Skirstantis mokinius, "pasikėlusi", netaktiška, nesugebanti dorai visko išaiškinti. Mokytoja, kuri gali "numušti" norą mokytis chemiją... Na, pirmąją "rašinėlio" dalį baigiau.

Dabar bendrai apie "nerdinimą". Labai rimtai mokytis pradėjau tik 11 klasės rugsėjį ir tai viena didžiausių klaidų. 8 klasėje buvo galima bandyti stoti į Licėjų... Aš tuomet buvau kaip reikalas apsileidęs su mokslais ir kartoju: dabar labai gailiuosi. Mokykitės ir nagais dantim bandykit prasimušti į Licėjų. Trūko man matyt tuomet brandos verysad.gif . Na, galiu tik džiaugtis, jog mano tėvai pasiturintys ir galėjo "pripirkti" mokytojų. Tie mokytojai "profai" ir su biologija užlaužė ir meilę chemijai uždegė. Mokslo metais ėjau pas 3 koorepetitorius. Bio., Chem., Mat.

Paskutinė dalis. Apie mokyklos problemas. Padarysiu kaip "list'ą"

1. Narkotikai. O taip biggrin.gif. Žolė šioje mokyloje tokia paplitusi tarp viresnių klasių mokinių, kad net siaubas apima. Bandęs turbūt kas antras, o kas ketvirtas pučia pastoviai, kai kurie net sugeba į mokyklą apsinešę ateiti. Na, aš bandžiau tik kartą. Ir neplanuoju pakartot, nepatiko man tas nesveikas atsipalaidavimas.

2. Nėra realios ribos norint patekti į šią mokyklą. Būtent dėl šios priežasties mokykloje mokosi (oi čia grubi klaida biggrin.gif ) devynios galybės nemotyvuotų, daužtų "retardų" (atsiprašau už tokius žodžius, bet švelniau pasakyti neišėjo).

3. Mokykla perpildyta. 6 klasei yra antra pamaina.

4. Nesąžiningumas priimant į mokyklą. Vieša paslaptis, bet mūsų direktorė D. Žiūrienė mėgsta, kai ratai būna patepti blink.gif .

5. Alkoholis ir "cizos". Na, visur tas pats. Rūkymo apskritai nelaikau problema (tiesa, mokytojai yra priešingos nuomonės), nes su dievais kalbėtis jis neverčia. Na, alkoholis... Man patinka išlaikyti šaltą ir stabilią mąstyseną, todėl jo vartojimo netoleruoju.

Štai ir pabaigiau kuklų "rašinėlį". Tikiuosi kam nors jie padės. Jei yra klausimų kreipkitės. cool.gif
Atsakyti
BANF, dėl kai kurių dalykų drįsčiau paprieštaraut. blush2.gif Pati šioj mokykloj mokysiuos jau trečius metus (ir nesigailiu, kad perėjau), taip kad savo nuomonę jau esu susidarius.
Dėl mokyklos pastato - mokykla atrenovuota 2007m. ir ir visiškai neneša į Černobylio pastatus. Su Sigita Milisevičiūte reikalų turėjus neturiu, bet mokytoja Vaida Činčienė (lietuvių k.) verta pagyrimo - ir pasišnekėt galima, ir išmoko gerai. thumbup.gif Dėl matematikų visiškai sutinku, anglų kalbos mokytojai - pusę velnio. Dėl istorijos mokytojos A. Sabaliauskienės (moksleivių tarpe ji labiau žinoma kaip pingvinas - pravardžių sunkiai kas išvengia) taip pat sutinku. Kaip mokytoja ji šiek tiek per daug atlaidi (moksleiviai tuo naudojas) ir į kai kurius dalykus žiūri pro pirštus, tačiau kaip žmogus - thumbup.gif . Dėl fizikos mokytojo Ovidijaus Kavaliausko - galėčiau prirašyti daug, bet apseisiu tuo - niekam nesiūlyčiau tapti jo aukletiniu wink.gif Mokytojas kaip mokytojas, bet kaip žmogus.... tikrai užknisa ne vieną smile.gif Ties biologijos mokytojais ilgam nesustosiu - sueina ir tiek. Chemija... nemėgstu šio dalyko, turbūt dėl to, kad mokytoja Vičkačkienė taip ir nesugebėjo sudomint šiuo mokslu.... Dėl panelės Atstopaitės (keista, kad apie keturiasdešimtus metus einanti moteris dar vis PANELĖ - dėl to turbūt kaltas jos charakteris g.gif ) nutylėsiu.

Tokios problemos kaip rūkymas, alkoholio vartojimas ar narkotikai - dauguma mokyklų susiduria su šias dalykais, ši mokykla neišimtis. Dėl priėmimo į mokyklą... Kai kurie žmonės sako, kad patekti į šią mokyklą iš kito rajono nelabai įmanoma, tačiau su geru vidurkiu įstoti pasirodo galima (pvz. gyvenu Bukčiuose, priėmė su 9,6, be jokių kyšių)

Tai tiek;)
P.s. Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, todėl kitam gali atrodyt kitaip. smile.gif
Atsakyti
Nu,įdomus išsireiškimas apie "žolę".Mokiausi šioje mokykloje 6 metus,bet nieko apie žolės platinimą ar panašiai nesu girdėjus.Gal dabartiniai būsimi 12-tokai ir pučia kas antras,bet šiemet baigę,tai keli bernai tik potencialūs pūtikai galėtų būti,bet kas vyksta už mokyklos ribų-jau ne mokyklos reikalas,bet pas mus nebūdavo apsipūtusių. g.gif
Atsakyti
ne čia pataikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smootie: 14 rugsėjo 2011 - 18:32
Sveiki, norėjau paklausti, kaip bus dėl tų uniformų? Ar dabartiniams 10-tokams reiks jas pirkt ar ne? GAL KAS ŽINOT???

Direktore per atvirų durų dieną sakė, kad nereiks, o mokytojos sako, kad reiks... doh.gif
tai kaip iš tikrųjų yra? g.gif
gal kas žinot?
Atsakyti
Pirkciau spintelę Žvėryno gimnazijoje.

Rašykite į až.
Atsakyti
Pirkčiau spintelę. 4u.gif
Atsakyti
sweikos, mamytes!
baigiau 9 kl. kitoje gimnazijoje , o dabar ketinu eiti i wub.gif Zveryna wub.gif .
sita mokykla isimylejau dar vis neizengus i jos vidu wub.gif . istojau i ja labai lengvai, nors LAAABAI netiketai. i 10 klase stojanciuju, kaip bebutu keista, stojo 14 zmoniu i 1 vieta, o as prasyma nunesiau pati paskutine - prisegus ten visokiu diplomu ir pns.
istikruju tai net mama nesitikejo kad istosiu, bet... - istojau. be jokiu "dovaneliu" ir pns., ne is zveryno budama. taciau su 9.75 vidurkiu. va smile.gif
esu be-ga-lo-be-kras-to laiminga del to. 4u.gif
BET. verysad.gif
va cia tai db galvoju ar tik nesuklydau g.gif uniforma pasisiuvau jau (p.s. labai tiko ir spalvos man patiko, o ir pati siuveja sake kad man bene vienintelei uniforma taip graziai prilipo prie liniju thumbup.gif )
taigi, girdejau kad ten lyg ir viskas tvarkoje, mokiniai draugiski ir t.t.
bet ant mokytoju pilamos srutos tookiais kiekiais, kad net baisu! tai kaip yra istikruju, ar rimtai zveryne wub.gif mokytojai tokie s* kaip kai kurie sako ? kokie isviso sitos mokyklos didziausi minusai? (kas buvo anksciau, manes nejaudina).
ar ten tikrai mokymo lygis toks ~ kaip visur, ar cia stipresne mokykla? galbut senos mokyklos ir nereikejo mesti man, jeigu cia irgi ne pyragai laukia ;DD

aciu is anksto.
Atsakyti
PIRKSIU SPINTELĘ - kaina nėra labai svarbi
Atsakyti
Matusaite, tai ko su tokiu vidurkiu i Liceju nestojai?
Mokytoju yra ivairiu - nuo paciu geriausiu iki tokiu, del kuriu mokymo sugebejimu pradedi abejot.
P.s. I kuria klase istojai?
Atsakyti
Mes ir ieskom SPINTELES 4u.gif
Atsakyti