Sveikos, mielos mamytes, sedziu uztinusiom nuo verkimo akim prie neto, ir nusprendziau pasidalinti su jumis savo karcia patirtim...tikiuosi jus busit atsargesnes

.
Mano kleckiukui dabar 6 men. Turim problema kaip ir daugelis,- kieteja viduriai..

. Buvau daug ka isbandzius ir slyvu tyreles, ir obuoli, ir aliejuka darzovineje koseleje...Paskutinius kartus tik microlax gelbedavo..zinau, negerai, bet.. Tai va, nusprendziau isbandyti duphalac..daug kas ji taip gyre...Antra vartojimo diena prasidejo siaubas...

...Vaikas mano visada iki siol buvo teigiamas, as ji su vyru vadinam''lempute'', nes visad sypsosi ir juokias..O vakar vakare staiga pradejo klykti nesavu balsu, prie pilvo prisiliest neleido, kojas lankstant klyke...As is to siaubo maniau isprotesiu..Viduriai uzkieteje tikrai negalejo but, nes tustinosi diena pries..Klyke istisai, nuo 17.00 iki 21.00.....Iki tol jis niekad neklykdavo, jei ka skaudedavo, pazirzedavo ir tiek..Vaisto anotacijoj buvo paminetas toks salutinis poveikis kaip pilvo skausmai, bet nepagalvojau, kad butent maniskiui tas salutinis poveikis gali pasireiksti..kaip sakoma, visiem kitiem, tik ne man..

..Nakti pora kartu spiege, ryte..vaikas vel rekia, gal kiek maziau nei vakar, bet...liudnas mano zvirblelis, ''uzgeso'' mano ''lempute'', gaila vaiko..ech per mano kvaila galva

..O dar turint omeny, kad buves toks atvejis, kai chirurgai operavo moteriske, pagerusia ilgiau dufalako, ir siai ant operacinio stalo zarnos sprogo..tai suvis graudu

.Tikiuosi mano mazulelis atlaikys, ir jus, tikiuosi nepamirsit mano skaudzios patirties, kai noretit skirti si tfu prakeikta vaista...