Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

Sveikos, mielos mamytes, sedziu uztinusiom nuo verkimo akim prie neto, ir nusprendziau pasidalinti su jumis savo karcia patirtim...tikiuosi jus busit atsargesnes blink.gif .
Mano kleckiukui dabar 6 men. Turim problema kaip ir daugelis,- kieteja viduriai.. blink.gif . Buvau daug ka isbandzius ir slyvu tyreles, ir obuoli, ir aliejuka darzovineje koseleje...Paskutinius kartus tik microlax gelbedavo..zinau, negerai, bet.. Tai va, nusprendziau isbandyti duphalac..daug kas ji taip gyre...Antra vartojimo diena prasidejo siaubas... cry.gif ...Vaikas mano visada iki siol buvo teigiamas, as ji su vyru vadinam''lempute'', nes visad sypsosi ir juokias..O vakar vakare staiga pradejo klykti nesavu balsu, prie pilvo prisiliest neleido, kojas lankstant klyke...As is to siaubo maniau isprotesiu..Viduriai uzkieteje tikrai negalejo but, nes tustinosi diena pries..Klyke istisai, nuo 17.00 iki 21.00.....Iki tol jis niekad neklykdavo, jei ka skaudedavo, pazirzedavo ir tiek..Vaisto anotacijoj buvo paminetas toks salutinis poveikis kaip pilvo skausmai, bet nepagalvojau, kad butent maniskiui tas salutinis poveikis gali pasireiksti..kaip sakoma, visiem kitiem, tik ne man.. g.gif ..Nakti pora kartu spiege, ryte..vaikas vel rekia, gal kiek maziau nei vakar, bet...liudnas mano zvirblelis, ''uzgeso'' mano ''lempute'', gaila vaiko..ech per mano kvaila galva schmoll.gif ..O dar turint omeny, kad buves toks atvejis, kai chirurgai operavo moteriske, pagerusia ilgiau dufalako, ir siai ant operacinio stalo zarnos sprogo..tai suvis graudu cry.gif .Tikiuosi mano mazulelis atlaikys, ir jus, tikiuosi nepamirsit mano skaudzios patirties, kai noretit skirti si tfu prakeikta vaista... blink.gif
Atsakyti
laikykites, sveikit!

Si vaista as pati kazkada naudojau, tai tikrai yra toks jausmas, kad zarnos pleciasi, toks poveikis man rodos ir anotacijoj aprasytas. tai nera malonu schmoll.gif
Matyt, tavo maziukas tai jaucia ir pyksta, juk pilvuke belekas darosi. Bet turetu praeiti g.gif
Atsakyti
Aciu, Dew drop, uz nuosirdu palailyma, kad tavo zodziai tiesiai i ausi tam, kuris sedi virsuj blush2.gif
Atsakyti
Mes viena karta naudojom pries pora men.kai nebenorejau klizmutes vis daryti.Mums padejo o paskui,kai pradejom tyreles ir kosytes valgyti viduriukai susitrvarke.Baisu,net nepagalvojau kad gali buti toks poveikis!!!
Atsakyti
Merginos, merginos, na argi galima tokiam maziukui duoti vaistu be gydytojo patarimo? blink.gif Nesuprantu, kaip jus taip? As pati daktare, bet kiekvienu atveju skambinu pediatrei, nes nesu tikra del vieno ar kito vaisto...

Kantrybes tau ir tavo leliukui, tikiuosi, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
na as savo maziui irgi daviau duphlac, kai jam buvo viduriai uzkieteja, tai nieko panasaus nebuvo ir labai mums padejo.
aiwa laikykites, labai skaudu ziuret kai leliukas liudnas
Atsakyti
uzjauciu labai, tikrai atsiminsiu vaisto pavadinima ir nevartosiu jei kada uzkietes, geriau jau slyvu tyreles.mums dar padeda vaisiu sultys.laikykis smile.gif
Atsakyti
Mes ta vaista taip pat gerem, buvo siaubingai uzkieteje viduriukai (viena karta niekaip negalejom prakakoti, verkem abu su mazyliu, po ilgu kanciu siaip ne taip net su kraujuku padarem cry.gif ). Puoliau skambinti daktarei ir jinai liepe gerti "Duphalac". Po keliu dienu viskas susitvarke biggrin.gif . Gerem gal koki menesi g.gif . Baigus gerti siek tiek buvo pakieteje viduriukai, bet jau nieko. cool.gif
Linkim kad viskas susitvarkytu, kuo greiciau!!! Ir butinai pasisakykite daktarei kas nutiko verysad.gif
Atsakyti
Labas, aiwa,

Labai užjaučiiu dėl mažiuko ir tokios bėdos. verysad.gif Greičiau sveikit ir linksmėkit. Dėkui, kad perspėjai, nes ir ms turim tokią problemėlę. Matai, tie vaistai...Šiaip kas antrą dieną duodu namie sumaltų avižų "klijukų". Nugi tik tas bajeris ir padėda....Vargšas vaikiukas. verysad.gif Net ir man jau ašara spaudžiasi... Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(song @ 2005 02 18, 14:06)
Merginos, merginos, na argi galima tokiam maziukui duoti vaistu be gydytojo patarimo? blink.gif Nesuprantu, kaip jus taip? As pati daktare, bet kiekvienu atveju skambinu pediatrei, nes nesu tikra del vieno ar kito vaisto...

Kantrybes tau ir tavo leliukui, tikiuosi, viskas bus gerai. 4u.gif

Deja...Vakar kai buvom pas seimos gydytoja 6 men proga pasisverti ir pasimatuoti, pasakiau, kad kieteja viduriai ir kad daug ka isbandziau, o dabar pora dienu duodu dufalaka g.gif .Tai ji nesake, kad blogai ir kad neduociau schmoll.gif . Ne kiekvienam pasireiskia vaisto pasalinis poveikis,..mums siuo atveju labai nepasiseke cry.gif .
Vilvyt, aciu tau uz patarima, butinai pasinaudosiu 4u.gif .
Aciu visoms uz gerus zodzius blush2.gif .
Atsakyti
Siaubas blink.gif
Atsakyti
oi, mums irgi aktuali sita problemele, kai prasidejo kosytes, tai ir viduriukai kieteja cry.gif buvo ir verksmu, ir su kraujuku darem, verkem cry.gif , bet vaistu nenaudojau, puoliau reguliuoti maista, obuoliuko, vaisiu tyreliu daugiau, obuoliu sulciu, per keleta dienu pagerejo thumbup.gif thumbup.gif ir jokiu ryziu kosiu, nes labai kietina schmoll.gif
Atsakyti