Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

Mano mažylei irgi visą savaitę užkietėję viduriukai, nes perėjom nuo pirktinio maistelio prie naminio verysad.gif . Aš jai taip pat prieš kelias dienas pradėjau duoti Diufalako, pastebėjau, kad ji truputi irzlesnė pasidarė doh.gif . Dabar dar galvoju ar jai beduoti šio vaisto iš viso g.gif . Mane labai nuliūdino jūsų pasakojimai verysad.gif .
Bandysim kaip nors derintis su maistu.
Atsakyti
vaje kaip cia jum taip baisiai nutiko blink.gif as savo dicke ant duphalac'o uzauginau, bet aciu dievuliui tokiu dalykeliu nebuvo unsure.gif ir dar duodavau Semper Bifidus misinuka jis laisvina viduriukus smile.gif o siaip tai jei tikrai yra didele problemele su viduriukais reiktu dar chirurgui vaikiuka parodyti, ten buna zarnytes susiaurejimas, kuri jis 'pakrapsto' ir viskas susitvarko 4u.gif sekmes jum visom ir tikiuosi, kad mano mazoji tokiu problemeliu netures ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O mums Duphalac labai padeda, o blogos reakcijos visiskai nesulaukem thumbup.gif
Matyt ne visi organizmai vienodai priima...
Atsakyti
girdejau is mamu kad nuo sito vaisto maziukus pikino siaubingai ir jie atsidurdavo ligoninei po laseline,todel kai mums buvo uzketeje viduriai ir daktare liepe gerti Duphalac as atsisakiau ir kitaip sprendem ta problema,pati kai buvau nescia geriau jo tai ir mane pikino bet nieko nuo viduriu nepadejo unsure.gif
Atsakyti
mano mazei irgi yra linke kieteti viduriai.
vakar kaip tik buvom pas gastro...loge, paminejo, kad tas polinkis gali buti paveldimas (as pati kaip tik irgi turiu visa gyvenima sia problema) ir reikia puse metu gerti duphalaka blink.gif
siaip ta gydytoja man is principo nepatiko (matyts biolaukai nesutapo g.gif ), tai dabar galvoju: ar tikrai verta puse metu ji duoti? ar nepataps taip, kad visa gyvenima reikes vaistu po to?

pasidalinkite patirtimi, kas esate su tokiais variantais susidure?

tiesa, siaip tokiu baisiu ir jokiu salutiniu poveikiu mums nepasireiske...
Atsakyti
sveikutes del viduriuku tai su sunum nuo gimimo buvo problemos:ir ko tik nedarem nieks nepadejo.O dabar irgi duphalac naudojam jau pora savaiciu,na nesiskundzia kad pikina o ir as blogumo nejuntu bet pagerejimo irgi nesimato mastau.gif
Atsakyti
Na paskaiciau dabar ir prisiminiau, kai mano mazei buvo apie 2 men. jai irgi buvo uzkieteje viduriukai, kelias dienas negalejo prakakoti, tai as buvau panikoj irgi vos neverkiau tai drauge patare duoti duphalac, sake kad padeda. Tai as nusiunciau vyra i vaistine, kad nupirktu, o jis grizo nenupirkes, nes vaistininke pasake, jog tokiam kudikiui be recepto ji situ vaistu neduos 4u.gif Buvau siek tiek pasipiktinus, nes drauge aiskino, kad juos parduoda visiem be jokiu receptu. Bet dabar kai paskaiciau, pagalvojau gal ir gerai, kad nedave g.gif
Siaip kelis kartus teko panaudot microlax 4u.gif O siaip viduriukai susitvarke, kai atradom tinkama misinuka smile.gif
Atsakyti
As irgi daviau duphlac savo dukrytei, bet ypatingo poveikio nebuvo
Atsakyti
kiekvienas vaikas yra individualus,jei vienam netiko nereikšia ,kad ir kitam netiks.Mano dukrytė neišnešiota gimė ir turėjom problemų su vidurių užkietėjimu,mums liepė gerti duphalaka nuo 2mėn.neiko blogo nepastebėjau.naudojom apie menesi. 4u.gif
Atsakyti
Mes jungiamės prie tų, kuriems nuo šio vaistuko dar blogiau buvo. Viduriukai dar labiau užkietėjo, o vaikas net žviegė naktim cry.gif
Atsakyti
Svarbu! Noreciau informuoti apie vaista Duphalac, neseniai is gydytojos suzinojau, kad prie Duphalac yra priprantama, todel gydytoja pasiule mano vaikui Forlax, mazai apie ji zinojau, taciau tai zymiai saugesnis pripratimo atzvilgiu ir vidurius nepuciantis vaistas. biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi vartojom sita vaistuka kai buvo problemu su viduriukais, tai jie mums labai padejo ir vartoti teko neilgai thumbup.gif
Atsakyti