Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

NA mums nebuvo labai viduriukai uzkieteje, bet tiksliai nepamenu kada, gal apie 6 men, galvojau kad viduriukai uzkieteje padaviau labai maza doze sio vaisto. Tiuriu pasakyti kad ir mano mazius buvo nelabai ramus cry.gif . Galvojau aciu Dievui, kad jo padaviau labai ,maza doze blink.gif . Nors as pati sio vaisto ragavus tai viduriuosia ooo blink.gif unsure.gif koks uraganas, tikras Anatolijus mirksiukas.gif .

Mano maziaus viduriukai pakietedavo, kai perejom nuo mamos pienuko prie darzovienes, o paskui prie ivairesnio maisto. Matau jei kieciau pakakoja as jam tuoj Hipp slyvu sulciu sulciu. Pramusa thumbup.gif thumbup.gif , tik geriau ant pustuscio skranduko. Tik 1-a syki reikia sulciu duoti atsargiai po truputi, gali buti alergiskas.
Ir dar labai tikrai gerai aviziniai dribsniai, tik reikia maisyti su vandeniu, galima ipilti truputi sulciu del skanumo, ir padaryti skystesnius. Pabandyk duoti pausryciam ir vakarienei, tikrai turetu padeti essen.gif , pramusa thumbup.gif thumbup.gif . O tavo lele ka valgo - misinuka ar ragauja jau kietesnio maisto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2005 02 18, 11:45)
Sveikos, mielos mamytes, sedziu uztinusiom nuo verkimo akim prie neto, ir nusprendziau pasidalinti su jumis savo karcia patirtim...tikiuosi jus busit atsargesnes blink.gif .
Mano kleckiukui dabar 6 men. Turim problema kaip ir daugelis,- kieteja viduriai.. blink.gif . Buvau daug ka isbandzius ir slyvu tyreles, ir obuoli, ir aliejuka darzovineje koseleje...Paskutinius kartus tik microlax gelbedavo..zinau, negerai, bet.. Tai va, nusprendziau isbandyti duphalac..daug kas ji taip gyre...Antra vartojimo diena prasidejo siaubas... cry.gif ...Vaikas mano visada iki siol buvo teigiamas, as ji su vyru vadinam''lempute'', nes visad sypsosi ir juokias..O vakar vakare staiga pradejo klykti nesavu balsu, prie pilvo prisiliest neleido, kojas lankstant klyke...As is to siaubo maniau isprotesiu..Viduriai uzkieteje tikrai negalejo but, nes tustinosi diena pries..Klyke istisai, nuo 17.00 iki 21.00.....Iki tol jis niekad neklykdavo, jei ka skaudedavo, pazirzedavo ir tiek..Vaisto anotacijoj buvo paminetas toks salutinis poveikis kaip pilvo skausmai, bet nepagalvojau, kad butent maniskiui tas salutinis poveikis gali pasireiksti..kaip sakoma, visiem kitiem, tik ne man.. g.gif ..Nakti pora kartu spiege, ryte..vaikas vel rekia, gal kiek maziau nei vakar, bet...liudnas mano zvirblelis, ''uzgeso'' mano ''lempute'', gaila vaiko..ech per mano kvaila galva schmoll.gif ..O dar turint omeny, kad buves toks atvejis, kai chirurgai operavo moteriske, pagerusia ilgiau dufalako, ir siai ant operacinio stalo zarnos sprogo..tai suvis graudu cry.gif .Tikiuosi mano mazulelis atlaikys, ir jus, tikiuosi nepamirsit mano skaudzios patirties, kai noretit skirti si tfu prakeikta vaista... blink.gif

siaubas. skaičiau ir plaukai piestu stojosi. ar nė viena gydytoja neparekomendavo kivio suvalgyt? kad mano kleckas labai alergiškas, todėl turiu riboti labai daug maisto produktų. dėl riboto raciono ir nepankamo kiekio maistinių medžiagų, mano sūneliui pradėjo kietėti viduriukai. irgi pradžioj, galvojau, duosiu obuolių tyrelę - nepadėjo, klizmutę dariau - ale kiek gi galima ją daryti? žodžiu, irgi buvau išbandžiusi ne vieną metodą. po to gydytoja patarė duoti kivio. jis - kaip tik alergiškiems vaikams. taip mes visiems laikams išsprendėm viduriukų problemėlę thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Dievui vaikiukui kiek geriau.. wub.gif ..bet va, dar kol kas nelabai valgyti nori..o man po nevalgios nakties krutis dega..ech, niekis, as tai isgyvensiu, bet kad tik jam, zuikeliui susitvarkytu viskas greiciau..
Linksmuti, mano mazylis iki sio incidento jau valge darzovine kosyte 1.5 sav., tyreles, ir mano pienuka blush2.gif . Pradesiu ir as avizines koseles duoti, gal pades ir mums blush2.gif .
Mazhulka, gydytoja man apie kivius nesake, aciu tau labai wub.gif .
Kaip gerai, kai tiek draugu aplinkui, aciu visoms 4u.gif .
Atsakyti
Mums kivis taip pat padeda thumbup.gif Kasdien valgom kaip minimum po puse, be to dar slyvu ir persiku sultys (persikai taip pat laisvina, gali buti ir tyrele), slyvu tyrele, avizu kose - musu kasdienis racionas. Kitaip varom tik spiriukais, spiriukais doh.gif doh.gif Visai nevalgom banano, morku, ryziu. taip ir laviruojam kazkaip ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kiviai taip pat gali alergizuoti. Kad tokiam mazam kiviu duoti blink.gif , kazkaip abejoju ar galima g.gif . Juk prktiniu tyreliu ne vienos nera su kiviais g.gif , o kodel nezinau.
Atsakyti
www.sveikas.lt
Cia radau informacija apie kivius. Apie 40procentu vaiku jaunesniu nei 5 metai yra alergiski kiviui. Vaikai buna alergiskesni kiviams nei suaugusieji. Jei vaikas labai alergiskas siam vaisiui, gali net numirti del istikusios alergijos blink.gif .
tai stai kodel nera tyreliu su kiviais .
Atsakyti
QUOTE(linksmutis @ 2005 02 19, 18:03)
www.sveikas.lt
Cia radau informacija apie kivius. Apie 40procentu vaiku jaunesniu nei 5 metai yra alergiski kiviui. Vaikai buna alergiskesni kiviams nei suaugusieji. Jei vaikas labai alergiskas siam vaisiui, gali net numirti del istikusios alergijos  blink.gif
tai stai kodel nera tyreliu su kiviais .

mano vaikas labai alergiškas. kodėl tada gydytoja mums paskyrė būtent kivi sakydama, kad tai ne alergizuojantis vaisius? doh.gif
Atsakyti
Man gydytoja paciai daugiau kiekviena diena virtu buroku, kiviu, dziovintu slyvu valgyti. Duodu dar puse saukstelio aliejaus pries valgi, lyg ir tvarkosi po truputi. Aciu uz patarimus thumbup.gif , tik kaip del kivio lialiukui? Reiks gydytojos paklaust.
Atsakyti
Oho... Mums kaip tik užkietėję viduriukai prieš porą dienų buvo ir aš tokių pat vaistukų daviau blink.gif Manoji irgi baisiausiai klykė, betgi galvojau, kad čiauos tie užkietėję viduriukai taip baisiai vaiką kankina cry.gif Viskas, metu lauk aš tuos bjaurybes.
Atsakyti
Ir pati geriau, ir vaikas 3 mazus buteliukus sugere. Ir jokio pasalinio poveikio nebuvo,kaip ir su kiekvienais vaistais, bet kuriam gali pasitaikyti pasalinis poveikis.
Stiprybes ir sekmes Jums.
Atsakyti
duphalacą pati vartojau, kai po antro cezario užkietėjau doh.gif košmaras... o ir vaikui bandžiaubet poveikio jokio nei neigiamo, nei teigiamo.
Dėl kivio-tai šiaip jau nesižavėčiau... ypač tokiems mažiems leliams....
Turėjau vargo su vyresnėlio užkietėjimais, kai buvo mažas... Mus gelbėjo slyvų tyrelės, obuoliai švieži, slyvos iš naminio kompoto ir kiekvieną rytą avižinė košė-pradžioj dar maldavau tuos drbsnius, o paskui pirkau smulkesnius ir virdavau Nordic.
Dėl daržovių tyrelės-jei viduriai linkę kietėti-mažiau dėkit morkų, nes morkos virtos-kietina, o žalios laisvina vidurius. jei vaikas nealergiškas morkoms-galit duoti šv, morkų sulčių po kelis šaukštelius. Beje, labai puikiai laisvina vidurius abrikosai-galit bandyti duoti jų tyrelių.
Atsakyti
Siaip tai vieni saugiausiu vaistuku nuo uzkietejimo. Zinoma, geriausiai tokiems mazuliams sia problema spresti mitybos pagalba.
Aisku, lengva sneketi, kai mano mazgiui poros menesiuku amziaus nuo Espumisan suletejo zarnyno motorika, raize pilvuka, o kuka baba, tai 2 nakties ejom maudytis, kad palengvetu... Keitem misinuka - susitvarke beda. Veliau palengveja nuo darzovieniu, dar veliau kosiu pagalba galima reguliuoti.
Atsakyti