Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 09 07, 08:49)
Turiu viena gera ir viena bloga naujiena.

Gera kad mano BT vis dar 37.0
O bloga tai kad mano testas vis dar neigiamas.

BT - gerai clap.gif
o testas... žinai gi kaip su tais testais būna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 09 07, 08:39)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif

kaip jūs laikotės? Vis užsuku paskaitinėju kaip jums sekasi, bet kažkaip nieko neparašau...  blush2.gif
Pamačiau, kad šiandien Aile turi testuotis, tai jau nuo ryto laukiu, kada gi prane gerąją naujieną  nestuke.gif  ax.gif  Laikau kumščius  4u.gif
Kur blndz pradingus? Kaip jai einasi? Gal IUI turi sėkmingą rezultatą?  bigsmile.gif

Siunčiu visoms po glėbį  nestuke.gif  virusinės infekcijos  4u.gif

Labai faina kad mane palaikote. Bet siaip jau nebenusimenu. Na ateis tos mmm ateis. Issitirsiu gimda bus irgi naudinga. smile.gif
Atsakyti
Labas rytukas mergytės 4u.gif kaip laikotės?
vakar buvau pas Ž, tai MB įtaria varikocelę, kogero reikės operuoti, šiaip daugiau kaip ir viskas gerai... dar reikės hormonus pasidaryti...
o mano mmm merginos - grąžinkit geruoju biggrin.gif bo tuoj pykti pradėsiu cool.gif
Aile, laikau suspaudus kumštukus, kad testukas vistik išryškėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviler: 07 rugsėjo 2007 - 08:21
Adaida yra jau gryzus is uzsienio. Ta slapuke galetu pasirodyt. Jai irgi testavimosi diena.
Atsakyti
Aile, neprarask vilties, man testukas 15 dpo parodė dar tik vaiduokliuką, taip kad aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 07, 07:26)
kai prasidės mmm bus 1c.d., tad vaistukus pradesi gert po 5 dienų,  nesvarbu ar baigsis mmm ar ne smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
dariau foto - mano sansai 50% cool.gif vakar uz tai su MB vyno ikalem liezuvis.gif

[B]Aile, laikykis, dar yra vilties 4u.gif
Nikte[/B], kaip savijautos? wub.gif
Doviler, o kas ta varikocele? g.gif
Amade, kada antras pokalbis del darbo? Sekmes! drinks_cheers.gif

laukiam si men nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 07, 10:41)
dariau foto - mano sansai 50%  cool.gif  vakar uz tai su MB vyno ikalem  liezuvis.gif

Amade, kada antras pokalbis del darbo? Sekmes!  drinks_cheers.gif

laukiam si men  nestuke.gif

sveikute ax.gif O kodel 50%? g.gif kazkokiu problemeliu rado ar kaip cia?

Meskut, paziurek cia ir pasakyk, kaip tau atrodo, kaip dizainerei tokia mintis vonios plytelems... blush2.gif Musu vonia bus sujungta su WC, patalpa maza, bet kaip tik virs vonios toki ornamenta ipaisyt mastau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 07, 13:06)
sveikute  ax.gif  O kodel 50%?  g.gif  kazkokiu problemeliu rado ar kaip cia?

Meskut, paziurek cia ir pasakyk, kaip tau atrodo, kaip dizainerei tokia mintis vonios plytelems...  blush2.gif Musu vonia bus sujungta su WC, patalpa maza, bet kaip tik virs vonios toki ornamenta ipaisyt mastau...  ax.gif

sios plyteles man isties grazios mirksiukas.gif tik butu pora komentaru - "Dvarcioniu keramika" nedaro kalibravimo, tai reiskia, kad gali buti atspalviu neatitikmuo, taip atsitiko ir su mano vonia, plyteles suklijavus viena salia ktos, vienos buvo sviesesnes, kitos pilkesnes schmoll.gif tiek gerai, kad pas mane visos "nekokybiskos" vietos uzsistate baldais smile.gif ir dar vienos klientes komentaras: "Daugiau nedarysiu vonios melynos, nors man si spalva grazi, bet vonioj ir taip salta, o melyna spalva dave dar daugiau salcio ir tai tiesa..." Na va ir pasakiau rolleyes.gif Plyteles man grazios, paklausinek del kokybes, ir pagalvok del melyno atspalvio, o siaip ciki piki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 09 07, 09:40)
Aile, neprarask vilties, man testukas 15 dpo parodė dar tik  vaiduokliuką, taip kad aukščiau nosį  4u.gif

Na noreciau kad ir man tas pats bus. Nesvarbu kada bele tik parodo. smile.gif Ryt dar BT pasimatuosiu jei nenukritus bus tai dar tykesiu sekme.
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 09 07, 12:31)
sios plyteles man isties grazios  mirksiukas.gif  tik butu pora komentaru - "Dvarcioniu keramika" nedaro kalibravimo, tai reiskia, kad gali buti atspalviu neatitikmuo, taip atsitiko ir su mano vonia, plyteles suklijavus viena salia ktos, vienos buvo sviesesnes, kitos pilkesnes  schmoll.gif  tiek gerai, kad pas mane visos "nekokybiskos" vietos uzsistate baldais smile.gif ir dar vienos klientes komentaras: "Daugiau nedarysiu vonios melynos, nors man si spalva grazi, bet vonioj ir taip salta, o melyna spalva dave dar daugiau salcio ir tai tiesa..." Na va ir pasakiau  rolleyes.gif  Plyteles man grazios, paklausinek del kokybes, ir pagalvok del melyno atspalvio, o siaip ciki piki  mirksiukas.gif  4u.gif

mano vonios dalis mėlyna, bet man patinka ir nejaučiu jokio šalčio lotuliukas.gif Čia turbūt kiekvienam savo 4u.gif

QUOTE(Aile @ 2007 09 07, 12:38)
Na noreciau kad ir man tas pats bus. Nesvarbu kada bele tik parodo. smile.gif Ryt dar BT pasimatuosiu jei nenukritus bus tai dar tykesiu sekme.

Tikėk, tikėk. Mes visos tikim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 07, 13:47)
mano vonios dalis mėlyna, bet man patinka ir nejaučiu jokio šalčio  lotuliukas.gif  Čia turbūt kiekvienam savo  4u.gif

Be abejones flirt.gif pas mane balta-raudona-grafitas, ir man irgi gerai biggrin.gif
viliuosi, kaip tavo reikaliukai rolleyes.gif
Atsakyti